nisanlimin isteklerii

pamuksekeri38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
9
35
3
32
meraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.

Şimdi yani 1.5 ay da dayanabilir herhalde.
O kadar beklemiş beklemiş, düğün gününe kadar ölmez.
Adam dokunmak istiyor yani, hormonlar durdan sustan anlamaz malum. İstemiyorsanız geri duracak tabi. Bol soğuk su iyi gelir efendim, saygılar:)

Dini hassasiyetleriniz varsa nisanlinizin anlayisli olmasi gerekir
Canim ben yeni evlendim nisanliyken biz de sizin gibiydik esim ben istemeden bana karismazdi sarilma falan olurdu ama öpme fazla olmazdi
Simdi evlendik adam benden kacacak yer ariyor evin icinde

Madem bu kadar ıslami bilgiye sahipsiniz o zaman helali olmadan gorusulmemesi gerektiğini biliyorsunuzdur madem opturup el ele tutusmuyorsunuz onuda bilin bir zahmet ...

Bu arada ben esimle tanıştıktan 2 ay sonra sozlendim ve söz günü dini nikah kıyıldı düğünde 7 ay sonraydı tabikide görüşüp el ele tutustuk nikahtan sonra sizde böyle yapabilirsiniz ...

Elele tutuşmak dahi istemiyosun hadi diğerlerini geçtim.

E evlenince neolacak ? Adam önde ellerini arkasında bağlayıp gidecek sen onun arkasında heralde

İlkgecede kabus gibi olur belki adamın elleri çok soğuk belki kokuyo?

Ablacım çok güzel demişsin de birazdan karışır buralar. Senin gibisi pek rastlanan birşey değil, biz çoğu KK kadını nişan evresinde bayağı bayağı yumuluyorduk nişanlılarımıza (yani ileri boyut değil). Yani bilemedim keşke sen Diyanet'e sorsaydın bu soruyu ya da dini forumlara.

Umarım dayanıklı bir yapın vardır, zor anlar bekliyor seni

Helali olmadan görüşemediğiniz eşinizle söz ve dini nikaha kadar iki ay sadece telde mi konuştunuz?

Hiç tanımadığınız kişiyle dini nikah nasıl yapabildiniz? Dini nikah yaptın tanıdın adamı ama çok kötü biri çıktı, evlenmeden ayrıldın eeee ne olacak? Bu kabul edilir birşey mi Allah katında?

Resmi nikah yapana kadar doğru kişi olduğuna inandığımız adamı bulana kadar sırf tanımak adına herkesle imam nikahı mı yapacağız ya da kaderimize razı olup ilk imam nikahı yaptığımız adamla iyi kötü evlenip, kötü çıksa da ömrümüzce onu mu çekeceğiz?

Ilk gece ha 1.5 ay sonra ha bugun? Korkacak olan her daim korkar.
Bana pek mantikli gelmedi ilk gece ne yapacaksiniz korku filimi gibi yorumlar.
Elinde geldigi kadar dine uygun ilerlemeye çalışıyor olmasi, hic yan yana gelmeyecekler anlamina gelmez.
Sevismek isteyince. Senin kararin komse karisamaz gibi anlayış dolu cumleler. Dokanmak istemyicne gece ne yapacaksiniz.
ALLAH askina babaannelerimiz anneannelerimiz, onlarin anne babalaro vs. Vs. Kac sene flört edip evlenmisler acaba? Kac kere birbirlerini gormusler acaba? Kac tanesi vajimus?

Ben kendi dusunceme gore tanimadan evlenilmesine elber karsiyim ama hic bu tur seyler yasanilmamis cok kotuymus gibi sunulmasida hosuma gitmiyor.

Bugun o isi yapti mi? Dugunden once oldugu icin vajimus olmayacak mi? Yada gece korku filminden cikmis mi olacak :)))

Adamin duygularinin kabarmasi normal hatta seninde duygularinin kabarmasi normal ama vercektende cok az kalmis dugune, uzulmek istemedigini az kaldigini ve sakin olmasini diyin tekrar tekrar. Idare edeceksiniz artik.

Bizde iatemeye gelip kiz verildikten sonra genelde imam nikahi kiyilir (eger verilecegi belli ise, aileler ve kisiler olumlu bakiyorsa) yoksa nisandan once imam nikahi kiyilir.
Ama benim firsat olmadi kina gecesinden once imam nikahi oldu. Ama ben nisanli iken elini tutuyor ve en falza opme falan oluyodu. Caizmiydi degildi...
Ama bizker boyle davrandik diye dine gore davrananlarida yadirgamak sacma geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…