- Konu Sahibi beyzadesakli
-
kardeşi için kredi çekmiş olması hiç kötü bir şey değil tabii ki çekebilir şimdi kimin ödediği de çok önemli değil ama evlenince kardeşinin öödemesi lazım o parayı kolay değil öyle geçinmek hem sana soruldu mu bu kredi çekilmeden ? yani sonuçta evlendikten sonra da devam edecek olan bir süreç...
insanları anlayamıyorum aslında o da hak veriyor bana ama sen haklısın diyemiyor kardesi öderse ödermiş ödemezse bu bir yolunu bulur ödermiş
Kardeşi ne iş yapıyor?
Kredi borcu ne kadar? Kaç yılda bitecek?
Ve ailenin bilmemesinde bi gariplik var.
Nasıl olsa bekar diye kredi çektirmiş kardeşi.
Ama ben bu zamanda kimseye güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu kredinin kardeşinin olduğundan emin misiniz ??
bilemedim canım senin kararın tabi.
ama bize 15.000 tl kredi borcu giriyodu, kararttım gözümü, anneme 'kabul etmiyorum' dedirttim. bu şekilde başlayan bi evlilik için ilerisinin parlak olduğunu pek zannetmiyorum, biterse bitsin dedim. herşey daha iyi oldu sanırım. Kabul ettiler, kredi çektirmiyorlar.
yoksa hem bedelli kredisi, hem ev eşyalarını ödeyecekti artık biz kendimize gelemezdik 10 yıl..
Ailesi bilse bende diretirim ama bide onlar duysa kıyamet kopar aramızda hersey kötü olur öyle olsun da istemiyorum kendi için çekse anlarım bir nebze de kendi için olmayınca o sıkıyor canımı zaten
bilemedim canım senin kararın tabi.
ama bize 15.000 tl kredi borcu giriyodu, kararttım gözümü, anneme 'kabul etmiyorum' dedirttim. bu şekilde başlayan bi evlilik için ilerisinin parlak olduğunu pek zannetmiyorum, biterse bitsin dedim. herşey daha iyi oldu sanırım. Kabul ettiler, kredi çektirmiyorlar.
yoksa hem bedelli kredisi, hem ev eşyalarını ödeyecekti artık biz kendimize gelemezdik 10 yıl..
ben detayları çok bilmiyorum zaten gündeme getirince bana bile söyledigine pişman oldubir daha hiç birsey söylemeyecekmiş. Ne sıkıntılı bir süreç Allah'ım yoruluyorum bazen düşünmekten
yok artık bu kadar acımasızlık olur mu? Hayatınızı karartacaklarmış nerdeyse.İyi ki karşı çıktın.
Canım seni ilgilendirir bu konu.Ucu size değiyor ne de olsa.
Beyfendi birdaha sana birşey söylemeyecek ona buna artık kredi çekip durur.KArdeşi de olsa artık sana sormadan bi iş yapamaz.
Sende kredi borcu ne zaman biterse evleniriz de.
Sakın borcun tam bittiğine emin olmadan evlenme tatlım.
Ağırlıgını koy.
Seni kaideye alamayan bi adamla nasıl evlilik yürütebilirsin.
Gerekirse annesine söyle.Boşver ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?