Nişanlımın sevmediğim arkadaşı..

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için yok öyle bir ilişkileri yok sadece öğle araları yada iş icabı biraraya gelinirse hep bi sorun çıkarıyorum oda alıştı artık
E tamam işte ne güzel, ne desin sen capkınsın seninle görüşememmi desin? Nişanlını küçük düşürürsün böyle yaparak, seçim yapmaya zorlama kimseyi

seninki yine iyimiş, benim sevgilimin ortağı öyle kalitesiz ki canım benim, okey oynasalar çok afedersiniz rusuna oynayalım mı der, benim gariban da pis işlere bulaşmamak için sürekli yenilir

bi söyledi rus, iki söyledi rus, üç söyledi kıbrısa gidelim diye güldüm geçtim artık susmasını biliyo, sevgiline güvendikten sonra gerisi nanay.

İpotek konmuş ilişkiler uzun soluklu olmaz, mıç mıç mıç hayat da geçmez farklı arkadaş grupları farklı uğraşlar hobiler lazım insana

offf çok kötüymüş ya hep derler ya iş arkadaşı çok önemli diye bütün günü orda geçiriyolar nerdeyse

Tatlım eski konularınada baktım sen baya baya abartıyorsun yahu benim erkek arkadasım gibi olsaydı nişanlın, kiralık katil tutturup vurdurturdun büyük ihtimalle. Adam 3 günlügüne yurtdışına çıkıyor, gelirken bana hediye getirmişte öyle ögrendim

nasıl ya söylemedimi sen nerde diye biliyodun hiç konuşmadınızmı

Ne diyeyim bilemedim, okurken bunaldım adam napsın. Kendiniz de saçmaladığınızın farkındasınız oysaki...

nasıl ya söylemedimi sen nerde diye biliyodun hiç konuşmadınızmı
Yazıstık ama söylemedi düşün yani. Gittiği yer biraz karışık Bi bölge ve benim aklım kalmasın diye söylememiş ama senin gibi uzatsam oda bana Bi ayar çekerdi heralde. Kendine mukayyet ol biraz, gerekirse psikolojik destek al, insan bunalır

ah canım ya keşke yakın olsanız başka şehirde olsak nasıl bi manyak olurdum kimbilir

Öğle araları için rahat bırakın.
Bak ben birşey anlatayım.
Bugün sitelerinin çardağında 4 5 erkek 1 2 kızla oturup çekirdek citleyip kola falan yapıcaklarmıs.
Okul dönüşü.
Tamam dedim sıkıntı yaratmadım.
Bu arada bu üni için o sehirde..
Sonra içim sıkıldı.
Buradayken benimle gorusmuyordun yorgunum diyordun orda yorgun da olsanda gidiyorsun milletin yanına.
Bunu diyesim geldi.
Ama demedim.
Hem reglim yakın hem de evde durmaktan sıkıldım bünyem tepkiye girdi.
Ama ses etmedim ve yarım saate eve gitti.
Ne çabuk dedim
Toz kondurmuyorum kuyrukta havada
Dagilmislar falan.

Sonra iyiki tepki vermedim dedim yarım saat için 1 2 saatimizi kavgaya heba etmedim.
İyiki..
Sende boyle düşün.
1 saat için kavgaya gerek var mi ?
Yok.
1 saat senin için sıkılsın sonra gecicek..
Ama kavga olursa o sinir 2 3 saat sürücek.
Hic gerek yok.

Böyle yaklaş olaya :)

güzel isabet olmuş ama şu sabırdan keşke biraz bendede olsa :) ayrıca benimde reglim yakın bu dönemler ateş püskürüyorum resmen oda anlıyo artık sen nasıl sakin kalabiliyosun

seni düşündüğü için söylememiş anladım karşıdaki için güzel yorum yapılıyoda iş kendime gelince sinirleniyorum herşeye :)

Ne kadar nefes alacagina da sen karar veriyor musun? Bu kadari da kislanclik degil. Kendinize guvenin biraz. Bisey yapacak olan adam yaninda capkin biri olmasa da yapar tamamen karakter meselesi. Ya kendinize guvenin ya da nisanliniza.

seni düşündüğü için söylememiş anladım karşıdaki için güzel yorum yapılıyoda iş kendime gelince sinirleniyorum herşeye :)
Bak sinirlenince mesajları yaz yaz kendine gönder, sonra o mesajları tekrar tekrar oku, 2-3 gün oku o yazdığın mesajları, sinirin geçince o mesajın ne kadar çocukça oldugunu düşünmeye başlayacaksın. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor. Bende çabuk sinirlenen biriyim, kıskançlıktan hic kavga çıkarmadım o Nasıl bişey bilmiyorum ama bende tartışmalarımızı genelde başlatan taraf oluyorum. O yüzden artık bu yöntemi uyguluyorum denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…