Nişanlımın sinirli tavırları beni korkutuyor

gecmis yillarin icin artik hic birsey yapamazsin ama gelecegini degistirmek senin elinde...
süphe ettigin bir adama güvenip evlenmek zorunda misin verdigin yillarin hatirina?
kendine, hayatina, kisiligine, gelecegine deger veriyorsan mantikli karar vermeye calis...

yapamayacağını onunla mutlu olamayacağını düşünüyorsan ayrıl canım.kaç yılını verdin ki ona
birde evlendikten sonra mutsuz huzursuz geçireceğin yılları hesapla
matematik yapınca bile hesap ortada

kaç yaşındasın ki daha ???

insanlar onlarca yılını verip evlenip ayrılıp yeni ve mutlu hayatlar kuruyorlar...bu kadar mı korkutuyor zaman gözünüzü...çok mu güzel zamanlar yaşadınız ki kıyamıyorsun

biz milletçe seviyoruz melankolik olup "ah çok dert çektim, kaderimmiş" demeyi de bu kader değil bile bile kendini ateşe atmak. ben olsam aileme anlatırdım; kendim yapamıyorsam onlardan yardım ister herşeyi çok daha kolay hale getirir onları da üzmeden geleceğime bakardım.

ama ben bitirmek istediğini zannetmiyorum, anlatıp biraz olsun rahatlamak istemişsin anladığım.

Son düzenleme:
hem zaman öyle sandığımız gibi değerli birşey değil...geçer gider sana ne getirdiğine bakarsın...birşey getirmemişse unutur yenisini alırsın

Diğer konularına da baktım.
Ne bitmez evlilik stresiymiş bu ?
Ben senin yerinde olsam,oturup bu konu dahil,kendi konularımı baştan okurum.
Manzara hiç içaçıcı değil.
Nişanlının davranışları ne nişanlılıkta ne evlilikte çekilir gibi değil.
Şimdi nişanlısın ayrılığı zor görüyorsun,yarın pişman olunca boşanmaya hiç cesaret edemezsin.
Çok iyi düşün.Ve mutlaka ama mutlaka annene anlat bu sıkıntılarını.

Yapmayın kızlar böyle yaa...Kaçıncı konu oldu bu.Aileler istemiyor,erkek tarafı kılını kıpırdatmıyor.Erkek tarafının takacağı takılar borç harç nişanlılara yıkılıyor.Anlaşmazlıklar gırla gidiyor,göz göre göre gelin gidiliyor.Sonra bunların evli versiyonu başlıyor yok kültür farkı,maddiyat,kayınvalde bilmem ne...Vallahi yazık...

evlenirsen işin çok zor canım sana bi şekilde belli etmiş huyunu eksik yönleri ile bir ömür yasyabileceksen öle yola cık yoksa değişir evlenince farklı olur diye sakın yola cıkma suanda hersey senin elinde biraz daha düşün derim ilerde pişman olmamak için

çok haklısın canım evlenince hersye düzelcek zannediyoruz asıl hatayı da orda yapıyoruz aslında nişanı atmak zor gelir şimdi ama boşanması daha ağır

Canım benim çok çok iyi düşün sonra çok pişman olursun.

Nişanlının evlendikten sonraki davranışları bundan milyon kat kötü olur.

Benim eşimde ewlenmeden ufak tefek şeyler geçti aramızda ama benim ki seninkinin yanında melek kalırdı.yinede keşke acele etmeseydim yakınlarıma sorsaydım fikir alsaydım dyorum.

Hatta ozamanlar kadınlar kulubunu biliodum fakat bu forumu keşfetmemiştim keşke bende fikir alabilseydim diyorum sürekli.

Bak bu kadar kişi sana akıl verebiliyo.Kimse seni tanımıyor ama herkes içten cevaplar vermiş..Eger ayrılmayı istemiyosan bile burnunu sürtmen lazım.Şimdiden bu hareketlerimi kabul ediyosa ewlenince herşeyi yapabilirim diye düşünüyodur o kesin.

Göz dagı vermen şart seni kaybedebilecegini bilmesi gerekiyo

evet canım gerçekten çok zor benim durumum hepiniz doğru söylüyorsunuz gerçeklerin farkındayım ama uygulamaya gelince orda tıkanıyorum Ailemde nikah yaklaştıgı için haliyle harıl harıl hazırlık yapıyorlar bende istiyorum evlenmeyi yuva kurmayı ama insanın içine bir kurt düşer yaa tedirginim şöyle geçmişe dönüp baktıgımda çok güzel günlerimde oldu ama sııkıntılarda oldu tabi ama beni korkutan çevremde hep duyuyorum duyuyoruzda evlendikten sonra erkeklerin değiştiği hani o imzayı attıktan sonra farklı bi boyuta geçtiklerini çok arkadaşımdan duydum yani hayal kırıklığı yaşarsam diye korku sardı beni iyice (

Senin nişanlın değişmicek cnm.o gün sana ewinde davrandıgının bikaç katı daha kötü olucak.

Kaç yasındasın bilmiyorum ama 40 nda bile olsan yaptıgın büyük bi hata.

Benim eşimde ailesine karşı hep ters cvplar verirdi ewlnmeden önce farkettim bu halini.Bana karşı öyle davranmıyodu tabii.

Bu duruma ilk şahit oldugumda onlara böyle davranıyosa bana da öyle davranır dedim .ayrılmayı koymuştum kafama ama nasip mi başka bişeymi bilmiyorum daha sonra devam ettik.Bu durumu aileme kimseye anlatmamıştım.Anneme söylesem asla izin vermezdi ewlenmeme.Eşimin yapısı bu.Şakayla karışık ters cvplar verir ama bu kadar küçük bi sorun bile bazen gözümde okadar büyüyo ki..

Onun için çok iyi düşün.Bebegin oldugunda onun yanında sana böyle davranmasını göze alabilecekmisin bunları düşün..Bitirdim de deneme amaçlı bile olsa senin bu hallerine dayanamıyorum de.Naıl yapıda bi insan oldugunu daha iyi anlarsın

butun sayfaları okudum ve inan ŞİŞTİM derler ya oyle ne yazıkkı
Sımdı soyle dıyım Allah kımseye yasatmasın ama evlı bır bayan olarak yazmak ıstıyorumkı burda sana yazan tum arkadaslarımız coguda evlıdır emınım
Nısanlılıkda eger sanane sanamı sorucam vs tarzı cumleler evlenınce kes konusma yada dayakla sonuclanabılır !
bu kadar nasıl emın olabılırsın dersen ne yazıkki Dünyayı keşfetmek gıbı bırsey degıl bu yazdıklarım
hepsı olan ve olagan seyler
BEnce sen ayrılma yanlısı degılsın sadece dertlerını acmak ıstıyorsun ama bence buda pek ıyı bırsey degıl
Annemın bır lafı vardır
eger ayrılmıcaksan kocanıda kurcalamıcaksın !
vallahı cok dogru eger ayrılmayı goze almıcaksan ıncede dusunmucen aldatma mevzularınada gırmıcen ve kımsedende akıl almıcan
cunku akıl aldıkca gaza gelır daha cok kavga eder ve yıne husranla sonuclanır
sana bu sekılde yazdıklarımı sakın kotu algılama ama dırek soyluyorum bunca ınsan cevap yazsın dıye konu acmıssın ama hala tedırgınım dıyorsun
bır arkadas yazmıs ertelıcem de bakalım neler olcak dıye
ben aynen katılıyorum ayrılıcam dedıgın an bak bakalım bu adam sadece karısma ! gıbı cumlelerlemı gelıcek yoksa cok daha buyuk sorunlarlamı ?
Asla kımseye ayrıl dıyemem ama hayatını gerı kalan yasamın ıcın cok ıyı dusunmen lazım
Suan boyle olan koca evlendıkden sonra sıhırlı degnek degmıscesıne degısmez bundan emın ol
Nısan stresı sadece maddı olur yada mınık kırgıınlıklar ve ardından gonul almacalar
Allah hakkınızda hayırlısını versın

keşke nişanlıyken ayrılsaydım diyorum çünkü problemler daha o zaman başladı yok düğün telaşı yok evlenince gecer gibi bahanelerin arkasına sığındım ve çok büyük bi hata yaptım sonuç ne oldu sadece 7ay evli kaldım umarım sen benim düştüğüm hataya düşmezsin

canım kardesım bu mesajımı cok ama cokdıkkatlı oku lutfen.ricaedıyorum senden.ıster ıkı ay cık ıster 2 yıl 5 yıl bılıyorum sevınce gonul ferman dınlemıyor.sız suan nıkaha odaklandınız.Ben sundan emınım adım gıbı sen eger suanda nişanı atsan bu sefer önune cıkan her sorunda bunalımda bunun eksılıgını yaşayarak bak evlenmedım onu yarı yolda bıraktım ondan boyle cefa cekıyorum deyıp vıcdan azabıda yaşayacaksın sen.evlenseydım daha iyi olcaktı belkı degıscektı diyeceksin sen!!!!o yuzden sen kader anına gelmışsın canım kardeşım .senı şuanda kımse donduremez sen o moddasın.bende senın yaşadıgının aynısını yaşadımda evlendım ıkı ay sonra boşanma davamız oldu .davamız hala suruyor.ben onu hala sevıyorum ama bak ayrılıyoruz.belkı sevgı omur boyunca bıtmez ama sevmek yetmıyor be gülüm.evlilik peri masalı değil inan bana.evlilik zaten gerçek hayatın ta kendisi.o gerçek hayatı yaşarken acılar ağlayışlar içinde inan bana aşkın sevgının kıpırtılarını bıle hıc duyamayacaksın o senın kalbınde saklanacak ne zaman o seni yıldıran yıpratan eşten uzaktakalcaksın huzur arıycaksın tekbasına o sevgı yaşatmıyor yürütmuyor evlılıgını.umarım yarın senın ıcın bır donum noktası olur sabah uyandıgında istedıın gıbı bambaşka bır eşle karşılaşır ve evlılığıne umutla heyecanla bakarsın canım benım

canım bende boşandım 3 ay önce ve sadece 7 ay evli kaldım inş mahkeme süreci uzamaz çünkü onun stresini de yasadım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

ay canım benim eski sevgilim de bana aynen bu cümleleri kurardı böyle tüm suçu başkalarına atan bir insan asla değişmiyor ne yazıkki burda sana biz evlen yada evlenme diyemeyiz sen onunla adamakıllı bir konuş bence korkuyorum evlendikten sonra da böyle mı olacak de

sen zaten mutsuzluğa bile bile lades demeye fazlasıyla hazırsın yapacak yorum yok! evlendikten 3 ay sonra mutsuzum diye topik açarsın, 6 ay sonra da boşanmak istiyorum diye... o zaman size üzülmeyeceğim...

asıl annenler almışlar saolsunlar demesi gerekirdi. aslında hiç alttan almamak gerekiyor çünkü ne kadar alttan alırsan daha fazlası bekleniyor ve bir gün sabrın taşıyor. o yzden her olayı sıcağı sıcağına sakince konuşmak, gerçekten anlaşamıyorsanız çaresine bakmak.. ama anlaşırsanız o seni dinleyip dikkat ederse ne alaa.. inşallah hakkında hayırlısı olur.

sen zaten mutsuzluğa bile bile lades demeye fazlasıyla hazırsın yapacak yorum yok! evlendikten 3 ay sonra mutsuzum diye topik açarsın, 6 ay sonra da boşanmak istiyorum diye... o zaman size üzülmeyeceğim...

katılıyorum fazla düşünmeye gerek yok bu dünyaya bir defa geliyoruz herkesin mutlu olmaya hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…