Eşim bana supriz yapacagi zaman kargo yolladığında bana da mesaj geliyor siparişiniz yola çıktı diye. Kargo gönderirken karşı tarafın numarasını da verdiğiniz için bazı kargo şirketleri karşı tarafa da mesaj atıyor. Olağan bir durum yani yanlışlık yok.
Hafifletmeye çalışıyosunBiz arkadaslarimiz araciligiyla tanistik 3 4 aylik bi iliskimiz vardi ocakta. Ve hic gorusememistik yuzyuze farkli illerdeyiz
O zaman nişanlısının hesabına girmesi laızm tüm bu detayları görmesi için???
İlginç. Deodorantla kız ayartmaya çalışan bir erkek ne kadar itici.
Ayrılırsa da isabet olur bence.
Ne biliomusun bu aldatilma olayi benm basima ilk kez gelen bise degil. Bundan onceki erkek arkadasimdan da cok kotu bi darbe yedim2 sene nedirki ben 6 senemi vermişliğim var sonrasında çok şükür ayrıldım kurtuldum
seni çok iyi anlıyorum ama sonra çok pişman olursun ayrılmadığına yolun başındayken dön
ömrünü feda etme böyle boş insanlara
Sakadan da birine almis olabilir cok kotu kokuyorsun deodorant kullan mesaji olarakSipariş verdiği siteden görmüş
Yaptigi seyi hic bir sey hafifletemez arkadasin biri sordugu icin soyledimHafifletmeye çalışıyosun
Madem öyle o hediye yolladığı kızla devam etseymiş
Yüzyüze görüşmemiştik ama bana mesaj ona hediye göndermiş bi açıklama olamaz
Siparis vermeden msjla soru sormus belki etmemis siparis. Goremiorm neden yalan soyliyim yaKonu hiç gerçekçi değil. Siparişin gittiği adres ve kişinin adı soyadını nasıl göremiyor konu sahibi? Mesaja kadar görmüş de bunu mu görememiş? Çok ilginç..
Numaramı da iliştirin demek ne diye pekiSakadan da birine almis olabilir cok kotu kokuyorsun deodorant kullan mesaji olarak
Son gönderilen hediye konu sahibinin. 3 gün sonra doğum günüymüş. Kargodan mesaj gelmiş siparişiniz ulaştırılacaktır diye. Mesaj gelince sipariş verilen sitenin mesaj kısmına bakınca geçtiğimiz Ocak ayında başka birine hediye yollamak istediği ve içine isim soyisim ve numarasini ekleyip ekleyemeceklerini sorduğunu görüyor. Hediye gitti mi gitmedi mi kime gitti belli değil. Satıcıya sadece mesaj atmış sipariş vermemiş bile olabilir.O zaman hediye konu sahibinin mi oluyor
Silinebiliyo, sipairş tamamlandıktan sonra. Silmiştir çakalSiparis vermeden msjla soru sormus belki etmemis siparis. Goremiorm neden yalan soyliyim ya
N11Gittigidiyor ve hepsiburada.com da hem gönderene hem göndericiye gidiyor öyle mesaj atan siteler var. ben kardeşime aldım hem ona mesaj gitmiş hem bana geldi. kargo şirketi olsa içinde ki parfümü ne bilsin
Bence sipariş vermiş ama silmiştirSon gönderilen hediye konu sahibinin. 3 gün sonra doğum günüymüş. Kargodan mesaj gelmiş siparişiniz ulaştırılacaktır diye. Mesaj gelince sipariş verilen sitenin mesaj kısmına bakınca geçtiğimiz Ocak ayında başka birine hediye yollamak istediği ve içine isim soyisim ve numarasini ekleyip ekleyemeceklerini sorduğunu görüyor. Hediye gitti mi gitmedi mi kime gitti belli değil. Satıcıya sadece mesaj atmış sipariş vermemiş bile olabilir.
Kizlar orda saticiya mesaj atiyosunuz mesela urunun saklama kutusu var mi garantisi var mi gibi gibi. O mesaji gormus. Orada saticiy gonderecegi kisiyi nicin soylesinSiparis vermeden msjla soru sormus belki etmemis siparis. Goremiorm neden yalan soyliyim ya
Ouu numarami ? BilemedimNumaramı da iliştirin demek ne diye peki
öyle olur ne yazıkkiN
Ne biliomusun bu aldatilma olayi benm basima ilk kez gelen bise degil. Bundan onceki erkek arkadasimdan da cok kotu bi darbe yedimozveride bulundukca hep kaybeden ben oldum
Sizin dediğiniz gibi de olabilir ama sadece mesaj atıp sipariş vermemiş de olabilir. Ben bazen gg de satıcılara ürünü almadan önce mesaj atıyorum beklediğim cevap gelmezse sipariş vermiyorum.Bence sipariş vermiş ama silmiştir
Sipariş alıcıya teslim edildikten sonra silinebiliyo. gg ve n11 ikisinde de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?