Nişanlımın önceliği arkadaşları :(

Anladım canım.. Dediğim gibi inat aslında kötü birşey nişanlılığı geçtim çoğu evlilikler bu inat yüzünden bozuluyor.. Onun için değerliysen dönüp dolaşıp gelecektir zaten. Dönüp dolaşıp derken mecazen söyledim yanlış anlama canım :)
İnşallah düzelir o da anlar birşeyleri. Ama bende dayanamayıp arıcaktır seni. O da bi yerden sonra özlicek sonuçta :)

İş işten geçtikten sonra pek faydası olmaz. Gerçekten yürekten seven insanın zaten içi rahat etmez bu kadar uzun süre sesini duymadan. Belki de biz bitmişiz ama zorluyoruz.. Göreceğiz..

hani sevdiğinle buluşmak için btn imkanları saglarsın btn planları iptal eder hatta herkesi ekersin falan....
kimseyi bişeyi görmez gözün. çünkü onun yanında olmak istersin. cazip gelen budur..
bunlar yok.. :50:
hadi hepsini geçtim de burda en büyük sorun senin fikirlerine önem vermiyor olması...
birini davet ederken falan sana sormaması .. sinir bozucu:47:

hani sevdiğinle buluşmak için btn imkanları saglarsın btn planları iptal eder hatta herkesi ekersin falan....
kimseyi bişeyi görmez gözün. çünkü onun yanında olmak istersin. cazip gelen budur..
bunlar yok.. :50:
hadi hepsini geçtim de burda en büyük sorun senin fikirlerine önem vermiyor olması...
birini davet ederken falan sana sormaması .. sinir bozucu:47:

Aaa olur mu! Biz dediğim gibi oturup film izlerken bile arayanı davet etti ya ben daha ne diyebilirim. Sonra "bana neden sormuyorsun" dediğimde, "iyi arayıp gelme diim o zaman" diyor tavırlı bir şekilde. Ya ben senin asker arkadaşın mıyım? Böyle dangalaklık kim yapar ya!

Ve çok haklısın, tüm imkanları sağlayıp zaman kollaması gerekirken bana hala "misafir odasını boşuna yaptık" diyor, yahu 3 günlüğüne geliyorum be, 3 gün be hayvan, 3! Kaldı ki zaten bunlardan sonra kalkıp gidecek kadar yüzsüz olmadığım için gitmiyorum.

Aaa olur mu! Biz dediğim gibi oturup film izlerken bile arayanı davet etti ya ben daha ne diyebilirim. Sonra "bana neden sormuyorsun" dediğimde, "iyi arayıp gelme diim o zaman" diyor tavırlı bir şekilde. Ya ben senin asker arkadaşın mıyım? Böyle dangalaklık kim yapar ya!

Ve çok haklısın, tüm imkanları sağlayıp zaman kollaması gerekirken bana hala "misafir odasını boşuna yaptık" diyor, yahu 3 günlüğüne geliyorum be, 3 gün be hayvan, 3! Kaldı ki zaten bunlardan sonra kalkıp gidecek kadar yüzsüz olmadığım için gitmiyorum.

yazını okurken "gitme kız gitme " diye sinir söylenıodum baktım son cumlende gtmıorm yazmışsın =) heh dedim aferin =)))
otursun madem arkadasıyla.. sen o 3 gün oraya gidip kalmak için kim blir ne zorladın imkanlarını.. sanki hergun berabersınızde öyle özel guzel yasanacak 3 gune bide 3. şahsı karıştırıyor. yalnız arkadaşındaki yüzsüzlükte cabası :52: yahu insan der nişanlın gelıyor benım ne işim var siz başbaşa kalın der :D fikirsiz :47:

Ben inadım yüzünden yıllarca sevdiğim insandan ayrı kaldım ki sürekli arayıp reddeden taraf olmama rağmen. Barıştıktan sonra ipleri biraz bıraktım ve sizin gibi dayanamayıp aradığım zamanlarda yine bildiğini okuyor o yüzden kendinizi tutmanız lazım arkadaşların da dediği gibi. Ona önceliğinizin sizin olduğunu hatırlatmalısınız mesela onunla görüşeceğiniz zamanlarda arkadaşım geldi onunla görüşmem gerekiyor ya da o aradığında arkadaşım arıyor onunla konuşmam gerekiyor kapat deyin en basitinden sizin ne hissettiğinizi anlasın. Anlatarak erkeklerle sorunlarımızı çözemeyiz onun sana hissettirdiklerinin aynısını ona hissettirmelisin ki senin ne durumda olduğunu anlayabilsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi geceler

Benim de skntım var .s Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum. Ama çok skntıdayım. 3 yıldır devam eden bir birlikteliğim var. Ve ben çok kıskancım. Obsesif komplisif bozukluk ya takıntı hastasıyım. Herşeyi çok takıyorum. Sevgilimi çok kıskanıyorum. Nefes aldırmıyorm. Farkındayım ve canım cok yanıyo. Bu yüzden az önce tartıstık daha. O 5. Sınıf ünide. Ben 2. Erasmusla yurtdısına gidicek. Okuldan kız arkadasıda gidicek. Onu takıyorum. Benim için ya da yüzümden gidiceği okulu değiştirmeyi düşünüyo. Sevmediğim bi kız arkadası vardı. Bir yanlıs anlasılma yüzünden onunla konusmasını istemedm. Ona da tamam dedi. Konusmuyo. Ve o kızın da gelme ihtimali var. Ben de taktım ya. Takarım artık. Gitmiyo. Kafamdan. Nerdeyse iki yıl geçti olay üzerinden Bu yüzden deiştirmek istiyo gideceği okulu. Öğle yemeklernde sırf ben istemiyorum diye karısık grup arkadaslarıyla yemek yemio. Kaçıyorum diyo. Ben artık değişmek istiyorum. Güveniyorum ama inanmıyo güvendiğime. Davranıslarımdan görmüyo çünkü. O iyi biri kaybetmek istemiyorum. Ayrıl benden diyorum. Ayrılamıyorm diyo. Çok seviyo. Ben de çoook seviyorum. Ama zarar da veriyorum ona. Napcam bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X