- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi pamuksekeri38
-
Ben sevgiden bahsetmedim zaten. Bugune kadar elini bile tutmadiginiz adamin karsisinda ilk gece ciplak kalmak falan dusununce kabus gibi geliyor bana. Birden bire en agir dozdan baslamak.ben nisanlimi seviyorum dokunmadan ve opmeden hemde:) o yuzden dediginiz gibi bi endisem yok :)
Üst satırı okuyunca bir şöyle oldumNişanlı değilim ama böyle bir durum bende asla olmazdı, müsade etmezdim.
Daha nişana gelmeden olurdu her şey
e alısverıse bırlıkte cıkıp telefonda da konusmayın ozamanmeraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.
Sevişmek de normalÜst satırı okuyunca bir şöyle oldumSonra alt satır
Herkes kendince cevaplıyor. Mesela ben sarılma, el ele tutuşma vs. gibi durumları normal karşılıyorum. Adam sevişelim dememiş yani der çıkarım şimdi. Ama konu sahibi, senin fikirlerin benle aynı değil.
Ben sevgiden bahsetmedim zaten. Bugune kadar elini bile tutmadiginiz adamin karsisinda ilk gece ciplak kalmak falan dusununce kabus gibi geliyor bana. Birden bire en agir dozdan baslamak.
Benim yorumum icin paragraf paragraf yazmissiniz cevap verme hakki dogdu bana da madem aciklayim.Ilk gece ha 1.5 ay sonra ha bugun? Korkacak olan her daim korkar.
Bana pek mantikli gelmedi ilk gece ne yapacaksiniz korku filimi gibi yorumlar.
Elinde geldigi kadar dine uygun ilerlemeye çalışıyor olmasi, hic yan yana gelmeyecekler anlamina gelmez.
Sevismek isteyince. Senin kararin komse karisamaz gibi anlayış dolu cumleler. Dokanmak istemyicne gece ne yapacaksiniz.
ALLAH askina babaannelerimiz anneannelerimiz, onlarin anne babalaro vs. Vs. Kac sene flört edip evlenmisler acaba? Kac kere birbirlerini gormusler acaba? Kac tanesi vajimus?
Ben kendi dusunceme gore tanimadan evlenilmesine elber karsiyim ama hic bu tur seyler yasanilmamis cok kotuymus gibi sunulmasida hosuma gitmiyor.
Bugun o isi yapti mi? Dugunden once oldugu icin vajimus olmayacak mi? Yada gece korku filminden cikmis mi olacak :)))
Adamin duygularinin kabarmasi normal hatta seninde duygularinin kabarmasi normal ama vercektende cok az kalmis dugune, uzulmek istemedigini az kaldigini ve sakin olmasini diyin tekrar tekrar. Idare edeceksiniz artik.
Bizde iatemeye gelip kiz verildikten sonra genelde imam nikahi kiyilir (eger verilecegi belli ise, aileler ve kisiler olumlu bakiyorsa) yoksa nisandan once imam nikahi kiyilir.
Ama benim firsat olmadi kina gecesinden once imam nikahi oldu. Ama ben nisanli iken elini tutuyor ve en falza opme falan oluyodu. Caizmiydi degildi...
Ama bizker boyle davrandik diye dine gore davrananlarida yadirgamak sacma geliyor bana.
Yani evet, biri bir şeyi istemiyorsa saygı duymak lazım. Fakat böyle durumlar fazla sürpriz yumurta oluyor sanki.Sevişmek de normal
Herkesin hayat görüşü ve fikirleri farklı. Konu sahibini eğer kararında kararlıysa (nasıl bir laf oldu bu) yapması gereken taviz vermeden devam etmek. Nişanlısı fikirlerini baştan biliyormuş, 1.5 ay kala bunlardan ödün vermesini isteyemez. Ha bir-iki kere sorar, eğer konu sahibi kararlıysa o konu kapanmalı.
Benim demek istedigim bu degil.Ya bu mantıkta ne kadar doğru ki ?
Anamızın karnından sevişerek doğmadığımıza göre elbet ilk tecrübe ne vakitse o vakit birilerinin karşında çıplak kaldık.
Sevgiliden utanmadık da eşten mi utanacağız ?
Masum ve güzel bir hikaye devam edebilir ardından . Kabusta olabilir . İlk kez olması değildir etken madde bence .
Elbette herkes için bir "ilk sevişme" olacak.Ya bu mantıkta ne kadar doğru ki ?
Anamızın karnından sevişerek doğmadığımıza göre elbet ilk tecrübe ne vakitse o vakit birilerinin karşında çıplak kaldık.
Sevgiliden utanmadık da eşten mi utanacağız ?
Masum ve güzel bir hikaye devam edebilir ardından . Kabusta olabilir . İlk kez olması değildir etken madde bence .
Ya ben sevgilimle fiziksel bir çekim olmadan sevişmeyi düşünemiyorum, nerede kalmış bir ömür boyu aynı yatağa girmek.Yani evet, biri bir şeyi istemiyorsa saygı duymak lazım. Fakat böyle durumlar fazla sürpriz yumurta oluyor sanki.
Ten kokusu durumu evlilik yıktı çevremde ciddiyim.
Aslında çok seksle de endeksli değil ya. Böyle nasıl desem sarıldığında falan içinde bir kıpırtı olması lazım, çok değişik bir şey. Herkesle olmaz maalesef.Ya ben sevgilimle fiziksel bir çekim olmadan sevişmeyi düşünemiyorum, nerede kalmış bir ömür boyu aynı yatağa girmek.
Ten uyumu aşkla ilgili değil ki. O kıpırtı, o heyecan, o adamın eli koluma değse ürperme hissi olmadan sevişilmez ki.
Aah ah sorma kardeşAslında çok seksle de endeksli değil ya. Böyle nasıl desem sarıldığında falan içinde bir kıpırtı olması lazım, çok değişik bir şey. Herkesle olmaz maalesef.
İyi yapmışsınAah ah sorma kardeşBak kızlar bilir, daha geçen hafta o heyecan, o kıpırtı yok diye, adama karşı içimde istek yok diye bana çok uyan, neredeyse tam benlik olan adamla bir şeye başlayamadım, görüşmeye devam edemedim
kız utanma heyecanlanmadır oİyi yapmışsın
Ya bana da şöyle oldu, şimdi iyi çocuk, temiz, eli ayağı da düzgün. Ama adam ne zaman bana yaklaşsa, kaçma isteği uyandırıyorduElime dokunsa karıncalanıyordu, neden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?