Bazı sitelerde sipariş teslim edildikten sonra, siparişlerim kısmından silmek mümkünHangi site bu? Girip hepimiz arastiralim bakalim uye olup alisveris yapanlarda baksin. Kargonun gittiği adres mutlaka vardır bi yerde
Bazı sitelerde sipariş teslim edildikten sonra, siparişlerim kısmından silmek mümkün
Bir kadına hediye göndererek asıldığını düşünürdüm ,ayrılarak en doğrusunu yapmışsınArkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baskasuan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
Silinmiş mi bilmiyorumHaa bunu bilmiyordum. Siparis silinmis demekki. O zaman benim aklima kotu seyler geldi acikcasi.
evet sana almayı düşünüp vazgeçmiş olabilir mi acaba? çünkü ortada teslim edilen bi sipariş yok..Ben birde şey takıldım.. sipraiş geliba gitmemiş.. belkide size gönderecekti ama vazgeçti.. sipraişin gidip gitmediğide belli değil..
Şimdi deodorant farklı bi anlam taşır parfum ayrı anlam taşır.. Belki bi iş arkadaşına ter kokan bi bayan arkadaşına gönderme olsun diye deodorant almış olabilir meselaDeo
Deodorant. Ustteki arkadasim anlayamadi diye parfum yazdim
ve o yüzdende hatırlamıyor olabilir diye düşündüm ben..evet adamın v
evet sana almayı düşünüp vazgeçmiş olabilir mi acaba? çünkü ortada teslim edilen bi sipariş yok..
Silinmiş mi bilmiyorum
Not için attığı mesaj duruyorda siparişlerim kısmında yer almıyorsa silmiştir diyorum ben
Ve bunu da ancak aldatan çakallar yapar
Hoş numarasını iliştirmesinden de belli..
Bazı kızlar sana göndermediyse demiş adam nişanlısına gönderse nota neden telefonunu yazsın
ismini ve güzel bir söz yazar ,nişanlısı bunun adını soy adını telini bilmiyor mu zaten
Daha once o deodorantin parfumunu almis eski kiz arkadasina. Size katiliyorum. Ama iliskisi biteli 3 sene olmus ondan sonra baska biri daha olmusEski kız arkadaşı yada nişanlısına yollamış olabilirmi?
Bu kanıya nereden vardığımı sorarsanız, anlamı kokunu özledim gibi bir manasıda varmış bunun.. Bu olasılık tabiiki.. Çünkü bir erkek tanımadığı herhangibi birine parfüm hediye etmeye kalkmaz gibime geliyor.
Mana yönünden yinede ex ler öncelikli olur bu konuda.. yada birine onun gibi kokmanı istiyorum demekmiş, size alsaydı daha beter durum olurdu..Daha once o deodorantin parfumunu almis eski kiz arkadasina. Size katiliyorum. Ama iliskisi biteli 3 sene olmus ondan sonra baska biri daha olmus
Daha once o deodorantin parfumunu almis eski kiz arkadasina. Size katiliyorum. Ama iliskisi biteli 3 sene olmus ondan sonra baska biri daha olmus
Hepsine de aynı marka alıyo ki karıştırmasınDaha once o deodorantin parfumunu almis eski kiz arkadasina. Size katiliyorum. Ama iliskisi biteli 3 sene olmus ondan sonra baska biri daha olmus
Ama onun gibi kokmanı istiyorum diyor o zaman ex değilse o yolladığı kişiye ..Hepsine de aynı marka alıyo ki karıştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?