nisanlimin isteklerii

bizde oyle oluruz sanırım:))

Bende eşimle nikaha kadar ne elini tuttum ne yanyana oturdum esim de önce çok istedi ama sonra saygı duydu bu isteğime. Kesinlikle ödün verme kendinden . Burdaki bazılarının dediği gibi ilk gecede korku filmi gibi olmuyor. Gayette güzel bir gün ve geceydi ikimiz içinde . Herşeyi birbirimiz ile tanıyıp tattik. Sırf evleneceğim ten uyumum var mi diye görüştüğüm her erkekle sevişmek zorunda değilim.

Canım sen burdaki çoğu yorumlara gözünü kapa herkes kendinden pay bicip yazar ama sen kendi bildiğin gibi devam et (Bende nisanlimla çok şey yaşadım ama keşke yasamasaydim) erkek milleti sonrada akılları karışıyor tecrübeli sanıyor (bazilari)

bizde oyle oluruz sanırım:))
İnsallah canim ne diyeyim
Esimle birbirimizin ilkiyiz her seyi beraber ögreniyoruz ve bu bana kendimi çok özel hissettiriyor
Sizin de bir bucuk ay varmis az daha dayansin nisanlin
Istemedigin bir seyi sirf o mutlu olsun diye yapma.

Bi kere dini içerik var bu konu kapanır. :)

Soruya da verilecek cevabım yok, kimsenin hayat tarzını eleştirmediğim gibi kendi hayatıma da laf söyletmiyorum doğal olarak ama kendi görüşümü söyleyeyim, bekarım fakat birlikte olmadan da evlenmem. Size kolay gelsin :)

Anneannelerin babaannelerin cinsel hayatı ne kadar iyiymiş acaba? İsteyerek mi giriyorlarmış dedelerin koynuna yoksa mecbur oldukları için mi? Hayatlarında kaç kez orgazm olmuşlar, orgazmın ne demek olduğunu biliyorlarmıymış? Sadece vajinismus değil mesele, ten uyumu, cinsel uyum bir insana dokunmadan anlaşılmaz.

Ben konu sahibinin aldığı, uyguladığı kararlara karışmıyorum, sorgulamıyorum. Sadece elini bile tutmadığı bir insanla aynı yatağa nasıl girecek onu anlayamıyorum.

Pofff evet sadece telefonla görüştük ayrı sehirlerdeydik çünkü ...
Ben evlendim ben pisman olucam kimene sen öyle yapma ben böyle yaptım tamam mi ...
Konuda ne yazdığına iyi bak olur mu ..
Açıklama yapmicam daha fazla herkesin dini kendine ...

Siz ne yaptınız sorusu ? var ya en tehlikeli soru .

Sen boş ver biz ne yaptık , sen kendi doğrun ne ise onu uygula .

Topyekun ortak görüş ; ne el ele tutuşmaması yahu ? Öpüştük , seviştik çıksa ... karar mı değiştireceksin ?

1,5 ay ... 45 günden 1000 küsür saat . Ölmez nişanlın libido çarpmasından .

Zaten şaka yapıyormuş ya

Duygusal olarak hazirsa neden olmasin?
Bende surekli internetten konusarak gecti 1 yil nisanlilik donemi (uzakta oldugumuz icin) sadece nisandan sonra 1 hafta hergunumuz beraber geçti ama baska yok... hep ben 2 kisi uyuyamam cok uyjusuz gunler bekliyor beni diye dusunuyordum. Nasil yatacagim uyuyacagim diye, ama ilk gece sonrasi bile birbirimize sarilmis olarak uyandım. Ki ennufak seste en ufak temasta uyanan ve asla geri uyugamayan biriyim.
Duygusal oalrak hazir olunca bedende hazir oluyor (bence)

Anneanneler babanenler vs.
Memnun demiyorum yani cinsel hayat her defasinda surmus gitmis bi sekilde...
Suan okadar cok cinsel sorun yasayan var ki dediklerinizi yaptiklari halde.

Aynen biz naptık diye soruyor seviştik hadi gidin sevişin

Mecburlardı çünkü cinsellik yaşamaya o yüzden sürdü gitti. Şimdi insanların gözü açıldı sürüp gitmiyor. Bu işte bir terslik var diyor kadın da erkek de.

Duygusal hazırlıkla alakası yok bunun. Siz şanslıymışsınız ten uyumu sorun olmamış. Mis gibi koktuğu halde sarılırken midenizin bulandığı bir adam çıksaydı karşınıza ne olacaktı? Olmaz demeyin oluyor, bu yüzden evlilikler bitiyor. Ya da 15 saniyede boşalan tedaviyi kabul etmeyen bir adamla ömür geçirmek zorunda kalsaydınız. Cinsel yönden mutluluk evlilikteki mutluluğun çoğunluğunu oluşturur. İki taraftan biri mutsuzsa o evlilik dikiş tutmaz.

bnde senin gbi nişanlıyken hçbşi yaptrmadım ve eşim hala yüzüme wurur nişanlılık yaşayamadk die. bnce akışına bırak ileriye gtmeden yaşa yani . dini yönden düşünüyorsan imam nikahınz olmadımı? oldusa tadını çıkarmaya bakın

olmadi canim, bizde resmi nikahla bir oluyor dini nikah

***size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.***

Bu soru cok sacma geldi bana.. ne demelerini bekliyosun? Biz sunu yaptik vs gibimi merk ettim gercekten ilginc geldi.

Yaptigin sana gore en dogrusu olabilir,burdakiler ayni dusunmuyoda olabilir.. ben sana saygi duyuyorum sadece sorun ilginc geldi.
Sankiii bakinnn ben boyle yapiyorum takdir edilmek istiyormus gibi bir halin var

"Mutluluklar"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…