- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Merhaba kızlar yine ben diyerek konuya giriş yapayım :) Nişanlımın işyerinde hiç sevmediğim bi arkadaşı var nedenine gelirsek fazla laubali evli çocuklu ama zamanında fotoğrafçıymış çapkınlığı meşhurmuş şimdi nasıldır bilmem ve nişanlımla işyerinde samimiler, iş dışında pek konuşmazlar ama o işyerindeyken ben hergün olay çıkarıyorum öğle aralarını şirketlerinde bikaç arkadaş birlikte geçiriyolar yemek kahve sohbet vs. o kadar sinir oluyorumki, dün artık dayanamadı söylenmeme gitmedim kahve içmeye onlarla dedi beni aradı,bugün yine gitmiş sen tercihini yaptın arama beni dedim sandığın gibi biri değil iyi bi insan diyo ama ben bitürlü ısınamadım işi resmen inada bindirdim ya ben ya o diye..
yok ama canım sıkılıyo zamanını harcadığı herkesten kıskanıyorum :/Eskiden çapkın olması hala çapkın olduğu anlamına gelmiyor.
Ama sen biseyler farkettiysen bilemem.
Ama is dışında da görüşme yokmuş ki.
kendime güvenmiyorum sanırım herşeyden herkesten kıskanıyorum normal değil bu düşüncelerim kendime engel olamıyorum kavga çıkarmadan duramıyorumValla evleninde bizde rahat edelim, gercekten hayat zor oluyordur böyle! Herşeyi sorun ediyorsun, arkadaşı çapkınsa nişanlın kendine sahip çıktığı sürece sorun olmamalı. Sen güveniyormusun bu adama? Bence hayır
ohooo böyle olmaz arkadaş.erkeklerin arkadaş ortamı panzehir gibidir.biz kadınların çene zehrine karşı arada ortam şart.alış bunayok ama canım sıkılıyo zamanını harcadığı herkesten kıskanıyorum :/
Garip.yok ama canım sıkılıyo zamanını harcadığı herkesten kıskanıyorum :/
yok ama canım sıkılıyo zamanını harcadığı herkesten kıskanıyorum :/
Ama tatlım böyle yaparsan kaybedersin biliyorsun değilmi? Yapacak olan adam senim gözünün içine baka baka bile yapar, ruhun duymaz. O yüzden sen güven, evlilik anca güven üzerine kurulur, saygı ve sevgi çerçevesinde devam eder. Sen adamın arkadasım diye seçtiklerinede saygı duymuyorsun, evliliğiniz cok sorunlu olur böyle. Arkadası sapık, katil, dolandırıcı olsa neysede capkınsa kendine çapkın, her gece nişanlını alıp mekan mekan gezmiyorsa neden sorun ediyorsunkendime güvenmiyorum sanırım herşeyden herkesten kıskanıyorum normal değil bu düşüncelerim kendime engel olamıyorum kavga çıkarmadan duramıyorum
deşarj oluyo zaten öğle molasından sonra beni arıyo çok keyifli oluyo yanlarında mesajlaşamıyorum diyo hergün kavga çıkarmak için mutlaka bi sebebim var yanımdayken böyle olmuyorum ama buluşmadığımız günler çekilmezimohooo böyle olmaz arkadaş.erkeklerin arkadaş ortamı panzehir gibidir.biz kadınların çene zehrine karşı arada ortam şart.alış buna
bak kendin söylüyorsun adamın keyfi yerine geliyormuş.sen de rahat bırak adamı da senden uzaklaşmasındeşarj oluyo zaten öğle molasından sonra beni arıyo çok keyifli oluyo yanlarında mesajlaşamıyorum diyo hergün kavga çıkarmak için mutlaka bi sebebim var yanımdayken böyle olmuyorum ama buluşmadığımız günler çekilmezim
teşekkür ederim canım tavsiyelerin için yok öyle bir ilişkileri yok sadece öğle araları yada iş icabı biraraya gelinirse hep bi sorun çıkarıyorum oda alıştı artıkAma tatlım böyle yaparsan kaybedersin biliyorsun değilmi? Yapacak olan adam senim gözünün içine baka baka bile yapar, ruhun duymaz. O yüzden sen güven, evlilik anca güven üzerine kurulur, saygı ve sevgi çerçevesinde devam eder. Sen adamın arkadasım diye seçtiklerinede saygı duymuyorsun, evliliğiniz cok sorunlu olur böyle. Arkadası sapık, katil, dolandırıcı olsa neysede capkınsa kendine çapkın, her gece nişanlını alıp mekan mekan gezmiyorsa neden sorun ediyorsun
ah canım ya keşke yakın olsanız başka şehirde olsak nasıl bi manyak olurdum kimbilirYapıcak birşey yok ama.
Benimki de başka şehirde ben napayım Zaman geçirmeyi boşver yanında bile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?