Konuda ayrıldım yazıyo ama anladığım henüz ayrılmamış taAynen. Cok yersiz olmus. Aldatmis buyuk ihtimalle adam ha a sahsina gitmis ha b sahsina, bunun hic bir onemi yok.
Aynen katılıyorum size. Şöyle bir şey okumuştum bir yerde: Erkekler, kadınlar için "kimi severse sevsin, sadece benimle yatsın "
Kadınlar, erkekler için " kiminle yatarsa yatsın, sadece beni sevsin" diye düşünürlermiş. Doğru gibi görünüyor ne yazık ki.
Aynen katılıyorum size. Şöyle bir şey okumuştum bir yerde: Erkekler, kadınlar için "kimi severse sevsin, sadece benimle yatsın "
Kadınlar, erkekler için " kiminle yatarsa yatsın, sadece beni sevsin" diye düşünürlermiş. Doğru gibi görünüyor ne yazık ki.
Amaan konu sahibi bile ne dedigini bilmiyor kizlar bosuna ugrasiyoruz.
Bir parfum diyor ,bir deodorant diyor.
Bir siparis gitmis diyor, bir gitmemis adresi göremiyorum diyor.
Bir ayrildim diyor , bir ayrilmadim diyor.
Kafamda hic oturmadi bu konu.
Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Annesine almıştır belki?
Annesine neden telefon numarasi olan bir not bıraksın?
ondan geldiği belli olsun diye. diğer türlü kim yolladı bunu krizi olabilir... sevgiliye internetten 5 liralık deodorant hediyesi mi olur?
evet bu da mantıklı imden geldiği belli olsun diye.. ama hakikatten ya sevgilisi olsa kalkıp deodorantmı alıcak internetten çok saçma değil mi?ondan geldiği belli olsun diye. diğer türlü kim yolladı bunu krizi olabilir... sevgiliye internetten 5 liralık deodorant hediyesi mi olur?
parfüm değil deodarantmış, tekrar deodorant diye yazdıKonu sahibinin nişanlısı subaymış meslekle genelleme yapılamaz tabi ama bu subayların çoğu böyle mi ya.
Allah Allah anneye anne diye not yazsam bu kim diye mi düşünecek ?150 tane mi çocuğu var kadının. Ad Soyad numara böyle not mu olur anneye ? Anneye 5 liralık deo alınıyor mu peki ? Ayrıca deo değil parfüm diye düzeltti sonradan. Ne olduğunu konu sahibide bilmiyor.
çok geçmiş olsun olay net biraz üstelerseniz de hata yaptım bocaladım affet vs der size kalmış artıkEvet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum[/QUOT
Konu sahibinin nişanlısı subaymış meslekle genelleme yapılamaz tabi ama bu subayların çoğu böyle mi ya.
Allah Allah anneye anne diye not yazsam bu kim diye mi düşünecek ?150 tane mi çocuğu var kadının. Ad Soyad numara böyle not mu olur anneye ? Anneye 5 liralık deo alınıyor mu peki ? Ayrıca deo değil parfüm diye düzeltti sonradan. Ne olduğunu konu sahibide bilmiyor.
parfüm değil deodarantmış, tekrar deodorant diye yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?