- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
teşekkür ederim önerilerin için şimdilik sabırlı yaklaşıyo ama sonradan belli olmaz dimibak kendin söylüyorsun adamın keyfi yerine geliyormuş.sen de rahat bırak adamı da senden uzaklaşmasın
kendisi arıyo yemeğe gitmeden yaptığı işleri anlatıp öğle arasına çıkıyo gelince bidaha arıyo o zaman anlatıyoÖğle araları ya da iş icabı bir araya gelinnesinden nasıl haberin oluyo ki, şu şu şu ve ben kahve içmeye çıkıyoruz diye yer bildirimi mi yapıyo
E tamam işte ne güzel, ne desin sen capkınsın seninle görüşememmi desin? Nişanlını küçük düşürürsün böyle yaparak, seçim yapmaya zorlama kimseyiteşekkür ederim canım tavsiyelerin için yok öyle bir ilişkileri yok sadece öğle araları yada iş icabı biraraya gelinirse hep bi sorun çıkarıyorum oda alıştı artık
kendisi arıyo yemeğe gitmeden yaptığı işleri anlatıp öğle arasına çıkıyo gelince bidaha arıyo o zaman anlatıyo
offf çok kötüymüş ya hep derler ya iş arkadaşı çok önemli diye bütün günü orda geçiriyolar nerdeyseseninki yine iyimiş, benim sevgilimin ortağı öyle kalitesiz ki canım benim, okey oynasalar çok afedersiniz rusuna oynayalım mı der, benim gariban da pis işlere bulaşmamak için sürekli yenilir
bi söyledi rus, iki söyledi rus, üç söyledi kıbrısa gidelim diye güldüm geçtim artık susmasını biliyo, sevgiline güvendikten sonra gerisi nanay.
gülmeyin yaEski konulariniza soyle bir goz attim da; topyekun abartisiniz yeminle
bu kadar konuşmak doğru değilmi sizce ben zorlamıyorum kendisi aramak isterse arar aramazsa karşılığını kötü alır çünkü :dNazi Kampı gibi o ne öyle giderken ara gelince ara detayları anlat falan
nasıl ya söylemedimi sen nerde diye biliyodun hiç konuşmadınızmıTatlım eski konularınada baktım sen baya baya abartıyorsun yahubenim erkek arkadasım gibi olsaydı nişanlın, kiralık katil tutturup vurdurturdun büyük ihtimalle. Adam 3 günlügüne yurtdışına çıkıyor, gelirken bana hediye getirmişte öyle ögrendim
bu kadar konuşmak doğru değilmi sizce ben zorlamıyorum kendisi aramak isterse arar aramazsa karşılığını kötü alır çünkü :d
Yazıstık ama söylemedi düşün yani. Gittiği yer biraz karışık Bi bölge ve benim aklım kalmasın diye söylememiş ama senin gibi uzatsam oda bana Bi ayar çekerdi heralde. Kendine mukayyet ol biraz, gerekirse psikolojik destek al, insan bunalırnasıl ya söylemedimi sen nerde diye biliyodun hiç konuşmadınızmı
ah canım ya keşke yakın olsanız başka şehirde olsak nasıl bi manyak olurdum kimbilir
güzel isabet olmuş ama şu sabırdan keşke biraz bendede olsa :) ayrıca benimde reglim yakın bu dönemler ateş püskürüyorum resmen oda anlıyo artık sen nasıl sakin kalabiliyosunÖğle araları için rahat bırakın.
Bak ben birşey anlatayım.
Bugün sitelerinin çardağında 4 5 erkek 1 2 kızla oturup çekirdek citleyip kola falan yapıcaklarmıs.
Okul dönüşü.
Tamam dedim sıkıntı yaratmadım.
Bu arada bu üni için o sehirde..
Sonra içim sıkıldı.
Buradayken benimle gorusmuyordun yorgunum diyordun orda yorgun da olsanda gidiyorsun milletin yanına.
Bunu diyesim geldi.
Ama demedim.
Hem reglim yakın hem de evde durmaktan sıkıldım bünyem tepkiye girdi.
Ama ses etmedim ve yarım saate eve gitti.
Ne çabuk dedim
Toz kondurmuyorum kuyrukta havada
Dagilmislar falan.
Sonra iyiki tepki vermedim dedim yarım saat için 1 2 saatimizi kavgaya heba etmedim.
İyiki..
Sende boyle düşün.
1 saat için kavgaya gerek var mi ?
Yok.
1 saat senin için sıkılsın sonra gecicek..
Ama kavga olursa o sinir 2 3 saat sürücek.
Hic gerek yok.
Böyle yaklaş olaya :)
seni düşündüğü için söylememiş anladım karşıdaki için güzel yorum yapılıyoda iş kendime gelince sinirleniyorum herşeye :)Yazıstık ama söylemedi düşün yani. Gittiği yer biraz karışık Bi bölge ve benim aklım kalmasın diye söylememiş ama senin gibi uzatsam oda bana Bi ayar çekerdi heralde. Kendine mukayyet ol biraz, gerekirse psikolojik destek al, insan bunalır
Bak sinirlenince mesajları yaz yaz kendine gönder, sonra o mesajları tekrar tekrar oku, 2-3 gün oku o yazdığın mesajları, sinirin geçince o mesajın ne kadar çocukça oldugunu düşünmeye başlayacaksın. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor. Bende çabuk sinirlenen biriyim, kıskançlıktan hic kavga çıkarmadım o Nasıl bişey bilmiyorum ama bende tartışmalarımızı genelde başlatan taraf oluyorum. O yüzden artık bu yöntemi uyguluyorum denemeye değerseni düşündüğü için söylememiş anladım karşıdaki için güzel yorum yapılıyoda iş kendime gelince sinirleniyorum herşeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?