inşallah
sana bir dua vereyim
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
oku inşalah faydası olur. valla düşününce neler yaşadık ama arkadaşım beterin beteri var bol bol dua etmek lazım allah biizm yanımızda olsun inşallah
Nışanlının değişmesinde kaynana faktörü ola bilirmi bir zıtlaşma olmussa düğüne yakın bu alışverş konularında fitlemiştir ama iyi düşün evlenip ayrılcağına böyle bitirirsin al karşına ciddi bir şekilde konuş
Nışanlının değişmesinde kaynana faktörü ola bilirmi bir zıtlaşma olmussa düğüne yakın bu alışverş konularında fitlemiştir ama iyi düşün evlenip ayrılcağına böyle bitirirsin al karşına ciddi bir şekilde konuş
bilmiyorum ama bekarsınız sanırım ;
inanın arkadşaım bu kurumun içine girince herkes değişiyo fesatık giriyo çekememezlik giiryo iyi niyet suistimal ediliyo vs vs vs .... benim kayın validem ikinci katı yaptırdı birde siz oturun dedi ama nişanlım orayı yaptırmadan ben karımı o eve sokmam dedi kaynam diyorki ben 15 yıl oturdum sende otursan ne oalcak diyo ama ben hiççç karışmadım hatta sen ol ben kalırım dedim neyse tabi fesatlığın sonu bu yukarıyı gelin evi gibi yaptırdı içine geçti perde koltuk takımı aldı yeni ama şimid kayınbabam ben yaptıramam yukarıya iki göz yaptırıp ben çıkarım dediama ben cidden iyi niyetliydim ve o kötü niyetinin cezasını buldu yukarısı yapılıyo şimdi
eşya alınacagı zaman ben yemek odası takımı istiyorum annem kayınvalidem birde nişanlım gittik baktık işte diyor ki sen bunları alacan mı bende dedim ki tabiki alacam o gece uyuyamamıştır eminimsonrada görümcem demişki bunlar sevgili iken hiç bişey istemiyordu şimdi ne olmuşta istiyor diyo kendi kayınababsına inat herşeyin en lüksünü almış birde bana anlatıyo salak
kıskanıyor beni evimizi eşyalarımı ben hiç birşeye karıştırmamayı düşünüyorum zaten nişanlım gidip bakalım dedi baktık karar verdik sadece alınacak eşyalar eminim kayınvalidemde gelemk isteyecek ama biz zaten kararımızı verdik sadece alıp çıkacagız ve en önemlisi aşkımızı kıskanıyorlar sevgimizi kıskanıyrlar bizi kıskanıyorlar ve bu hırçınlıklarının tamamı çekememezlikten kaynaklanıyo istiyorlarki herşey kendilerinin dediği gibi olsun kendi evleri gibi olsun klasik vsvsvs ben modern bir ev istiyorum allah izin verirsede çok güzel olacak inşallah .....kalbimi güzel tutmaya çalışıyorum
İnşallah gönlüne göre olur canım oluyor kıskançlıklar insan hissediyor kayınvalide olmasa elti oluyor görümce oluyor bi şekilde kıskanıyorlar kendisinkinden güzel olsun istemiyorlar fesatlıklar laflar sözler ne diyeyim ALLAH öyle düşünenlerede akıl fikir versin.
Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladımartık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn
işte en içimi acıtanda o ya o an ben ağlarken canım yapma gel tamam üzülme sen deseydi inanın o an herşey bambaşka olurdu ama ond böyle bi huy yok bana diyorki ben duygularımı içimde yaşarım öyle dışa fazla vuramam diyor ama o an bende çok üzüldüm ne kadar acımasız ben sanki bilerek mi yapıyorum ne kadar üzülmüşümki kan gelmiş ilk kez böyle oluyor((
Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladımartık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn
hayır benim nişanlım pek gönül almak gibi hareketleri yoktur çünkü hatasını kabul etmez hiç olaydan bi gün sonra beni aradı görüşelim canım vs. diye sonra görüştük neyse benim suratım bozuk tabiki birde bana diyor niye uzatıyosun diye bende dedimki ne yaptınki dedim ne bekliyosun nasıl düzelsin benim yüzüm dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?