nisanlimin siparisi :(

zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışmış.
bence suçluluk psikolojisi.
inşallah işin aslını öğrenirsin.

O zaman hediye konu sahibinin mi oluyor

Biz arkadaslarimiz araciligiyla tanistik 3 4 aylik bi iliskimiz vardi ocakta. Ve hic gorusememistik yuzyuze farkli illerdeyiz
Hafifletmeye çalışıyosun
Madem öyle o hediye yolladığı kızla devam etseymiş
Yüzyüze görüşmemiştik ama bana mesaj ona hediye göndermiş bi açıklama olamaz

O zaman nişanlısının hesabına girmesi laızm tüm bu detayları görmesi için???
İlginç. Deodorantla kız ayartmaya çalışan bir erkek ne kadar itici.
Ayrılırsa da isabet olur bence.

Evet onun hesabına girmiş olmalı. bir de söz konusu deo 3 yıl önce ki sevgilisine aldığı parfümün deosu bunu nerden biliyor bilmiyorum.

N
Ne biliomusun bu aldatilma olayi benm basima ilk kez gelen bise degil. Bundan onceki erkek arkadasimdan da cok kotu bi darbe yedim ozveride bulundukca hep kaybeden ben oldum

Konu hiç gerçekçi değil. Siparişin gittiği adres ve kişinin adı soyadını nasıl göremiyor konu sahibi? Mesaja kadar görmüş de bunu mu görememiş? Çok ilginç..

Konu hiç gerçekçi değil. Siparişin gittiği adres ve kişinin adı soyadını nasıl göremiyor konu sahibi? Mesaja kadar görmüş de bunu mu görememiş? Çok ilginç..
Siparis vermeden msjla soru sormus belki etmemis siparis. Goremiorm neden yalan soyliyim ya

O zaman hediye konu sahibinin mi oluyor
Son gönderilen hediye konu sahibinin. 3 gün sonra doğum günüymüş. Kargodan mesaj gelmiş siparişiniz ulaştırılacaktır diye. Mesaj gelince sipariş verilen sitenin mesaj kısmına bakınca geçtiğimiz Ocak ayında başka birine hediye yollamak istediği ve içine isim soyisim ve numarasini ekleyip ekleyemeceklerini sorduğunu görüyor. Hediye gitti mi gitmedi mi kime gitti belli değil. Satıcıya sadece mesaj atmış sipariş vermemiş bile olabilir.

Ocak ayında alınmış hatirlamamasi normal olabilir çünkü erkekler biz bayanlar gibi ince düşünceli degiller. Ama okadar sinir yapip kizmasi tlfn falan firlatmasi suçlu gibi gösteriyor tabi numara isim falan bu isin sonu iyi cikmaz...

Bence sipariş vermiş ama silmiştir
Sipariş alıcıya teslim edildikten sonra silinebiliyo. gg ve n11 ikisinde de var.

N

Ne biliomusun bu aldatilma olayi benm basima ilk kez gelen bise degil. Bundan onceki erkek arkadasimdan da cok kotu bi darbe yedim ozveride bulundukca hep kaybeden ben oldum
öyle olur ne yazıkki
zaten aldatmayan birini bulmak çok zor gerçekten

Bence sipariş vermiş ama silmiştir
Sipariş alıcıya teslim edildikten sonra silinebiliyo. gg ve n11 ikisinde de var.
Sizin dediğiniz gibi de olabilir ama sadece mesaj atıp sipariş vermemiş de olabilir. Ben bazen gg de satıcılara ürünü almadan önce mesaj atıyorum beklediğim cevap gelmezse sipariş vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…