nisanlimin siparisi :(

Bu yaziyi karsilikli epey iredelerdik, ne guzel olurdu ama cikmam lazim deşemedim :) Tam olarak katilmasam da su yonden dogru buldum yaziyi; benim icin her tur aldatma aldatmadir ama esim cikip seni aldattimdan ziyade baskasina asik oldum dese acim cok cok daha buyuk olur. Ikisinde de affetmem ama asik oldum demesi cok daha fazla dokunur, bu yonden bakinca dogruluk payi yuksek :)

bi ben tuhafım galiba.ne yaparsa benle yapsın diyenlerdenim .

bu işin sonu yaş...

Aynen ya. Boşuna yazıp duruyoruz sanki.

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum

Tam suçlu kişilerin verdiği tepkiler. Nasıl olurda hatırlamaz. Bence ailene de açıkla durumu çünkü çokk şüpheli bi durum. Hadi diyelim o not olmasa kardeşim kuzenim vs istedi sipariş etmemi bende etmiştim der . Ama o not olduğu için açıklama yapamıyor ortada kanıt var, sinirinden de eşyalara zarar veriyor. Bi halt karıştırdığı kesin yani

Sen hayatındayken arkandan bi isler ceviriyorsa (nisanlı ya da evli ol farketmez) her turlu isler cevirmeye devam eder bu kisi.Nisanlıyken ayrılmazsan evlenince ayrılmak zorunda kalman daha kotu.Guvensizlik ile yasamaktansa hic hayatini zindan etme bence.Sana kanıt gostermiyor ve zeytinyagi gibi su yuzune cikmaya calisiyorsa bu insanın huyu hep boyledir.En sevmedigim erkek tipi.

Konu sahibinin nişanlısı subaymış meslekle genelleme yapılamaz tabi ama bu subayların çoğu böyle mi ya.
ondan geldiği belli olsun diye. diğer türlü kim yolladı bunu krizi olabilir... sevgiliye internetten 5 liralık deodorant hediyesi mi olur?

Allah Allah anneye anne diye not yazsam bu kim diye mi düşünecek ?150 tane mi çocuğu var kadının. Ad Soyad numara böyle not mu olur anneye ? Anneye 5 liralık deo alınıyor mu peki ? Ayrıca deo değil parfüm diye düzeltti sonradan. Ne olduğunu konu sahibide bilmiyor.

ondan geldiği belli olsun diye. diğer türlü kim yolladı bunu krizi olabilir... sevgiliye internetten 5 liralık deodorant hediyesi mi olur?
evet bu da mantıklı imden geldiği belli olsun diye.. ama hakikatten ya sevgilisi olsa kalkıp deodorantmı alıcak internetten çok saçma değil mi?

parfüm değil deodarantmış, tekrar deodorant diye yazdı

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum[/QUOT
çok geçmiş olsun olay net biraz üstelerseniz de hata yaptım bocaladım affet vs der size kalmış artık

Yukarıda aldatma ihtimalleri tahmin edilip sıralanmış zaten. Ben de başka bir şey tahmin ettim ve yazdım. Siz de müneccim değilsiniz, ben de... tahmin ediyoruz... Bunu düşünmem olayı böyle yapmıyor, ya da düşünmemem... O yüzden gerilmeyin :)

Genelleme yapmak için demiyorum okurken Askeriyeye yakın bir yerde cafede çalışırdım bu subaylar hep mi böyle çapkın oluyor ya. Bun
parfüm değil deodarantmış, tekrar deodorant diye yazdı

Ay Allahım ne olduğunu kendi de bilmiyor. Biz diyoruz deodan hediye mi olur diyor parfüm. Biz parfüme tamam diyoruz bu sefer diyor deo boşa yazıp duruyoruz.

Aman kızlar bende bi konuya kendi kaptırınca takip ediyorum, konu sahibi yetişemiyorsa özet geçiyorum filan
Şimdi sizde aynısını yapınca aklıma geldi
Didişmeyin dün o kadar yazdım çizdim sonuç fake çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…