nisanlimin isteklerii

Bence kk olarak artık bunları aşmalıyız
Dini hassasiyeti olan da olmayan da bu konuda birbirine saygı duymalı.

Konu sahibi böyle bir hayat istiyorsa uygun görmüyorsa nişanlısı da saygı duymalı. Dini geçin, aksi tacizdir.

Sevişmeyen sevişene, sevişen de sevişmeyene saygı duymalı. Herkes istediği hayatı yaşamalı ve özgür olmalı.

Ya sen nasıl durabiliosun öpmeden valla helal...kusura bakma ama neolursa olsun yaradılışında var o bir erkek,kızmaya hakkın yok...

benim cevremde bu sekil yasayan insan olmadi hic o yuzden bilememis olabilirim haklisiniz.
Tabiiki bir suru sebebi var evet dediginiz sebepler de bunlarin icinde. Ama ben nisanliligi sebep olarak gostermedim. Benim kanaatimce nisanlilik sevgililik doneminde bazi yakinlasmalar olur, bu yakinlasmalardan kastim sevisme on sevisme vesaire degil sadece. Elini tutmak sarilmak ne bileyim bir tenin bir tene alismasi diyebiliriz.
Herkesin yasami farkli tabiki ben konu sahibi ve onun gibi dusunenler haksiz demiyorum herkesin bir yasayis bicimi var kimse mudahale edemez buna. Ama benim icin ask sevgi dokunma istegidir ya :) hic elini tutmadigim bi adamla evlenemezdim evlenince cok sıkıntı cekerdim kastettigim sey bu.

Dini inancın şunun buyun ne olursa olsun kendini kötü hissedeceğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin güzelim işin özeti budue

Ben yapamazdım öyle yapınca ne değişecek sanki bana ödül mü verecekler hayır vereceklerini de bilsem beklemem de bana göre değil abartı şeyler bunlar

Sonuç olarak karşındaki bir erkek, bu senin sevgilin nişanlın ya da kocan olabilir. Her üç durumda da istemediğin, vicdanen rahatsız olacağın tekliflerle karşılaşman mümkün. Kendi kararlarını verebilecek yaştasın

Sevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse

Nerden bileceksiniz belki göstermelik yasaklardık çevrede çok gördük öyle yasak ayağına ...

Opuyorum seni

Tebrik ediyorum Can'ım Bende yeni evliyim 8 ay nişanlı kaldık son üç ay hem dini hemde resmi nikahım vardı ama ben gayet mesafeli davrandım eşime.. Aşkım bile dedirtmedim nikahımız olana kadar bana yapmacık geliyor evlendikten sonra birbirimize böyle hitap edelim dedim
Erkeklerin hormonlar bizden çok ilerde çalışıyor o yüzden kendilerini tutamıyorlar aşkım desen laf yanlış yere gidiyor...
Çevremde çok vardı nişanlı örnekleri elini veren şeyini kaptırdışahidim.. O yüzden çok çok dikkat ettim
Eşine sabırlı olması gerektiğini, günah işlerseniz sizden doğacak neslin bile bundan olumsuz etkileneceğini söyle.. Ben eşime sabır asker diyordum hep
Biliyorum kolay değil ama çok az kaldı diyordum
Şimdi elhamdulillah evlendik ve hiç pişman değilim yine olsa yine aynı tavrı takınırdım
Şimdi diyo hatta "lan nikahımız oldu Yinede tutturmadın elini bile tutamadık karımızın vay anasını diyo " ne kadar uzak o kadar değerli ulaşılmaz oluyor onlar için
Şimdi diyorum istemediğin kadar elindeyim ne yaparsan yap o zaman elimi kolumu verseydim şimdi olumlu dönmezdi bana yanı değerim kalmazdı
Biz evlendik yeni sevgili olduk sanki çok güzel
Elhamdulillah Kararlı ol sen Allah yardım eder.. Triplerini de görmezden gel.. Evlenince çok iyi anılacaksın onlar çok farklı varlıklar

pamuksekeri38 bence bu konuyu kapattır. Zaten sen istemesen de kapatılacak ya o ayrı.

Aklındaki bu soruyu da kimse ile paylaşma . Siz pilav yaparken 1 e 1,5 mu 2 mi ölçü koyuyorsunuz gibi bir soru değil bu ?

Ya da ilişkisi boka sarmış bir kadının sizce ne yapmalıyım sorusu gibi değil.

Sen nişanlımın bazı istekleri var ama ben bu isteklere cevap vermekten utanıyor/çekiniyorum ya da bana gereksiz geliyor vs... demiyorsun . Sen bu isteklere hayır deme sebebin olarak "inançlarını" gösteriyorsun.
Bu noktada olayın size göresi , bize göresi yoktur .
Nettir hüküm .

O yüzdende alacağın cevaplar hiç bir şekilde işine yaramaz .

Önce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...

+150000000

Önce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...

Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…