- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi pamuksekeri38
-
Pardon ? El ele tutuşmamak bilinçsizlik mi demişim ben tekrar okursanız iyi olur.El ele tutuşmamak bilinçsiz olmak mı yaaa?!!!
bibim herkes senin gibi doğal krem uzmanı değil.Arkadaşlar neden konu sahibini yargılıyorsunuz demek ki kendisi böyle bir evlilik istiyor
benim cevremde bu sekil yasayan insan olmadi hic o yuzden bilememis olabilirim haklisiniz.Önceki mesajlarınızı da okudum ve sizi anlıyorum , yani hiç elele tutuşmadan hooop soyunmak gibi bir şey olmuyor :) tabi bu yapılıyorsa dediğiniz gibi farklı psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir .
Ama bizim gibiler balayını genelde bunlarla geçirir, ben dindar bir çevreye sahibim ve tüm arkadaşlarım dahil bende aynı şekilde yaşadım, balayının 4-5. Günü anca o noktaya geliniyor :)
Sosyal medyadan kastım da, cinsellik içeren haberler, siteler , insanın ruhunda yaralar açıyor ve bu kendi ilişkisini etkiliyor kanaatindeyim .
Veya küçüklüğünde yaşadığı bir taciZ olayı vs vs ,
Yani vajinismus sebebi olarak nişanlılığı göstermeniz çok çok tuhaf geldi bana
Nerden bileceksiniz belki göstermelik yasaklardık çevrede çok gördük öyle yasak ayağına ...Sevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse
Opuyorum seniSevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse
Tebrik ediyorum Can'ımmeraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.
Opuyorum seni
Önce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...Sevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse
+150000000pamuksekeri38 bence bu konuyu kapattır. Zaten sen istemesen de kapatılacak ya o ayrı.
Aklındaki bu soruyu da kimse ile paylaşma . Siz pilav yaparken 1 e 1,5 mu 2 mi ölçü koyuyorsunuz gibi bir soru değil bu ?
Ya da ilişkisi boka sarmış bir kadının sizce ne yapmalıyım sorusu gibi değil.
Sen nişanlımın bazı istekleri var ama ben bu isteklere cevap vermekten utanıyor/çekiniyorum ya da bana gereksiz geliyor vs... demiyorsun . Sen bu isteklere hayır deme sebebin olarak "inançlarını" gösteriyorsun.
Bu noktada olayın size göresi , bize göresi yoktur .
Nettir hüküm .
O yüzdende alacağın cevaplar hiç bir şekilde işine yaramaz .
Ben şok.Çevremde çok vardı nişanlı örnekleri elini veren şeyini kaptırdışahidim.
Size ne oluyor ? Bu kadar strest yaptınızÖnce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...
Önce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?