- 6 Ağustos 2016
- 9
- 35
- 3
- 32
- Konu Sahibi pamuksekeri38
-
Yahu hic dokunmadiginiz opmediginiz adamla ilk gece ne yapacaksiniz?
Korku filmi gibi.
Sonra ben neden vajinismus oldum.
Dini hassasiyetleriniz varsa nisanlinizin anlayisli olmasi gerekirmeraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.
çoook iyiydidini bilgi hormon öldürücü değil ya ayol : D
Madem bu kadar ıslami bilgiye sahipsiniz o zaman helali olmadan gorusulmemesi gerektiğini biliyorsunuzdur madem opturup el ele tutusmuyorsunuz onuda bilin bir zahmet ...
Bu arada ben esimle tanıştıktan 2 ay sonra sozlendim ve söz günü dini nikah kıyıldı düğünde 7 ay sonraydı tabikide görüşüp el ele tutustuk nikahtan sonra sizde böyle yapabilirsiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?