Nişanlımın isteği

O
Canım aynı konuyu ben de açmıştım bikaç gün önce.Benim vermem gereken kilo seninkinden çok çok fazla.Ben de sen gibiydim.En son sevgilim nerdeyse azarladı beni,tabi ki sağlığım için ve ben de bikaç gün önce diyete başladım.Daha doğrusu diyet demiyorum ben buna,yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum.Sağlıksız şeylerden uzak duruyorum,kahvaltı yapmazdım,artık kahvaltı yapıyorum,günde yarım saat spor yapıyorum.Bizim de nisanda nişanımız olucak,ben de o zamana kadar baya vermeyi hedefliyorum.Beraber yardımlaşalım mı? :)
cnm okudum konunu sende benim kader arkadaşımsıninşallah verceğiz bu kiloları onlar yeniden aşık olcak sabah kahvaltısı ve spor gerckten cok önmli senin kaç kilo fazlan var

O

cnm okudum konunu sende benim kader arkadaşımsıninşallah verceğiz bu kiloları onlar yeniden aşık olcak sabah kahvaltısı ve spor gerckten cok önmli senin kaç kilo fazlan var
Çoook fazlam var :) 1.68 boya hemen hemen 100 kiloyum..Ama ben bu yola baş koydum,sen de katıl bana :)

Canm tarçın çayının tarifini verir misim
Turk kahvesı fincanı degılde onun bi tık buyugu oluyo sutlu kahve fıncanı hani. O fıncan ölcüsünde suyu cezvede kaynat. Kaynayınca ıcıne bır cay kasıgı toz tarcın at. Uc dakıka kaynat. Sonra süz ve fıncana dök. Oda sıcaklıgında ılınsın. Sonra ıcıne bır cay kasıgı bal at ve iç. Gece yatmadan yarım saat önce. Sabah kahvaltıdan yarım saat once. Arkadasım dıyetle bırlıkte uc kılo verdı dort verende var:) ve gerı almadılarda. Ama kılo verme kısmı kısıden kısıye tabıkı degısıyo ben ıkı verebıldım ama buda cok ıyı bı haftada bence. Bırde bal sartmı dıye bıraz arastırdım tarcınla bal karısınca sanırım etkısı oluyomus. Mıdende sorun yoksa dene rahatsız olursanda olculerı azalt yada bırak:)

O

Kızlarr bende varımm bu dıyet konusunda destek olalım gecen sene burda bı topıkte takıldım alıp vermelerımide hesaba katarsak 15 kılo verdm destek onemlii

Back
X