Nişanlımın sevmediğim arkadaşı..

Çok sorun çıkarıyorsun gerçekten. Şimdi iyisini de zaman geçip iyice birbirinize alışınca bunlar huzurunuzu çok kaçırır. Herşeye karışmamaya alıştırmalısın kendini bence

güzel isabet olmuş ama şu sabırdan keşke biraz bendede olsa :) ayrıca benimde reglim yakın bu dönemler ateş püskürüyorum resmen oda anlıyo artık sen nasıl sakin kalabiliyosun

MaşALLAH de
Zorluyorum kendimi.
Ben yıllarca çok zordum.
Ciddi anlamda sordum..
Simdi şimdi eğerimi tutmaya çalışıyorum.

Taviz verirsen bir gün mutlaka ama mutlaka yatacaklar emin olabilirsin.

Ona kendini hint kumaşı gibi hissettirirsen kaybetmen muhtemeldir çok kavga etme idare etmeye çalış ben de nişanlıyım bazen okadar kıskanıyorum bazen de çok sinir oluyorum ama susuyorum yoksa ömür geçmez.

Nişanlınız bile olsa kimsenin hayatını bu kadar kısıtlamamalısınız. Gereksiz kaprisler, kıskançlıklar ve inatlarla ancak kendinizden soğutursunuz. O da gider arkadaşları ile bir kahve molasında huzur arar.

Biraz makul olun. Çalışan sosyal insanlarız.

çok haklısınız,bu durum çok enteresan bişey yorum yapanların haklı olduğunu gayet iyi biliyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum

ben kızgın anımda saydırmazsam içim rahat etmez kendimi rahatlatma yöntemim o benim o yüzden benim için zor bu dediğin :)))

Bence çok buyutuyon eskidenmis capkinligi ayrıca senin nisanlinin iradesi yokmu adama hiç guvenmiyomus gibi davranıyorsun bence bu ilişkinizi yipratir bnm eşimin de bekar arkadaşları var sürekli sevgili degistirdiklerini de biliyorum ama bnm esime ne sanki herkes istediğini yapar o gidiyo kahve çay iciyo sohbet esip evine donuyo herkes neyapiyosa yapsın bence bu kadar büyütme tercih yaptıracak duruma düşürme adamı öyle bi durum yok ki canım çok gorusmeni istemiyorum görüş ama çok değil de

Bu tavırla sizi nasıl çekiyorlar anlamıyorum bu adamlar.
Ben okurken bunaldım. Yahu yapacak olsa illa çapkın arkadaşıyla mı yapar?
Yada siz ayı durumda olsanız hemen başka yönemi kayacaksınız?
Sen sevmiyorsun diye adam hayatını tamamen nasıl değiştirsin?
Kraliçe Elizabeth halleriniz geçince anlarsınız ama geç olur

Bak seni anlamaya çalışıyorum. Önce ki konuları da biliyorum. Cevap verislerin çıkışların burda kurduğun cümleler falan senin aslında biraz çocuksu ama kötü niyetli olmadığını düşündürüyo bana. Ama eğer gerçekçi olacak olursak nişanlıni kaybetme yolunda ilerliyosun. Kendine göre haklısindir belki ama işler böyle yürümüyo. Şu an nişanlılık sevgi aşk falan filan bi çok şeyi tolere ediyo belli ki ama evlenince böyle olmayacak. Adam sabır taşı olsa çatlar. Biraz olgunlaşmalisin artık. Adama nefes alacağı bi alan bırak. Abes bi teşbih olacak ama sözüm sadece temsilidir "zinciri kısa bağlanan köpek hırçın olur" diye bi laf var bizim oralarda. Adamın bi gün canına tak eder iş işten geçmiş olur...

teşekkür ederim değer verip uzun yazmışsınız bende farkındayım şımarıklık yapıyorum belkide ama tepkilerimi kontrol edemiyorum ortada kızacağım bişey varsa olay çıkarmadan rahatlayamam ama dediklerinizi beynime kazıdım kızdığım anda daha sakin kalmaya çalışıcam

Kendinize uğraşacak başka şeyler bulun o zaman böyle şeyler dusunmeye vaktiniz kalmaz. Nisanliniza da yazık size de.

Ay valla hiç abartıyorsun falan demeyeceğim çünkü aynı benim kafadasın. Sonuna kadar haklısın kız !

İş arkadaşları ile nasıl görüşmeyebilir ki aynı ortamda mecbur görüşecek kahve yemek vs. bir araya gelmesi kaçınılmaz gibi.
İş dışında görüşmüyorsa,sosyal arkadaşlık yapmıyorsa sıkıntı yok aslında. Abartıp kendinizi doldurmayın kendinizden uzaklaştırırsınız....

Simdi degil nisanlim, esim bile bana falancayla gorusmeyeceksin dese ariza cikaririm. Yani kiminle gorusup kiminle gorusmeyecegime karar verecek kadar aklim yok mu benim. Adama hakaret etmissiniz resmen. Ama ilerde bu hareketleriniz ters teper soyliyim.

gönderme işe nişanlını töbe allahım ya abartmayın altı üstü arkadaşı yapacağı varsa zaten yapar adam eskiden çapkınsa sanane banane yani bırak karısı düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…