nisanlimin siparisi :(

Bir kadına hediye göndererek asıldığını düşünürdüm ,ayrılarak en doğrusunu yapmışsın

Haa bunu bilmiyordum. Siparis silinmis demekki. O zaman benim aklima kotu seyler geldi acikcasi.
Silinmiş mi bilmiyorum
Not için attığı mesaj duruyorda siparişlerim kısmında yer almıyorsa silmiştir diyorum ben
Ve bunu da ancak aldatan çakallar yapar
Hoş numarasını iliştirmesinden de belli..

Eski kız arkadaşı yada nişanlısına yollamış olabilirmi?
Bu kanıya nereden vardığımı sorarsanız, anlamı kokunu özledim gibi bir manasıda varmış bunun.. Bu olasılık tabiiki.. Çünkü bir erkek tanımadığı herhangibi birine parfüm hediye etmeye kalkmaz gibime geliyor.

Silinmiş mi bilmiyorum
Not için attığı mesaj duruyorda siparişlerim kısmında yer almıyorsa silmiştir diyorum ben
Ve bunu da ancak aldatan çakallar yapar
Hoş numarasını iliştirmesinden de belli..

Bende arkadasimin hesabindan kendime siparis vermistim zamaminda. ama not kismi supheli bu konuda iyi niyetle dusunemezdim ben olsam. Yorumuna katılıyorum

B
Bazı kızlar sana göndermediyse demiş adam nişanlısına gönderse nota neden telefonunu yazsın

ismini ve güzel bir söz yazar ,nişanlısı bunun adını soy adını telini bilmiyor mu zaten

İşte anne kuzen konu sahibi tanıdık biri olsa mutlaka güzel bir not yazardı. Birine farklı bir amaçla yollamış olduğu kesin.

Daha once o deodorantin parfumunu almis eski kiz arkadasina. Size katiliyorum. Ama iliskisi biteli 3 sene olmus ondan sonra baska biri daha olmus

çok spesitifik bir şey bu olay, hatırlamıyorum ne demek. girmiş siteye ürünü seçmiş, adımı nomu yazar mısınız, diye mesaj atmış satıcıya. siparişi vermiş ya da vazgeçmiş. günlük sıradan bi olay değil ki, hiç hatırlamıyorum inandırıcı gelmedi.

bana da kalırsa, iş yerini bildiği ve kendisini isim olarak tanıyan birine, flört amaçlı göndermiş ya da göndermeyi düşünmüş. kız adını biliyor ama nosunu bilmiyormuş belli ki. deodorant olayı enteresan ama vizyonsuz biriyse komik bi hediye olucağını düşünmemiş de olabilir gibi geldi. ya da o da düşünüp vazgeçti, hediyenin basitliğini fark edince.

Daha once o deodorantin parfumunu almis eski kiz arkadasina. Size katiliyorum. Ama iliskisi biteli 3 sene olmus ondan sonra baska biri daha olmus
Mana yönünden yinede ex ler öncelikli olur bu konuda.. yada birine onun gibi kokmanı istiyorum demekmiş, size alsaydı daha beter durum olurdu..

Fazla düşünme bence kendini hasta edersin,bu şüheyle zaten bi gelecek kurman zor,çünkü hep "acaba"diyeceksin,o yüzden yol yakınken vazgeç,ayrıca haklı olsa seni inandırmak için çabalar,demekki suçlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…