- 15 Aralık 2015
- 213
- 718
- 18
Evet nisanlima aitAma iliştirin denilen numara nişanlısına ait değil mi ?
Niye nisanlimin adini ve numarasini yaziyor?Başka birisi almış olabilir onun hesabından. Kardeşi kuzeni filan?
Ya sizin nedir bana laf sokmaniz Allah askina. Konumu iturup duzgun bi sekilde okuyun moralimin bozukluguyla mumkun oldugunca hepinize cvp vermeye calistm bi arkadas deodorant ne parfum mu diyince parfum dedim. Konumu saptitmayin ve yorum yapmayin konumaAmaan konu sahibi bile ne dedigini bilmiyor kizlar bosuna ugrasiyoruz.
Bir parfum diyor ,bir deodorant diyor.
Bir siparis gitmis diyor, bir gitmemis adresi göremiyorum diyor.
Bir ayrildim diyor , bir ayrilmadim diyor.
Kafamda hic oturmadi bu konu.
Kadinin isyerini biliyordur.. Adresi ogrenmesi zor olmasa gerek.Tuhaf gelen sey şu bana: ismini ve numaradini yazdigi kisinin adresini nerden bilio. Adrese kadar biliosa numarasini zaten karsi taraf biliodur????
Nedem nisanlimin adini ve numarasini eklesin sipariseDaha once soyleyen oldumu bilmiyorum butun yorumlari okuyamadm.benim is yerinde bi erkek arkadasim var.bir alisveris sitesine uye.ben zaman zaman onun sitesinden girip kendi kisisel siparisimi veriyorum cunku hesap acmak zor geliyor.buda boyle bisey olabilir mi.yani nisanlinin adresinden bir arkadasi siparis etmis olabilirmiki acabaa
Ya arkadaslar deodorant diye kac kere daha soliyim. Rencide etmek icin yorum yapmayin zaten yeterince uzgunumKonu sahibinin nişanlısı subaymış meslekle genelleme yapılamaz tabi ama bu subayların çoğu böyle mi ya.
Allah Allah anneye anne diye not yazsam bu kim diye mi düşünecek ?150 tane mi çocuğu var kadının. Ad Soyad numara böyle not mu olur anneye ? Anneye 5 liralık deo alınıyor mu peki ? Ayrıca deo değil parfüm diye düzeltti sonradan. Ne olduğunu konu sahibide bilmiyor.
Aman kızlar bende bi konuya kendi kaptırınca takip ediyorum, konu sahibi yetişemiyorsa özet geçiyorum filan
Şimdi sizde aynısını yapınca aklıma geldi
Didişmeyin dün o kadar yazdım çizdim sonuç fake çıktı
E o zaman herşey yeterince netEvet nisanlima ait
fake konu acayimda ugrasayim diyecek kadar vaktm yok ogretmenim. Derse girip cikmaktann vaktm olmiyo surekli bakmaya neden fake oldugunu dusundunuz?Ama kaç tane konusu var ki nisanlanmadan önce vs. Tek tek planlı olarak fake konu mu açacak. Bence konu sahibi istediği cevapları bulamadı. Biz kesin bişey vardır diye konuşunca.
NİŞANLISINI ADI VE TELİ YAZIYORMUŞ ORADA AMA..Daha once soyleyen oldumu bilmiyorum butun yorumlari okuyamadm.benim is yerinde bi erkek arkadasim var.bir alisveris sitesine uye.ben zaman zaman onun sitesinden girip kendi kisisel siparisimi veriyorum cunku hesap acmak zor geliyor.buda boyle bisey olabilir mi.yani nisanlinin adresinden bir arkadasi siparis etmis olabilirmiki acabaa
Evet o detayi atlamisim.bencede bir antin kuntin cevirmis nisanlisiNİŞANLISINI ADI VE TELİ YAZIYORMUŞ ORADA AMA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?