Nişanlımın sevmediğim arkadaşı..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar yine ben diyerek konuya giriş yapayım :) Nişanlımın işyerinde hiç sevmediğim bi arkadaşı var nedenine gelirsek fazla laubali evli çocuklu ama zamanında fotoğrafçıymış çapkınlığı meşhurmuş şimdi nasıldır bilmem ve nişanlımla işyerinde samimiler, iş dışında pek konuşmazlar ama o işyerindeyken ben hergün olay çıkarıyorum öğle aralarını şirketlerinde bikaç arkadaş birlikte geçiriyolar yemek kahve sohbet vs. o kadar sinir oluyorumki, dün artık dayanamadı söylenmeme gitmedim kahve içmeye onlarla dedi beni aradı,bugün yine gitmiş sen tercihini yaptın arama beni dedim sandığın gibi biri değil iyi bi insan diyo ama ben bitürlü ısınamadım işi resmen inada bindirdim ya ben ya o diye..

Eskiden çapkın olması hala çapkın olduğu anlamına gelmiyor.
Ama sen biseyler farkettiysen bilemem.
Ama is dışında da görüşme yokmuş ki.

Valla evleninde bizde rahat edelim, gercekten hayat zor oluyordur böyle! Herşeyi sorun ediyorsun, arkadaşı çapkınsa nişanlın kendine sahip çıktığı sürece sorun olmamalı. Sen güveniyormusun bu adama? Bence hayır

kendime güvenmiyorum sanırım herşeyden herkesten kıskanıyorum normal değil bu düşüncelerim kendime engel olamıyorum kavga çıkarmadan duramıyorum

kendime güvenmiyorum sanırım herşeyden herkesten kıskanıyorum normal değil bu düşüncelerim kendime engel olamıyorum kavga çıkarmadan duramıyorum
Ama tatlım böyle yaparsan kaybedersin biliyorsun değilmi? Yapacak olan adam senim gözünün içine baka baka bile yapar, ruhun duymaz. O yüzden sen güven, evlilik anca güven üzerine kurulur, saygı ve sevgi çerçevesinde devam eder. Sen adamın arkadasım diye seçtiklerinede saygı duymuyorsun, evliliğiniz cok sorunlu olur böyle. Arkadası sapık, katil, dolandırıcı olsa neysede capkınsa kendine çapkın, her gece nişanlını alıp mekan mekan gezmiyorsa neden sorun ediyorsun

ohooo böyle olmaz arkadaş.erkeklerin arkadaş ortamı panzehir gibidir.biz kadınların çene zehrine karşı arada ortam şart.alış buna
deşarj oluyo zaten öğle molasından sonra beni arıyo çok keyifli oluyo yanlarında mesajlaşamıyorum diyo hergün kavga çıkarmak için mutlaka bi sebebim var yanımdayken böyle olmuyorum ama buluşmadığımız günler çekilmezim

bak kendin söylüyorsun adamın keyfi yerine geliyormuş.sen de rahat bırak adamı da senden uzaklaşmasın

Fotoğrafçılıkla çapkınlığın ne alakası var? Kadın evlenmiş çocuğu bile olmuş.Bence gereksiz yere kıskançlık yapıyorsun.

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için yok öyle bir ilişkileri yok sadece öğle araları yada iş icabı biraraya gelinirse hep bi sorun çıkarıyorum oda alıştı artık

Öğle araları ya da iş icabı bir araya gelinnesinden nasıl haberin oluyo ki, şu şu şu ve ben kahve içmeye çıkıyoruz diye yer bildirimi mi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…