nisanlimin siparisi :(

Daha once soyleyen oldumu bilmiyorum butun yorumlari okuyamadm.benim is yerinde bi erkek arkadasim var.bir alisveris sitesine uye.ben zaman zaman onun sitesinden girip kendi kisisel siparisimi veriyorum cunku hesap acmak zor geliyor.buda boyle bisey olabilir mi.yani nisanlinin adresinden bir arkadasi siparis etmis olabilirmiki acabaa

ailene acıkla giden gittigiyle kalır sinek kucuk ama mide bulandırır

Ya sizin nedir bana laf sokmaniz Allah askina. Konumu iturup duzgun bi sekilde okuyun moralimin bozukluguyla mumkun oldugunca hepinize cvp vermeye calistm bi arkadas deodorant ne parfum mu diyince parfum dedim. Konumu saptitmayin ve yorum yapmayin konuma

Nedem nisanlimin adini ve numarasini eklesin siparise

Ya arkadaslar deodorant diye kac kere daha soliyim. Rencide etmek icin yorum yapmayin zaten yeterince uzgunum

Ama kaç tane konusu var ki nisanlanmadan önce vs. Tek tek planlı olarak fake konu mu açacak. Bence konu sahibi istediği cevapları bulamadı. Biz kesin bişey vardır diye konuşunca.

nişan denilen şey zaten birbirini ve aileleri daha iyi tanımak için var öyle düşünmeyin bence nişanlanmadan öğrenmek kısmı yerine evlenmeden öğrenmek kısmını görün şükredinE="ecemmm12, post: 44140910, member: 649338"]Oyle ama nisanlanmadan once ogrenmek isterdim suan hersey okadar zorki [/QUOTE]
nişam

Ama kaç tane konusu var ki nisanlanmadan önce vs. Tek tek planlı olarak fake konu mu açacak. Bence konu sahibi istediği cevapları bulamadı. Biz kesin bişey vardır diye konuşunca.
fake konu acayimda ugrasayim diyecek kadar vaktm yok ogretmenim. Derse girip cikmaktann vaktm olmiyo surekli bakmaya neden fake oldugunu dusundunuz?

NİŞANLISINI ADI VE TELİ YAZIYORMUŞ ORADA AMA..

Hangi site bu? Girip hepimiz arastiralim bakalim uye olup alisveris yapanlarda baksin. Kargonun gittiği adres mutlaka vardır bi yerde

Canım cok uzuldum bende. ama konusmalıydın cok sakın bır sekılde ne kadar zor oldugunu bılıyorum ama sen sakinligini ve kaliteni koruyarak sordukca o zaten bunun altinda ezilecektir. tabi ki akla hic hos seyler gelmiyor dersini ver derim ayrilik cozum degil marifet onu adam edebilmekte ama olmuyorsa da kendini de harab etme sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…