AnneSine alsa numarasini niye ekletsinbelki annesine aldı
Ocakta olduysa bu olay nasıl dün mesaj geliyor ? Bide sen nasıl girdin o siteye mailini ve şifresini nerden buldun?Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
An
AnneSine alsa numarasini niye ekletsin
pardon bu mesajı geç gördüm....Gunah alma yok. Deodoranti bana almadi ocak ayinda baskasina almis. Benm dogum gun icinde baska bise siparis vermis
Dun gece ettigimiz kavganin haddi hesabi yok. Beni itham ediosun kime aldim madem ispatla diye uste cikmaya calisio. Sanki ben aldim. Kendine toz kondurmuyo. Sana hatirlamiyorum diyorum bana guvenmiyosun diyoBende şunu anlamakta zorluk çekıyorum.
Şimdi bu olayı öğrendiniz ve nişanlına sordum oda hatırlamıyorum dedi ya.
Ben olsam ona hatırlatana burnundan getırırım. Nedemek hatırlamıyorum ya nasıl böyle bır açıklamayı kabul edersın kı.
Evet gorusuyodukpardon bu mesajı geç gördüm....
açıklaması neydi peki kime almış niye almış
hayır başkası adına aldım da diyemez adam kendi numarasını vermiş... resmen bir kıza yazmış yoksa niye adını ve numarasını ekletsin... siz o zaman görüşüyormuydunuz
Dun gece ettigimiz kavganin haddi hesabi yok. Beni itham ediosun kime aldim madem ispatla diye uste cikmaya calisio. Sanki ben aldim. Kendine toz kondurmuyo. Sana hatirlamiyorum diyorum bana guvenmiyosun diyo
Adamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyorya olayı tüm gerçekliğiyle açıklarsın ya da beni sonsuza dek kaybedersin de.
7bence de komik olmuş, deodoranttan sonra diğer kız ilişkiyi bitirmiş olabilir
Canim bana yalan soyluyor ve sucluluk psikolojisinden kaynakli sinir krizi benzeri durum yasiyor gibi geldiEvet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Bitti dedim. Boyle bir seyi gorup susamazdim adam gibi aciklama yapmadan uste cikmaya calisiyosun dedim. Ciddi oldugumu gorunce ne vardi smdi aksamimizi zehir etmeye sanki dedi baskasi olsa hayatimda seninle niye nisanlanayim niye yanimda tutayim vicdanim rahat dedi. Anne babasinin ustune yemin etti hatirlamiyorum doye bide yaNasıl ayrıldınız ki?Normal şartlarda nişanlının seni ikna etmek için çabalaması gerekirdi, kestirip attı mı yani?
Alışveriş yaptığı siteyi ara. Şu şu sipariş nolu alışverişim alıcısına ulaşmamış sanırım, bana kargo takip nosunu verebilirmisiniz mailden silmişim, kargo şirketini arıcam de. Kargo şirketini ara şu siparişim ulaşmamış, hediyeyi aldığım kişinin haberi yok de bakalım teslim edildiyse, teslim alan kişiyi söylerler belki. Tabi bunları nişanlınmış gibi bi erkeğe de konuşturabilirsin.
Siparis numarasi yokki urunun sadece urun hakkinda soru sormus alip almadgi gorunmuyoAlışveriş yaptığı siteyi ara. Şu şu sipariş nolu alışverişim alıcısına ulaşmamış sanırım, bana kargo takip nosunu verebilirmisiniz mailden silmişim, kargo şirketini arıcam de. Kargo şirketini ara şu siparişim ulaşmamış, hediyeyi aldığım kişinin haberi yok de bakalım teslim edildiyse, teslim alan kişiyi söylerler belki. Tabi bunları nişanlınmış gibi bi erkeğe de konuşturabilirsin.
Adamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?