- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi pamuksekeri38
-
İşte mune kazen haksız değil dini içerik içern konuları kapatmakta. Herkezn inancı kendine neden hakeret ediyorsunuz?
Yok dincilikler yok bilinçsizler diyee! Sizene kadın diyor ben sevişmiyorm nişanlımla baş edemiyorm sizde yaşadınz mı? Tecrubeleriniz ne? Diye. O diyor sevişmezsn vajinusmus olursn diğeri yazıyor yok dincilikler ha seviştn ha görüştün AYNI ŞEY Mİ YAHU!
Tabikide ikisnn günahı ayrı göz zinası vardır bir kademe günah bildiğin zina vardır bin kademe günah. Madem dini tanımıyorsnz yorum yapmayın yapsanızda iki kere düşünüp yapın. Boş polemik yapılıyor.
Senin inancın sana benm inancım bana. Sen sevişirsn ben sevişmem. Nedir bu celal sinir herkez sizin gibi olmak zorunda mı! Öyle bir zorunluluk varsa sen bana uyacaksn o zamn ben sana değiil! ( sözüm din hakkında saçma sapan yorum yapanlara)
Benim dini hassasiyetlerim falan yok.
Dini nikahım da yok.
Hem öpüştüm hem seviştim.
Evlendim gayet mutluyum.
Ama saygı duyarım yaşamak istemeyene de.
Size saygı duymalı o zaman, uzak durmalı.
Hoca kadar bilgim var çok dindarım ama dokunayım mantığı çok terbiyesizce bence.
Şeyini derken kredi kartını kastettim benO kısma ben şok geçirdim zatenDiyecek laf yok zaten. Lanı lunu beni alakadar etmiyor ama, o cümle çok fena.
Evet kesinlikle öyle.Şeyini derken kredi kartını kastettim ben
Çok art niyetlisiniz
istemediğin şeyleri yapmasaydı ısrar da etmezdifikirlerini kendine sakla, bu konuda israr ediyor ama benim istemedigim hicbiseyi yapmaz saygili biri, ben bu durumu yasayanlarin goruslerini merak ettim sadeve, terbiyesiz deme halkina sahip degilsin, bilip bilmeden konusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?