- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
peki ne dediniz kıyas olarakAsla yapmam diyor ama çok uçkur düşkünü haklısın valla
ıyyy göbeğinde ne fena vs gibi mi
bide neden ağladı? siz onu bırakırsınız diye mi dalga geçmenizden dolayı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ne dediniz kıyas olarakAsla yapmam diyor ama çok uçkur düşkünü haklısın valla
aaaa bu çok iyi fikir hee doktorSen de yanlışlıkla onun şeyine dogru elini yanlışlıkla çarp ve de ki ..
Aaaa çok küçük neredeyse yok gibi.
Yahu bu ne duygusallık? O niye ağladı? Sarkıksa sarkık yani. Benimkiler öldü görmeni yok. Eşim de söyler ben de valla öyle canım kötüler derim. Cidden de beğenmiyorum 2 çocuktan sonra toparlaymayı da düşünüyorum yani. Füze gibi olmasın ama göze hoş gözüksün ya.Sonrasında onun yaptığına kısas yapmak için ben de kusurlarını saydım baya bişey demedi am ama haklısın dedi sonra ağladı cok garip..
Saçmalama niye ayrılcaksın. Oha yani. Bu gün herkes mi regl anlamadım kiAyrılmak çok zor geliyor![]()
nişanlısı olduğu için olabilir mi?Sen adamın yanında miye sütyensiz duruyosun.
Uçkur düşkünü bi adamla evlenilmez net.. Sakın evlenme. Ben evlendim hayatım karardı benden söylemesiAsla yapmam diyor ama çok uçkur düşkünü haklısın valla
Bi daha demicem saka yaptım diyor ama bilmiyorum dediğin gibi olursa çok üzülürüm
Ozguvenden degil de goguslerimin sarkık olduğunun farkındaydım o yuzden uzdu biraz saka yaptim demesine de hic inanmadim![]()
Valla ağzımdan aldın ben olsam aynen karşılığını verirdim.. Ay bu neeeeeeeeee minnoşş seni falan derdimEliniz pantolonuna çarpsa, şakayla karışık "senin penisin neden minicik ya çocuk penisi gibi" deseniz şaka olur muydu acaba bu.
Not: Sarkıkspor.