Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Boyle dueumlarda ağlamam.ataga gecerim.en iyi savunma hucumdur.bana esim biraz spor mu yapsan dediginde sen nefes nefes jalmadan ayakkabılarının nagcıgını baglayabıldıgınde spora baslıycam dıyorum.
Gecen gun bana senın yuzun için bısey buldum dedi. Ben şok oldum.benım yuzumde ne var dedim. Renk esitsizliği ditebılırız yanaklarım kırmızı bazı yerleri hafif.anemiden dolayı da olabılıyormus neyse.ama bunu soylemek onun ne haddine?
Ben de sen once yuzundekı devasa gozenekleri sıkılastırmak ıcın bı sey icat etmişler mi onu arastir dedim.biz bunlari gülerek konusuyoruz tabi. Ama ağlamıyorum yanı.neden ağliym.hepımızın fiziksel anlamda kusurları olabılır normal.ama kabalık normal kabul edilemez. Siz de üzülmeyın nısanlınız once kendı kusurlarına baksın , mesela once pedikğr yaptirmayı oğrensınler.bence butun erkeklerin ayakları cok cirkin.

Gun gelir sizin de onun bir organi ile ilgili yorumlariniz olur illa ki.
yatin pusuya bekleyin, intikam soguk yenir:KK8:

Kızlar iyi geceler hepinize:KK43:
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥
Olabiliyo erkekler çok patavatsız ama gerçekten kendini bu kadar basit bişey için üzme Rabbim dermansız dert vermesin ne dertler var bi bilsen ah ahhh😔

Merhaba. Nisanliniz best model mi? Olsa da demeye hakkı yokta hani kendisinin onaylanmış 4×4 lük bir yüz ve fizik güzelligi var mi ? Yağ ve kas oranı olsun yüz orantıları olsun altın oran mi hepsi diye merak ettim? 😂

Kızlar iyi geceler hepinize:KK43:
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥
Hic kimse icin üzulmeye değmeyeceğini anladim ama benim icjn zaman baya gecti hersey tüm sıkintilar benimle kaldi takma kafana baktin ayni devam el salla sadece gitsin nisan tanisma dönemi zaten simdi boyle diyen yarin hamileikteki kilolara sarkmalara ne dicek😣

Şaka yapmamış içindekini söylemiş malesef.
Siz ağlayınca da en sonunda aklı başına gelmiş
Sizde aaa bu ne böyle küçücük diyin.

Çok bel altı bi laf geldi aklıma.
Ban yermiyim kiii...
Sende ona , seninkide ölmüş eşeğin solmuş.......ğı gibi de ,şaka yap ,bakalım nolcak.
Ay bunu söleyen ben miyim gerçekten :)
Ama kadına kusur bulunmasından nefret ediyorum.

Hahhahhahahahhahahhaah 5dk dir buna gülüyorum harika cevap 😂😂😂😂😂😂😂

Kızlar iyi geceler hepinize:(
yahu yer cekimi diyebisey var. 1 damla su bile muslugun agzinda durmaz duser. Minnacik gogsun oldugunda asagi ceksen sarkamaz. Hem biraz goze gozuksun hem karsiya dogru yol alsin olurmu kim kaldircak yukari :) fizik bunu der kuzummmmm uzuldugun taktigin seyebak 😁 helyum mu dolduralim naapalim. 😍 hem kocaman isterler 🙈🙈..

Mal herif ya ay sinirlendim. Bence sağlam bir ayarı haketmiş. Çıplak mankenlere baka baka normali o sanıyorlar

senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi

Keresteye bak sen, böyle laf mı denir hiç?
Ay sinirlendim.
Kaç yaşında bu nişanlınız sizin?

İzin vermeyin sizi üzmesine, vücudunuza hakaret etmesine, sakın.
Yüzüğü koyuverin eline "Bir daha böyle bir hanzoluk yapacak olursan, bu yüzüğü bu avuçtan geri almam bu ilk ve son ihtarım olsun" deyip geri alın. Yontulacağı varsa, birazı yontulur böyle, yoksa da gitsin.

Bunun daha hastalığı var, kilo alıp-vermeli hamileliği var, emzirmesi şusu busu osu var.
Hiç öyle hafife alınacak, "Ben de ona saydırırım yea" denilecek türden bir laf değil, evli olsanız largelık gelmiştir bi yayılmıştır ağzı dersiniz yaparsınız misillemeyi karşılıklı onun atışması döner tamam da, nişanlıyken daha böyle laflar... Dikkat.

Back
X