- Konu Sahibi pamuksekeri38
-
Asıl size ne oluyor cevap size miSize ne oluyor ? Bu kadar strest yaptınız
Size ne oluyor ? Bu kadar strest yaptınız
Hayır konu yapan kişinin susup ta sizin herkese cevap yetiştirmeye çalışmanız da bir acayip herkes fikrini belirtiyor özgürce bu kelime lügatınızda yok galibaAsıl size ne oluyor cevap size mi
Bence sen once hamile bi bayanla ne sekilde konusman gerektigini ogren.dusunceleri ters gekebilir boyle bir adapla mi konusulurÖnce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...
Özgürlüğünüz baskasinin özgürlüğünun başladığı yerde biter.. insanlari dinci diye ayrima tabi tutmak nefret suçları kapsamına girer hanfendi. Önce bilgi sahibi olun fikirler sonra olusurHayır konu yapan kişinin susup ta sizin herkese cevap yetiştirmeye çalışmanız da bir acayip herkes fikrini belirtiyor özgürce bu kelime lügatınızda yok galiba
Sevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse
Ne hikmetse her önüne gelene bilgelik taslıyorsun tamam sustuk sensin büyükÖzgürlüğünüz baskasinin özgürlüğünun başladığı yerde biter.. insanlari dinci diye ayrima tabi tutmak nefret suçları kapsamına girer hanfendi. Önce bilgi sahibi olun fikirler sonra olusur
Hanımefendnin hamile olması ona dinci diye insanları yaftamalama hakkı mi veriyor.. pes doğrusu ne kadar da sevgi pitircigisiniz. Keşke bu hoşgorunuzu otekilestirilenlere de gostersenizBence sen once hamile bi bayanla ne sekilde konusman gerektigini ogren.dusunceleri ters gekebilir boyle bir adapla mi konusulur
..okadar inancliysan hamile bir kadinla bu sekilde konusmaman gerektiginide bilmen gerekiyordu..
Boylelikle bayanin yazdiklarinida ispatlamis oldun
Tebrik ediyorum Can'ımBende yeni evliyim 8 ay nişanlı kaldık son üç ay hem dini hemde resmi nikahım vardı ama ben gayet mesafeli davrandım eşime.. Aşkım bile dedirtmedim nikahımız olana kadar bana yapmacık geliyor evlendikten sonra birbirimize böyle hitap edelim dedim
Erkeklerin hormonlar bizden çok ilerde çalışıyor o yüzden kendilerini tutamıyorlaraşkım desen laf yanlış yere gidiyor...
Çevremde çok vardı nişanlı örnekleri elini veren şeyini kaptırdışahidim.. O yüzden çok çok dikkat ettim
Eşine sabırlı olması gerektiğini, günah işlerseniz sizden doğacak neslin bile bundan olumsuz etkileneceğini söyle.. Ben eşime sabır asker diyordum hep
Biliyorum kolay değil ama çok az kaldı diyordum
Şimdi elhamdulillah evlendik ve hiç pişman değilimyine olsa yine aynı tavrı takınırdım
Şimdi diyo hatta "lan nikahımız oldu Yinede tutturmadın elini bile tutamadık karımızın vay anasını diyo "ne kadar uzak o kadar değerli ulaşılmaz oluyor onlar için
Şimdi diyorum istemediğin kadar elindeyim ne yaparsan yapo zaman elimi kolumu verseydim şimdi olumlu dönmezdi bana yanı değerim kalmazdı
Biz evlendik yeni sevgili olduk sankiçok güzel
ElhamdulillahKararlı ol sen Allah yardım eder.. Triplerini de görmezden gel.. Evlenince çok iyi anılacaksın onlar çok farklı varlıklar
O kısma ben şok geçirdim zatenKoyulaştırdığım kısım nasıl bir cümledir, nasıl yakıştırdınız bunu kendinize?
Eşiniz size "lan" diye mi hitap ediyor.
Sevgililiği evlilik içinde yaşamak bazı insanlara ters gelebilir, bunu iyi bişey gibi anlatmak gereksiz. Sevgilisinin elini tutan, öpüşen, sevişen kadınlar değerlerinden bişey kaybetmez. Bu kafayı değiştirmemiz lazım acilen. Size "lan" diyen eşiniz de pek değer veriyormuş görüldüğü üzere.
Hoşuma gidiyor bende ulan diyorumKoyulaştırdığım kısım nasıl bir cümledir, nasıl yakıştırdınız bunu kendinize?
Eşiniz size "lan" diye mi hitap ediyor.
Sevgililiği evlilik içinde yaşamak bazı insanlara ters gelebilir, bunu iyi bişey gibi anlatmak gereksiz. Sevgilisinin elini tutan, öpüşen, sevişen kadınlar değerlerinden bişey kaybetmez. Bu kafayı değiştirmemiz lazım acilen. Size "lan" diyen eşiniz de pek değer veriyormuş görüldüğü üzere.
Koyulaştırdığım kısım nasıl bir cümledir, nasıl yakıştırdınız bunu kendinize?
Eşiniz size "lan" diye mi hitap ediyor?
Sevgililiği evlilik içinde yaşamak bazı insanlara ters gelebilir, bunu iyi bişey gibi anlatmak gereksiz.
Sevgilisinin elini tutan, öpüşen, sevişen kadınlar değerlerinden bişey kaybetmez. Bu kafayı değiştirmemiz lazım acilen. Size "lan" diyen eşiniz de pek değer veriyormuş görüldüğü üzere.
Sen once dinini bel asagi konulari disindada ogren sonra ben seninle bu konuyu tekrar tartisirim..Hanımefendnin hamile olması ona dinci diye insanları yaftamalama hakkı mi veriyor.. pes doğrusu ne kadar da sevgi pitircigisiniz. Keşke bu hoşgorunuzu otekilestirilenlere de gosterseniz
insanların hassasiyetleri neden hosgorulemiyor? tersini yapana birşey dememiş ben "bunu uygun bulmuyorum demiş, siz dinciler... yok İşte opmeden sarilmadan olur mu? diyenler, madem oyle görüşmeyin de diyenler ki arada bir kisi ve kalabalik ortamda konusabiliniyor.. yani hep bir al assagi etme çabası. ?
Hoşuma gidiyor bende ulan diyorum
Herkes şahsi fikrini beyan ediyor tatlım benim hoşuma giden senin gitmeyebilir
Kaybetmiyor hehe..
Siz gerçekten çok tehlikeli birisiniz. Konuyu nereden alıp nereye taşıdınız dinci dedim küfür etmedim. Dinci olmak kötü bişeyse o Zaman niye dinle savunmaya giriyorsunuz ki. Kendinizle çelişiyorsunuz. Burada kaç insanı huzursuz ettiniz burası açık bir platform herkes kendi görüşleri doğrultusunda saygı sınırlarını aşmadan yorum yapabilirim. Ve evet benim düşüncem bu dinciler dini herkesten çok savunanlar genelde hep belden aşağı konularda yasak günah diye konuşurlar bu 30 yıl boyunca izlediğim bi tablo. Görüşümde bu. Kimse de değiştiremez !!!Hanımefendnin hamile olması ona dinci diye insanları yaftamalama hakkı mi veriyor.. pes doğrusu ne kadar da sevgi pitircigisiniz. Keşke bu hoşgorunuzu otekilestirilenlere de gosterseniz
ama burda kiz hicbirkimseye siz yanacaksiniz hehehe demedi.. ben bunun dogru olduguna inaniyorm nasil bir yol izlemeliyim dedi.. bunun karsiligin da öpusmeden olur mu ayol sonra vajinusmus oldum dersin tarzinda bir cevap gelmesi sizce ne kadaryerinde?Herkes görüşünü belirtiyor.. Sevgilisyle, nişanlısıyla sevişene nasıl cehennemde yanacaksın ya da tövbe et diyen varsa bu konuya da elini tutmadan, sarılmadan nasıl olur diyenler olacak tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?