Sanane sana mı soracağım?dedikten sonra siz düğününüzü baya bir ertelemelisiniz bence.
Birşeyler değişmiş iç dünyasında o kişinin belli.
Sanki bu iş olmadan bitsin der gibi bir hava sezdim anlattıklarınızdan.
Olmaması için elinden geleni ardına koymayacak gibi..
sevdemm,kaç seferdir dikkatimi çekiyor,bugün yazayım dedim.
Senin kullandığın resimde gelin-damat yok,yalnız bir gelin var.
Bilinçaltın bu resmi özellikle seçmiş olabilir.
Neden gelin yalnız ? Neden damat yok yanında ? Belki öyle hissettiğin içindir.
sevdemm,kaç seferdir dikkatimi çekiyor,bugün yazayım dedim.
Senin kullandığın resimde gelin-damat yok,yalnız bir gelin var.
Bilinçaltın bu resmi özellikle seçmiş olabilir.
Neden gelin yalnız ? Neden damat yok yanında ? Belki öyle hissettiğin içindir.[/QUOTE
Ne alakası var neden öyle hissedeyim öyle bir düşünceyle koymadım o resmi yanlış anlamışsınız.
canım kardesım bu mesajımı cok ama cokdıkkatlı oku lutfen.ricaedıyorum senden.ıster ıkı ay cık ıster 2 yıl 5 yıl bılıyorum sevınce gonul ferman dınlemıyor.sız suan nıkaha odaklandınız.Ben sundan emınım adım gıbı sen eger suanda nişanı atsan bu sefer önune cıkan her sorunda bunalımda bunun eksılıgını yaşayarak bak evlenmedım onu yarı yolda bıraktım ondan boyle cefa cekıyorum deyıp vıcdan azabıda yaşayacaksın sen.evlenseydım daha iyi olcaktı belkı degıscektı diyeceksin sen!!!!o yuzden sen kader anına gelmışsın canım kardeşım .senı şuanda kımse donduremez sen o moddasın.bende senın yaşadıgının aynısını yaşadımda evlendım ıkı ay sonra boşanma davamız oldu .davamız hala suruyor.ben onu hala sevıyorum ama bak ayrılıyoruz.belkı sevgı omur boyunca bıtmez ama sevmek yetmıyor be gülüm.evlilik peri masalı değil inan bana.evlilik zaten gerçek hayatın ta kendisi.o gerçek hayatı yaşarken acılar ağlayışlar içinde inan bana aşkın sevgının kıpırtılarını bıle hıc duyamayacaksın o senın kalbınde saklanacak ne zaman o seni yıldıran yıpratan eşten uzaktakalcaksın huzur arıycaksın tekbasına o sevgı yaşatmıyor yürütmuyor evlılıgını.umarım yarın senın ıcın bır donum noktası olur sabah uyandıgında istedıın gıbı bambaşka bır eşle karşılaşır ve evlılığıne umutla heyecanla bakarsın canım benım
Annemın bır lafı vardır
eger ayrılmıcaksan kocanıda kurcalamıcaksın !
Annenizin bu lafına bayıldım. Ne kadar doğru. Benim çok zaman söylemek istediğim bir sürü şeyi 4 kelime toplamış
Sevgiler annenize
TEşekkurler cnm
Annem ve bende aldatma dayak ezıyet asla kabul etmeyız
Ama annem eger ayrılmıcaksan ogrenmekı bosuna uzulme manasında dıyor bunu
YAzım begenılınce tekrardan bakdım konuya cunku okudukca uzuluyorum ve yıpranıyorum
Arkadasım bence konuyu acmıs olman senı daha cok uzucek emın ol
cunku burda herkes tek cozum yolu soyluyor oda senın ıstedıgın yol degıl ve boyle daha fazla uzulcegın kanısındayım
Allah hakkında hayırlısını versın
hayır söylemedim nasıl söyleyebilirimki çok üzülürler dayanamazlar zaten onlara söylemiş olsam artık bu işin sonu gelmez bozulur bu iş böyle sorunları hiçbir zaman aileme söylemedim bazen benim halimden hissediyorlar ama anlatamıyorum çünkü yarın öbür gün belki ben iyi olurum ama onlar unutmaz nişanlımda onların gözünden düşer onu o duruma düşürmek istemem
Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladımartık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn
canım benim eminim sana bunu diyen çok kişi vardır ama bende nişanlıyım daha önce 6 yıl çıktık1 yıldırda nişalıyız eskidne beni hayatta ağlatmazdı kıyamaz dayanamazdı ağlamam ama şimdi en güzel konuşmamızda bile bir kere ağlatıyo ve hiç birşey yokmuş giib davranıyo erkeler çok değişiyor işte neymiş omuzlarındaki yük fazlymış bilmem neymiş vs vs vs hatta birgün mobilya bakmaya gittik ben çok heycanlıyım tabi " canım çok mutluyum " dedim " sende mutlu musun " hayır dedi düşünmem gereken o kadar şey varken mutluluk aklıma gelmiyo dedi ......
bilmiyorum da benim ne kadar arkadşaım varsa hepsi aynı sorunları yaşadı hatta biri tayin durumundan dolayı nikah kıydılar ayrılmayı bile düşündü yani bilmyorujm da ben bile 6 yıl çıkmama ragmen gece başımı yastığa koydugumda acaba mı diyorum ... ama yıllarca çokkk ama çokkk sevdim :2: halada çok seviyorummmmmm
Ayni durumlari yasayan birden fazla arkadasim oldu..Ustelik inanmayacaksiniz ama bir arkadasimin ailesi dugunden bir gece once benim aileme telefon ile haber verdi,dugun iptal oldu diye..Bir digeri de kayinvalidemin yakin akrabasi idi,yine dugunden bir gun once hersey iptal oldu diye haberi geldi..Ucuncusu de yine benim yakin bir arkadasimdi,iki gun onceden iptal haberini aldik.Simdi bu ucu ne mi yapiyor,birisi yasadigi bu olaydan iki sene sonra cok mutlu bir evlilik yapti,su an hamile..Bir digeri bekar ve de yanlis bir evlilik yapmadigi icin kendisiyle gurur duyuyor,ustunden cok buyuk bir yuk kalktigini ve de ayni durumla karsilassa yine aynisini gozunu kirpmadan yapacagini soyluyor,su an kariyerine odaklanmis durumda,kendi cevresiyle geziyor,egleniyor,eminim onun da karsisina birgun mutlu olacagi birisi cikacaktir..Ucuncu kisi de kayinvalidemlerin akrabasi olan su anda nisanli,iki nisanlisi arasinda karsilastirma yaptiginda kendine inanamiyor,nasil da gozum kor olmus o zamanlar diyor,bir mucizeyle kurtuldum diyor,o da inanamiyor..Sizin yazdiklarinizi okuyunca hemen cevap vermek istedim,bu uc ornek umarim sizi biraz olsun cesaretlendirir;eger icinizde supheleriniz varsa ki ben yazdiklarinizdan var olduguna kanaat getirdim,bir daha bir daha ve bir daha dusunun..Bir kere uzulursunuz,ama cok cabuk unutursunuz,cunku hayatinizda sonradan hatirlamak istemediginiz izleri derinlesmeden silebilirsiniz..Diger yolu tercih ederseniz de bin kere uzulursunuz ve de ustunuzde kalacak olan mutsuzluk izlerini kolay kolay unutamazsaniz..Yasanacak kotu tecrubelerin onune gecebilirsiniz,biraz cesaret..Ve de size bir dost tavsiyesi;kendi hayatiniz hakkinda karar verirken lutfen baska hickimseyi dusunmeyin,baskalari uzulecek diye donusu sancili olacak bir yola girmeyin,bu sizin hayatiniz,ailenizin ya da bir baskasinin hayati degil..Bu arada esinizin evinizde yapigi cocuksu ve de dusuncesiz hareketlerini,ustune ustluk burnunuz kanarken dahi endiselenip o an sizden ozur dilememesini sineye cekmeyin,bu cok bencilce bir davranis..Sizin kafaniz degisirse o da degisir sozu o kadar klise ki..Asla bunlari size dayatmasina izin vermeyin,yoksa hayatinizin geri kalan kisminda bunlari daha cokkkk duyarsiniz,kisiliginizden daha cokkk odun verirsiniz,bir de bakarsiniz ki sizde sizden hicbirsey kalmamis geriye,hep o hep o..Bol sanss dilerim..
Canım aynen çok duyarsızlar bende anlamıyorum bunları hep üzülen kırılan biz oluyoruz evet bahanleride hazır üzerimde çok yük var dediğin gibi klasik oldu bu laflar artık sanki bütün yükü onlar çekiyor bizde seyrediyoruz
kısmetse 21 mayıs da
ayyyy az kalmış ya inşallah çok mutlu olursun canım evlenince tüm sorunların bekarlığında kalır hayatını mutlu bir kadın olarak devam ettirirsin inşallh
Aminn canım cümlemizi inşallah. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?