Nişanlımın Sinir Hastası gibi olması

sinsirella85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
99
39
3
3 yıllık bir ilişkim var geçen sene nişan yaptık ondan önceki sene sözlendik. Kendisini çok seviyorum cidden çok seviyorum. O da ilk başlarda çok seviyodu beni hatta ben istemiyodum o sürekli yazıyodu sonra aman deniyim bi dedim ve bu duruma geldik. Kendisi yaklaşık 1 senedir sinir küpü anlayamıyorum. A desem sinirleniyo yada başka bişeye sinirliyken benden çıkartabiliyor. Ama hep sinirli. Alttan alıyorum zorumada gitse gülüyorum büyümesin uzamasın diye Durup dururken gidiyorum öpüyorum hep yanındayım sürekli sarılıyorum sevgimi sevdiğimi hissettirmeye çalışıyorum. Ama o off üff yapar keyfi yerinde olmadıkça hiç yüzü gülmez iyi olduğunda bizden iyisi yok u dünyada gerçekten çok iyiyiz ama çok nadir oluyor buda. 1-2 haftadır artık bende bir tahammülsüzlük başladı bugünde yine şakayla karışık bişey dedim ve gene sinirlendi telefonu yüzüme kapattı bende wp den heryerden engelledim aradı kendi kendine gene bagırdı ve gene yüzüme kapattı. Napıcam ben şuan öyle sinirliyim ki bir yanım ayrıl gitsin diyor bir yanım saçmalama aşıksın sen bu adama diyor napıcam ben

Tedavi olsun evlenmeden önce. Ha yok, böyle devam edecekse sakın evlenme. Hayatının hatasını yaparsın. Her şeye höt zöt diyen bir sinir hastasıyla aynı evde yaşanmaz. Evlenirseniz bu adamla yaşayacaksınız işte, rengi belli. Ona göre iyi düşünün.

Seni artık çantada keklik görüyor daha evlenmeden. evlendikten sonra bu sinirin iki katı daha olacağını düşün. Öfke kontrolü yok gibi görünüyor. Evlenmeden Tedavi olursa amenna ama olmazsa çok zor bir hayat seni bekliyor diyebilirim. Zararın neresinden dönersen kardır.

Ama seviyo biliyorum sadece ilgilenmiyo pek eskisi gibi sanki bende seviyorum yani dediğim gibi sinirli olmadığında o kadar güzeliz ki nasıl bu adamın sinirlerini yatıştırıcam nasıl engel olucam ne yapmam lazım onu bilmiyorum

Ona tedaviden bahsetmem mümkün değil bi kere gülerek söyledim şakayla karışık sen ol ben buluyim sana hemen bi yer dedi

Aklını başına topla.

Sen ona resmen batmaya başlamışsın.

Sen sürekli azarlanarak , itilip kakılarak devam etmek istiyorsan sen bilirsin.

Aşk dediğin sahip olduktan sonra biter.Sonra asıl sevda başlar.O da anca karşılıklı saygı ve emekle olur.

O sinirlendiğinde susacaksın. Hakkını savunmayacaksın hep alttan alacaksın. Onunla zaman geçirmeyeceksin. Her isteğini anında yapacaksın. En az üç çocuk yaparsan çocuklarla zaman geçirip ondan birşey bekleme ihtimalinden pek kalmayacağı için daha iyi olur yaşantınız.

Aşıksın diye dövsün, sövsün ama ayrılma. Aşıksın çünkü. Ne alakası var demeyin bir tık ilerisi şiddet bunun. Ve emin adımlarla size doğru geliyor şiddet. Kocanız falan değil boşanmak bile kolayken nasıl terk etmiyorsunuz aklım almıyor

Bilmiyorum gerçekten

saçmalama ya, aşıksın sen bu adama
amaaan alt tarafı bağırır çağırır hakaret eder, sen de büyümesin diye alttan alıp gülersin, geçer gider
Allah muhafaza olay büyürse terk eder falan seni, onsuz kalırsın
onsuz kalmak mı daha iyi, sürekli sinirini senden çıkartması mı, değil mi ama
saçmalama ya, aşıksın sen
hakaret mi etti, e sarıl
telefonu yüzüne mi kapattı şöyle aşklı meşkli bi mesaj yaz
alt tarafı sinirliymiş adam ya, off üff yapıyormuş, sinirini senden çıkarıyormuş
hem bak nadir de olsa gerçekten çok iyiymişsiniz
o ayrıl gitsin diyen tarafını sustur, yoksa "onsuz" kalırsın, çok feci olur
saçmalama ya
yaşa aşkını doya doya

acaba aldatıyor mu seni?

Engellemek saçmalık evet bunu ilk defa yaptım neden yaptığımıda bilmiyorum napıyım açıyım mi engelini aradı engelledikten sonra sakın açma o engeli falan dedi tekrar kapadı yüzüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…