Nişanlımın sinirli tavırları beni korkutuyor

balik bastan kokarmis yok öyle erkekler evlendikten sonra degisiyor falan lafff sadece biz kör oluyoruz o kadar evlendikten sonrada aglayip sizlanmalar esim cok asabi cok sinirli siddet uyguladi eee adam daha evlenmeden kendini belli etmis zaten o zaman aklin nerdeydi diye sorarlar adama
icinde merhamet duygusu olmayan insandan korkacaksin allah herkesi merhametli insanlarla karsilastirsin

sevdemm,kaç seferdir dikkatimi çekiyor,bugün yazayım dedim.
Senin kullandığın resimde gelin-damat yok,yalnız bir gelin var.
Bilinçaltın bu resmi özellikle seçmiş olabilir.
Neden gelin yalnız ? Neden damat yok yanında ? Belki öyle hissettiğin içindir.

banada öyle geldii..

bence zararın neresinden dönersen kar. evlenince düzelir diye düşünüyorsan sil at kafandan. çünkü bu tavırlar artarak devam edecek.. tecrübeyle sabit...

Bakış açınıza bayıldım..

Teşekkür ederim canım ALLAH hakkımda hayırlısını versin inşallah.

düğüne çok az bir sure kalmış.ıkınızde de bunun stresi yaşanıodr sanırm erkekler daha fazla yaşıor bu stresi.daha önce böyle biri diilse evlililk stresınden yapıyor olabılır tum bunları.yada evlililkten korkuorda olabılır,zaman yaklaştıkça sorumlulukları taşıyamıcgnı hısstemiş olabılır.açıkça konuşun,umarım duygularında şeffaf olur..

Gönlünü bile almıyor seni ne olarak görüyor acaba .. Arkadaşım böyle bir insanın neyini sevdin anlayamadım ben.. Seni hakketmeyen birin kendini verme bence.. Bende çok bekledim çok sabır ettim artı benim eşim çok ama çok ilgiliydi ama bana sanane sanamı soracam deseydi başlarım öyle sevgisine anında silerim .. Bazı şeyleri kaybettikten sonra üzüleceğine dönüşün varken dön üzül ne diyeyim. Sana kısa ve öz bir söz..

Evlenmeden evvel yaptıkları , evlendikten sonra yapacaklarının teminatıdır..

Ayni durumlari yasayan birden fazla arkadasim oldu..Ustelik inanmayacaksiniz ama bir arkadasimin ailesi dugunden bir gece once benim aileme telefon ile haber verdi,dugun iptal oldu diye..Bir digeri de kayinvalidemin yakin akrabasi idi,yine dugunden bir gun once hersey iptal oldu diye haberi geldi..Ucuncusu de yine benim yakin bir arkadasimdi,iki gun onceden iptal haberini aldik.Simdi bu ucu ne mi yapiyor,birisi yasadigi bu olaydan iki sene sonra cok mutlu bir evlilik yapti,su an hamile..Bir digeri bekar ve de yanlis bir evlilik yapmadigi icin kendisiyle gurur duyuyor,ustunden cok buyuk bir yuk kalktigini ve de ayni durumla karsilassa yine aynisini gozunu kirpmadan yapacagini soyluyor,su an kariyerine odaklanmis durumda,kendi cevresiyle geziyor,egleniyor,eminim onun da karsisina birgun mutlu olacagi birisi cikacaktir..Ucuncu kisi de kayinvalidemlerin akrabasi olan su anda nisanli,iki nisanlisi arasinda karsilastirma yaptiginda kendine inanamiyor,nasil da gozum kor olmus o zamanlar diyor,bir mucizeyle kurtuldum diyor,o da inanamiyor..Sizin yazdiklarinizi okuyunca hemen cevap vermek istedim,bu uc ornek umarim sizi biraz olsun cesaretlendirir;eger icinizde supheleriniz varsa ki ben yazdiklarinizdan var olduguna kanaat getirdim,bir daha bir daha ve bir daha dusunun..Bir kere uzulursunuz,ama cok cabuk unutursunuz,cunku hayatinizda sonradan hatirlamak istemediginiz izleri derinlesmeden silebilirsiniz..Diger yolu tercih ederseniz de bin kere uzulursunuz ve de ustunuzde kalacak olan mutsuzluk izlerini kolay kolay unutamazsaniz..Yasanacak kotu tecrubelerin onune gecebilirsiniz,biraz cesaret..Ve de size bir dost tavsiyesi;kendi hayatiniz hakkinda karar verirken lutfen baska hickimseyi dusunmeyin,baskalari uzulecek diye donusu sancili olacak bir yola girmeyin,bu sizin hayatiniz,ailenizin ya da bir baskasinin hayati degil..Bu arada esinizin evinizde yapigi cocuksu ve de dusuncesiz hareketlerini,ustune ustluk burnunuz kanarken dahi endiselenip o an sizden ozur dilememesini sineye cekmeyin,bu cok bencilce bir davranis..Sizin kafaniz degisirse o da degisir sozu o kadar klise ki..Asla bunlari size dayatmasina izin vermeyin,yoksa hayatinizin geri kalan kisminda bunlari daha cokkkk duyarsiniz,kisiliginizden daha cokkk odun verirsiniz,bir de bakarsiniz ki sizde sizden hicbirsey kalmamis geriye,hep o hep o..Bol sanss dilerim..

canım benim eminim sana bunu diyen çok kişi vardır ama bende nişanlıyım daha önce 6 yıl çıktık1 yıldırda nişalıyız eskidne beni hayatta ağlatmazdı kıyamaz dayanamazdı ağlamam ama şimdi en güzel konuşmamızda bile bir kere ağlatıyo ve hiç birşey yokmuş giib davranıyo erkeler çok değişiyor işte neymiş omuzlarındaki yük fazlymış bilmem neymiş vs vs vs hatta birgün mobilya bakmaya gittik ben çok heycanlıyım tabi " canım çok mutluyum " dedim " sende mutlu musun " hayır dedi düşünmem gereken o kadar şey varken mutluluk aklıma gelmiyo dedi ......

bilmiyorum da benim ne kadar arkadşaım varsa hepsi aynı sorunları yaşadı hatta biri tayin durumundan dolayı nikah kıydılar ayrılmayı bile düşündü yani bilmyorujm da ben bile 6 yıl çıkmama ragmen gece başımı yastığa koydugumda acaba mı diyorum ... ama yıllarca çokkk ama çokkk sevdim :2: halada çok seviyorummmmmm

Canım aynen çok duyarsızlar bende anlamıyorum bunları hep üzülen kırılan biz oluyoruz evet bahanleride hazır üzerimde çok yük var dediğin gibi klasik oldu bu laflar artık sanki bütün yükü onlar çekiyor bizde seyrediyoruz

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim keşke herşey bu kadar kolay olsa :85: :85: bu kadar savaşmışken bugünlere gelmişken geriye dönemem bunca zamandır hep bu günün hayalini kurduk şimdi tam o noktaya gelmişken nasıl geri dönerim İnşallah ALLAH ım hayırlısını versin kötülüklerden korusunn bende bu gibi benzer konular gördüğüm zaman başka arkadaşlarda o zaman farklı düşünüyorum ama insanın bunu kendinde uygulaması hiç kolay değil dallanıp budaklanmış birşeyi biranda söküp atmak hiç kolay değil.

düğününüz ne zaman allah izin verirse

Aminn canım cümlemizi inşallah. :26:

inşallah

sana bir dua vereyim
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

oku inşalah faydası olur. valla düşününce neler yaşadık ama arkadaşım beterin beteri var bol bol dua etmek lazım allah biizm yanımızda olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…