canım bu mesajını okudum anladımki sen ayrılmak istemiyorsun hala ailene söylemediğine göreKardesim simdiye kadar hep ben ugrastm bisey olsa küs duramayip arardim hata yaptim biliyorum. Suan okadar hissislestimki Allaha yalvariyorum sabrini ver diye. Hep bana derdi sen aramasanda ben arar gonlunu alirdim sen once davrandgn icin bana firsat kalmio. Bakalim simdi ne yapacak. Uc gun sonra dogum gunum soguk bi msj atar kutlar kesin.belkide onu bile yapmaz artk hic biseyden emin degilm birkac gun beklicem ve ailemle knuscam
Ya anlamadgm sey nisanlimin herseyini bilirim hepsini verir al bak der.kullandigi operetorun gecmisine bile bakmam izin verir bise gizlemez. Bunlara ragmen bu yaptigi nedir yaAnlattığına göre olay şöyle bnce
Nişanlın bi yerde çalışan adresini bildiği birisine ilgi duydu ve ona bi hediye gönderip yanına da ismini numarasını ekletti o adrese gönderdi parfümü.
Tabi karşıdaki hediyeyi alınca geri arayıp tesekkur etti mi konuştular mi orası muamma.
Yle zor geliyorki ne bitirebiliyorum tamamen ne kalabiliyorum 2senemi verdimcanım bu mesajını okudum anladımki sen ayrılmak istemiyorsun hala ailene söylemediğine göre
böyle durumlarda benim tavsiyem şu eşinizin/sevgilinizin bu tarz bi durumunu yakaladığınızda ayrılıcaksanız söyleyin ayrılmıycaksanız sen şöyle böyle yaptın diye olay çıkarmayın yüzgöz olmayın bence
evet ayrılmak çok zor ama hayat sizin tabi
Ya canim adini ve numarasini hediyenin icine koymasini istemis. Bana gelse zaten arayacagm ilk kisi o tesekkur etmek icin. Neden adini yazacak numarasini birakacak
ocak ayında siizn ilişkiniz ne aşamadaydı ,sevgilimi sözlümü nişanlımı,sanki hoşlandığı ama tanışmadığı birine hediye almak istemiş numara ve ismi o yüzden yazmalarını söylemiş ,ben öyle anladım.
2 sene nedirki ben 6 senemi vermişliğim var sonrasında çok şükür ayrıldım kurtuldumYle zor geliyorki ne bitirebiliyorum tamamen ne kalabiliyorum 2senemi verdim
ben de direk arkadaşın dediğini düşündüm. Muhtemelen böyle bir şeye yeltendi ama ya aldığı kişi geri donus yapmadı ya da sadece fikir olarak kaldi, acaba Alsan nasıl olur filan diye dusundu sonra bi şekilde kaldı o dusunce oyle, faaliyete dökmedi. Ama her ne olursa olsun iyi bi durum olmadığı ortada. Ayrıca size karşı da böyle saçma mıydı yaklaşımı. Hangi kız tanımadığı birinden gelen bi deodaranttan etkilenip gorusmek ister. Cimrilik yapiyo en azından bi gül filan yollasaydi da cimriligini bu kadar açık eetmeseydi. Kadınları zerre kadar tanımayan bi adam muhtemelen ilk defa yeltendi böyle bir şeye ona da cesaret edemediği için faaliyete dökemedi. Bence bialdatma yok ama siz fikri bile yeter diyorsaniz ayrılarak en doğru kararı verirsiniz.Ya anlamadgm sey nisanlimin herseyini bilirim hepsini verir al bak der.kullandigi operetorun gecmisine bile bakmam izin verir bise gizlemez. Bunlara ragmen bu yaptigi nedir ya
aşaması önemli mi? 1 yıldır birliktelermiş ocak ayında
Eşim bana supriz yapacagi zaman kargo yolladığında bana da mesaj geliyor siparişiniz yola çıktı diye. Kargo gönderirken karşı tarafın numarasını da verdiğiniz için bazı kargo şirketleri karşı tarafa da mesaj atıyor. Olağan bir durum yani yanlışlık yok.Pardon da kargo teslim mesajı size niye geliyor ki doğumgünü süprizi ise oraya zaten kendi telefon numarasını vermiştir çünkü mesaj size gelince sürprizi kalmak ki size bile olsa, niye sizin numaranızı versin siteye ya da kargoya o mesaj size siteden değil kargodan gelir kargoda da eski gelen gönderinin takip nosunu da bilmeniz lazım ocak teslimatını görmeniz için çünkü site kargoya veriyor ve mesaj kargodan geliyor baktığınız yer site değil kargo şirketi. Ayrıca gönderdiği kişi kimse eşinizin numarasını bilmiyor, ama eşiniz onun adresini biliyor parfüm gönderiyor ilginç
Evet demiştim bizler kadar o da aldatma olduğunun farkında ama ayrılası yokNe yapman gerektiğine karar vermişsen neden konu açtın ki ayrıldım diyorsun ama ayrılmak istemediğin gün gibi ortada zaten, biz zaten ayrılmadığını yazdık anladıkCekirgee yazmıştı sanırım. ilerde başına geleceklere hazırlık ol o zaman. 2 senelik ilşki ve . yılında başka birine alınan hediye. ve bu hediye daha önce eski sevgiliye de alınmış. yanlış olmadığı buradan belli. adamın hayatında olan bişey. o zaman devam et hayatına. yeni bile değilmişsiniz 1. yılınızda alınmış o şey. buraya yazılanları okuyup canını sıkmanın anlamı yok.
Ben de onu soracaktim nasil ogrenmis diyeÇok geç sorulan bir soru ama konu sahibi bu siparişi nasıl öğrenmiş?
Pardon da kargo teslim mesajı size niye geliyor ki doğumgünü süprizi ise oraya zaten kendi telefon numarasını vermiştir çünkü mesaj size gelince sürprizi kalmak ki size bile olsa, niye sizin numaranızı versin siteye ya da kargoya o mesaj size siteden değil kargodan gelir kargoda da eski gelen gönderinin takip nosunu da bilmeniz lazım ocak teslimatını görmeniz için çünkü site kargoya veriyor ve mesaj kargodan geliyor baktığınız yer site değil kargo şirketi. Ayrıca gönderdiği kişi kimse eşinizin numarasını bilmiyor, ama eşiniz onun adresini biliyor parfüm gönderiyor ilginç
Çok geç sorulan bir soru ama konu sahibi bu siparişi nasıl öğrenmiş?
Sipariş verdiği siteden görmüşBen de onu soracaktim nasil ogrenmis diye
Çok geç sorulan bir soru ama konu sahibi bu siparişi nasıl öğrenmiş?
O zaman nişanlısının hesabına girmesi laızm tüm bu detayları görmesi için???Yok soruldu. :) konu sahibine bir siteden mesaj gelmiş. sanırım nişanlısı doğum günü hediyesi almış. konu sahibi bu mesaj neyin nesi diye düşünüp siteye girmiş. orada görmüş ocak ayında nişanlısı satıcıya mesaj atmış hediyenin içine küçük bir nota adımı soyadımı ve numaramı yazar mısınız diye. bu işlemde gittigidiyor ise hediye alındıktan sonra yazılır zaten.
Biz arkadaslarimiz araciligiyla tanistik 3 4 aylik bi iliskimiz vardi ocakta. Ve hic gorusememistik yuzyuze farkli illerdeyizocak ayında siizn ilişkiniz ne aşamadaydı ,sevgilimi sözlümü nişanlımı,sanki hoşlandığı ama tanışmadığı birine hediye almak istemiş numara ve ismi o yüzden yazmalarını söylemiş ,ben öyle anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?