Silmis olsaydi mesajida silmezmiydiBence sipariş vermiş ama silmiştir
Sipariş alıcıya teslim edildikten sonra silinebiliyo. gg ve n11 ikisinde de var.
Uzulerek katiliyorum sizeöyle olur ne yazıkki
zaten aldatmayan birini bulmak çok zor gerçekten
Ben ürün hakkında yazarım ama notumu da ekler misiniz boyutuna gelmişsem sipariş veririmSizin dediğiniz gibi de olabilir ama sadece mesaj atıp sipariş vermemiş de olabilir. Ben bazen gg de satıcılara ürünü almadan önce mesaj atıyorum beklediğim cevap gelmezse sipariş vermiyorum.
Unutmustur.. aldatilmissin once bunu kabullen sonrada icin aliyorsa affet sonucta sen yasayacaksin onunla. Ama anlatsin yani niye kiviriyorki..Silmis olsaydi mesajida silmezmiydi
Belki unuttu, çünkü cevap gelmemiş anladığım ?Silmis olsaydi mesajida silmezmiydi
Anlatacak zaten merak etme neye karar verecegimi biliyorum. Cok acimasizca yorumlar yapiyorsun. Empati yapmayi denermisin kolay bi durum mu burnundan getire getire anlattircam ailesine de anlat oglunuz bu iste dicemUnutmustur.. aldatilmissin once bunu kabullen sonrada icin aliyorsa affet sonucta sen yasayacaksin onunla. Ama anlatsin yani niye kiviriyorki..
Yok adam bir işler karistiriyor belli. Hediye yollamamış olsa bile bu mesajdan böyle bir şeyi yapmayı aklından geçirdiğini anlıyoruz. Ben olsam ayrılırdım. En ufak şüpheyi bile kaldırmaz benim bünyem. Bu konuda babam yüzünden yeterince çektik. Annemin kaderini yaşamayı istemem. Sadece olabilecek ihtimalleri söyledim adamı haklı bulmuyorum.Ben ürün hakkında yazarım ama notumu da ekler misiniz boyutuna gelmişsem sipariş veririm
Oyle olduysa kusura bakma benimde yaram var empati yapmak hic zor degil bu yuzden boyle diyorum zaten. Kocaman bir mide lazim yiyip yutmak icin. Ben cok caba gosterdim duzeldi hersey fakat ne yasadigimi bir ben bi Allah biliyor. Kabullen diyorum cunku inkar ettikce daha kotu bunalima giriyorsun. Birde affetmek istiyosan ailesi ve en yakin arkadaslarin dahil kimseye anlatma. Benden sana tavsiye..Anlatacak zaten merak etme neye karar verecegimi biliyorum. Cok acimasizca yorumlar yapiyorsun. Empati yapmayi denermisin kolay bi durum mu burnundan getire getire anlattircam ailesine de anlat oglunuz bu iste dicem
O kadarını akıl edememış demek kiSilmis olsaydi mesajida silmezmiydi
Yorum yapayım diyorum sonra siliyorum.
Canım adam 1 özür dilese yaptım bi hata dese sen hemen affedecek gibi duruyorsun.
Benim gördüğüm haspam bi kızı görmüş - işyeri olabilir- adını da öğrenmiş yalakalık olsun diye hem hediye yolluyor hem de not bırakmak istiyor ,kız hediyeyi alınca arasın diye.Bunlar olurken de hayatında sen varsın.
2 yıl verdim diyorsun , 2 yıl dediğin nedir insanlar 15 yıl evli kalıp da aldatılınca 3 çocukla boşanıyor.
Ayrıl ayrılma demeyeceğim ama ben olsam bir daha asla güvenemezdim.
Çoğu şey telafi edilir bir şekilde ama başka bir kıza ilgi duymasını ,beğenmesini, onunla tanışmak için uğraşmasını nasıl kabulleneceksin..Bir de tartışınca genelde sen aranızı düzeltiyormuşsun adam canı isteyince nasıl uğraşıyor bak.
Valla sinirlendim çocuğa ya.İnşallah seni hak eden biriyle mutlu olursun.
e kime alındığıda yazar o zaman o sitede, hem sen onun internet üzerinden alışveriş yaptığı siteye nasıl girdin, kullanıcı adı ve şifresinmi biliyorsun? bende internetten çok alışveriş yaparım ama kocam bilmez ne kullanıcı adımı ne şifrelerimi
Bu yaziyi karsilikli epey iredelerdik, ne guzel olurdu ama cikmam lazim deşemedim :) Tam olarak katilmasam da su yonden dogru buldum yaziyi; benim icin her tur aldatma aldatmadir ama esim cikip seni aldattimdan ziyade baskasina asik oldum dese acim cok cok daha buyuk olur. Ikisinde de affetmem ama asik oldum demesi cok daha fazla dokunur, bu yonden bakinca dogruluk payi yuksek :)
bi ben tuhafım galiba.ne yaparsa benle yapsın diyenlerdenim .
bu işin sonu yaş...
Anlıyorum, sanırım sözde de bu anlatılmak istenmiş. Benim için farketmezdi her halde, başkasıyla ha severek olmuş ha duygusuzca olmuş ama sonuçta benden başkasına dokunmuş, öpmüş.. Kısaca bana İHANET etmiş. İkisini de aynı ölçüde hazmedemem ALLAH korusun.
Tuhaf gelen sey şu bana: ismini ve numaradini yazdigi kisinin adresini nerden bilio. Adrese kadar biliosa numarasini zaten karsi taraf biliodur????
Alip almadigi gorunmuyor sanirim almamis. Cunku aldigi hersey var sitede ama deodorant gorunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?