nisanlimin siparisi :(

canım bu mesajını okudum anladımki sen ayrılmak istemiyorsun hala ailene söylemediğine göre
böyle durumlarda benim tavsiyem şu eşinizin/sevgilinizin bu tarz bi durumunu yakaladığınızda ayrılıcaksanız söyleyin ayrılmıycaksanız sen şöyle böyle yaptın diye olay çıkarmayın yüzgöz olmayın bence
evet ayrılmak çok zor ama hayat sizin tabi

Pardon da kargo teslim mesajı size niye geliyor ki doğumgünü süprizi ise oraya zaten kendi telefon numarasını vermiştir çünkü mesaj size gelince sürprizi kalmak ki size bile olsa, niye sizin numaranızı versin siteye ya da kargoya o mesaj size siteden değil kargodan gelir kargoda da eski gelen gönderinin takip nosunu da bilmeniz lazım ocak teslimatını görmeniz için çünkü site kargoya veriyor ve mesaj kargodan geliyor baktığınız yer site değil kargo şirketi. Ayrıca gönderdiği kişi kimse eşinizin numarasını bilmiyor, ama eşiniz onun adresini biliyor parfüm gönderiyor ilginç

Ya anlamadgm sey nisanlimin herseyini bilirim hepsini verir al bak der.kullandigi operetorun gecmisine bile bakmam izin verir bise gizlemez. Bunlara ragmen bu yaptigi nedir ya

Yle zor geliyorki ne bitirebiliyorum tamamen ne kalabiliyorum 2senemi verdim

Ya canim adini ve numarasini hediyenin icine koymasini istemis. Bana gelse zaten arayacagm ilk kisi o tesekkur etmek icin. Neden adini yazacak numarasini birakacak

ocak ayında siizn ilişkiniz ne aşamadaydı ,sevgilimi sözlümü nişanlımı,sanki hoşlandığı ama tanışmadığı birine hediye almak istemiş numara ve ismi o yüzden yazmalarını söylemiş ,ben öyle anladım.

Ne yapman gerektiğine karar vermişsen neden konu açtın ki ayrıldım diyorsun ama ayrılmak istemediğin gün gibi ortada zaten, biz zaten ayrılmadığını yazdık anladık Cekirgee yazmıştı sanırım. ilerde başına geleceklere hazırlık ol o zaman. 2 senelik ilşki ve . yılında başka birine alınan hediye. ve bu hediye daha önce eski sevgiliye de alınmış. yanlış olmadığı buradan belli. adamın hayatında olan bişey. o zaman devam et hayatına. yeni bile değilmişsiniz 1. yılınızda alınmış o şey. buraya yazılanları okuyup canını sıkmanın anlamı yok.

aşaması önemli mi? 1 yıldır birliktelermiş ocak ayında

Yle zor geliyorki ne bitirebiliyorum tamamen ne kalabiliyorum 2senemi verdim
2 sene nedirki ben 6 senemi vermişliğim var sonrasında çok şükür ayrıldım kurtuldum
seni çok iyi anlıyorum ama sonra çok pişman olursun ayrılmadığına yolun başındayken dön
ömrünü feda etme böyle boş insanlara

Ya anlamadgm sey nisanlimin herseyini bilirim hepsini verir al bak der.kullandigi operetorun gecmisine bile bakmam izin verir bise gizlemez. Bunlara ragmen bu yaptigi nedir ya
ben de direk arkadaşın dediğini düşündüm. Muhtemelen böyle bir şeye yeltendi ama ya aldığı kişi geri donus yapmadı ya da sadece fikir olarak kaldi, acaba Alsan nasıl olur filan diye dusundu sonra bi şekilde kaldı o dusunce oyle, faaliyete dökmedi. Ama her ne olursa olsun iyi bi durum olmadığı ortada. Ayrıca size karşı da böyle saçma mıydı yaklaşımı. Hangi kız tanımadığı birinden gelen bi deodaranttan etkilenip gorusmek ister. Cimrilik yapiyo en azından bi gül filan yollasaydi da cimriligini bu kadar açık eetmeseydi. Kadınları zerre kadar tanımayan bi adam muhtemelen ilk defa yeltendi böyle bir şeye ona da cesaret edemediği için faaliyete dökemedi. Bence bialdatma yok ama siz fikri bile yeter diyorsaniz ayrılarak en doğru kararı verirsiniz.

Eşim bana supriz yapacagi zaman kargo yolladığında bana da mesaj geliyor siparişiniz yola çıktı diye. Kargo gönderirken karşı tarafın numarasını da verdiğiniz için bazı kargo şirketleri karşı tarafa da mesaj atıyor. Olağan bir durum yani yanlışlık yok.

Evet demiştim bizler kadar o da aldatma olduğunun farkında ama ayrılası yok

Çok geç sorulan bir soru ama konu sahibi bu siparişi nasıl öğrenmiş?

Gittigidiyor ve hepsiburada.com da hem gönderene hem göndericiye gidiyor öyle mesaj atan siteler var. ben kardeşime aldım hem ona mesaj gitmiş hem bana geldi. kargo şirketi olsa içinde ki parfümü ne bilsin

Çok geç sorulan bir soru ama konu sahibi bu siparişi nasıl öğrenmiş?

Yok soruldu. :) konu sahibine bir siteden mesaj gelmiş. sanırım nişanlısı doğum günü hediyesi almış. konu sahibi bu mesaj neyin nesi diye düşünüp siteye girmiş. orada görmüş ocak ayında nişanlısı satıcıya mesaj atmış hediyenin içine küçük bir nota adımı soyadımı ve numaramı yazar mısınız diye. bu işlemde gittigidiyor ise hediye alındıktan sonra yazılır zaten.

O zaman nişanlısının hesabına girmesi laızm tüm bu detayları görmesi için???
İlginç. Deodorantla kız ayartmaya çalışan bir erkek ne kadar itici.
Ayrılırsa da isabet olur bence.

Biz arkadaslarimiz araciligiyla tanistik 3 4 aylik bi iliskimiz vardi ocakta. Ve hic gorusememistik yuzyuze farkli illerdeyiz

Böyle bir durumda benim burnuma çok kötü kokular gelirdi ama sanırım konu sahibine miss gibi parfüm kokusu gelmiş ayrıldım demiş ama pek inandırıcı gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…