- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
evet farkındayım benimkisi bile bile lades demek oluyor ama offf çok zor bu şuan yaşadıgım durum çok zor hani bir şarkı sözü varya unutur giderdim seni vurmasa dünler diye işte beni en çok yaralayan verdiğim yıllarım olurondan dolayı geri adım atamıyorummm (((
evet farkındayım benimkisi bile bile lades demek oluyor ama offf çok zor bu şuan yaşadıgım durum çok zor hani bir şarkı sözü varya unutur giderdim seni vurmasa dünler diye işte beni en çok yaralayan verdiğim yıllarım olurondan dolayı geri adım atamıyorummm (((
kaç yaşındasın ki daha ???
insanlar onlarca yılını verip evlenip ayrılıp yeni ve mutlu hayatlar kuruyorlar...bu kadar mı korkutuyor zaman gözünüzü...çok mu güzel zamanlar yaşadınız ki kıyamıyorsun
biz milletçe seviyoruz melankolik olup "ah çok dert çektim, kaderimmiş" demeyi de bu kader değil bile bile kendini ateşe atmak. ben olsam aileme anlatırdım; kendim yapamıyorsam onlardan yardım ister herşeyi çok daha kolay hale getirir onları da üzmeden geleceğime bakardım.
ama ben bitirmek istediğini zannetmiyorum, anlatıp biraz olsun rahatlamak istemişsin anladığım.
Rahatlamak istedim evet ama gerçeklerden kaçamam bunu biliyorum elbetteki çok güzel zamanlarımızda oldu tamamiyle karalayamam ama şuan içinde bulundugum durum gerçekten zor insan çok etkileniyor ben yapı olarak vurdumduymaz birisi olsaydım çok farklı olurdu ben duygularımla hareket ediyorum mantık hep ikinci planda kalıyor bende çok yanlış yapıyorum bununda farkındayım ama mantık herzaman önce gelmeli duygularla iş olmuyor(
Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladımartık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn
Arkadaşım sen sanıyorsun ki yarın imzayı atacağım sabah bir uyancağız..
Hooop adam olmuş bal-kaymak?
Bu mudur..
Senin bahsettiklerin bu ve diğer konularında hepsi evlilik hayatını zindana çevirecek şeyler.
Ailen şimdi üzülmesin o halde evlen,hayatın temelli rayından çıksın.
Ondan sonra üzülsünler..İnsan kendini ateşe atar mı yahu?
Tamam ayrılma beklemeye al?
Kafamı kurcalayan şeyler var de ertelemek iste nikahı evleneceğin adamın çirkin yüzünü asıl o zaman göreceksin.
Sen erteleyelim dediğin anda daha korkunç bir adam bulacaksın karşında ve o zaman bugünk yaşadığın şüphelerden emin olacaksın.
Denemek bedava..!
canım kardesım bu mesajımı cok ama cokdıkkatlı oku lutfen.ricaedıyorum senden.ıster ıkı ay cık ıster 2 yıl 5 yıl bılıyorum sevınce gonul ferman dınlemıyor.sız suan nıkaha odaklandınız.Ben sundan emınım adım gıbı sen eger suanda nişanı atsan bu sefer önune cıkan her sorunda bunalımda bunun eksılıgını yaşayarak bak evlenmedım onu yarı yolda bıraktım ondan boyle cefa cekıyorum deyıp vıcdan azabıda yaşayacaksın sen.evlenseydım daha iyi olcaktı belkı degıscektı diyeceksin sen!!!!o yuzden sen kader anına gelmışsın canım kardeşım .senı şuanda kımse donduremez sen o moddasın.bende senın yaşadıgının aynısını yaşadımda evlendım ıkı ay sonra boşanma davamız oldu .davamız hala suruyor.ben onu hala sevıyorum ama bak ayrılıyoruz.belkı sevgı omur boyunca bıtmez ama sevmek yetmıyor be gülüm.evlilik peri masalı değil inan bana.evlilik zaten gerçek hayatın ta kendisi.o gerçek hayatı yaşarken acılar ağlayışlar içinde inan bana aşkın sevgının kıpırtılarını bıle hıc duyamayacaksın o senın kalbınde saklanacak ne zaman o seni yıldıran yıpratan eşten uzaktakalcaksın huzur arıycaksın tekbasına o sevgı yaşatmıyor yürütmuyor evlılıgını.umarım yarın senın ıcın bır donum noktası olur sabah uyandıgında istedıın gıbı bambaşka bır eşle karşılaşır ve evlılığıne umutla heyecanla bakarsın canım benımevet farkındayım benimkisi bile bile lades demek oluyor ama offf çok zor bu şuan yaşadıgım durum çok zor hani bir şarkı sözü varya unutur giderdim seni vurmasa dünler diye işte beni en çok yaralayan verdiğim yıllarım olurondan dolayı geri adım atamıyorummm (((
canım kardesım bu mesajımı cok ama cokdıkkatlı oku lutfen.ricaedıyorum senden.ıster ıkı ay cık ıster 2 yıl 5 yıl bılıyorum sevınce gonul ferman dınlemıyor.sız suan nıkaha odaklandınız.Ben sundan emınım adım gıbı sen eger suanda nişanı atsan bu sefer önune cıkan her sorunda bunalımda bunun eksılıgını yaşayarak bak evlenmedım onu yarı yolda bıraktım ondan boyle cefa cekıyorum deyıp vıcdan azabıda yaşayacaksın sen.evlenseydım daha iyi olcaktı belkı degıscektı diyeceksin sen!!!!o yuzden sen kader anına gelmışsın canım kardeşım .senı şuanda kımse donduremez sen o moddasın.bende senın yaşadıgının aynısını yaşadımda evlendım ıkı ay sonra boşanma davamız oldu .davamız hala suruyor.ben onu hala sevıyorum ama bak ayrılıyoruz.belkı sevgı omur boyunca bıtmez ama sevmek yetmıyor be gülüm.evlilik peri masalı değil inan bana.evlilik zaten gerçek hayatın ta kendisi.o gerçek hayatı yaşarken acılar ağlayışlar içinde inan bana aşkın sevgının kıpırtılarını bıle hıc duyamayacaksın o senın kalbınde saklanacak ne zaman o seni yıldıran yıpratan eşten uzaktakalcaksın huzur arıycaksın tekbasına o sevgı yaşatmıyor yürütmuyor evlılıgını.umarım yarın senın ıcın bır donum noktası olur sabah uyandıgında istedıın gıbı bambaşka bır eşle karşılaşır ve evlılığıne umutla heyecanla bakarsın canım benım
hayır herhangi bişey olmadı ama çok sinirli bir yapısı var asla hatasını kabul etmiyor hep ben haksızım hep hatalı benim sen beni bu duruma getiriyorsun diyor bana sen kafa yapını değiştir diyor peki senin kafa yapın ne olacak dedim bende sen düzelirsen bende düzelirim diyor ama yinede korkuyorum bir tartışma esnasında çok kırıcı oluyor bazen lanet olsun bitsin herşey diyorum ama bu kadar zaman verdiğim emeklerim diyorum bi yandanda çok zor durumdayım kolayca söküp atılmıyor işin içinden çıkamıyorumm(((
evet inanılmaz karışıyorlar olabilir belki bende o an öyle söyleseydim böyle uzamazdı ama o nasıl gerginse bende gerginim onunda bana anlayış göstermesi gerekmez mi mutfak eşyalarını o an görmese ne olurki zaten ev yerleştiğinde görecekdi hadi gördü en azından güle güle kullan canım demez mi bir insan yani bir erkek olarak mutfak eşyalarını eleştirmesi benim tuhafıma gitti onada söyledim Allahıma yemin ederimki kötü bir niyetle söylemedim dedi ama benim zoruma giden daha annemler onları getireli bir saat olmamışken eleştiri tavırla konuşmasına kırıldım yani birde gördüğü herşeye eleştiri getirdi hani bi tanesinede insan güzel bişey söylemez mi
sen zaten mutsuzluğa bile bile lades demeye fazlasıyla hazırsın yapacak yorum yok! evlendikten 3 ay sonra mutsuzum diye topik açarsın, 6 ay sonra da boşanmak istiyorum diye... o zaman size üzülmeyeceğim...
Annemın bır lafı vardır
eger ayrılmıcaksan kocanıda kurcalamıcaksın !
Annenizin bu lafına bayıldım. Ne kadar doğru. Benim çok zaman söylemek istediğim bir sürü şeyi 4 kelime toplamış
Sevgiler annenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?