nisanlimin siparisi :(

Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
Ocakta olduysa bu olay nasıl dün mesaj geliyor ? Bide sen nasıl girdin o siteye mailini ve şifresini nerden buldun?

Gunah alma yok. Deodoranti bana almadi ocak ayinda baskasina almis. Benm dogum gun icinde baska bise siparis vermis
pardon bu mesajı geç gördüm....
açıklaması neydi peki kime almış niye almış
hayır başkası adına aldım da diyemez adam kendi numarasını vermiş... resmen bir kıza yazmış yoksa niye adını ve numarasını ekletsin... siz o zaman görüşüyormuydunuz
bir de alsın almasın ürünü numarasını eklettiğine göre yeni kız arkadaşı olacaktı teklif edecekti anlamına gelmiyor mu?
benim mi içim fesat hala ne açıkladı diye soranlar var açıklaması kalmış

Allah bi şekilde evlenmeden once göstermiş işte.
Sanslisin şimdiden gordugun icin

Dun gece ettigimiz kavganin haddi hesabi yok. Beni itham ediosun kime aldim madem ispatla diye uste cikmaya calisio. Sanki ben aldim. Kendine toz kondurmuyo. Sana hatirlamiyorum diyorum bana guvenmiyosun diyo

Evet gorusuyoduk

Dun gece ettigimiz kavganin haddi hesabi yok. Beni itham ediosun kime aldim madem ispatla diye uste cikmaya calisio. Sanki ben aldim. Kendine toz kondurmuyo. Sana hatirlamiyorum diyorum bana guvenmiyosun diyo

Bu şekilde üste çıkıyorsa kesinlikle bir şey var zaten.

Nasıl ayrıldınız ki?Normal şartlarda nişanlının seni ikna etmek için çabalaması gerekirdi, kestirip attı mı yani?

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Canim bana yalan soyluyor ve sucluluk psikolojisinden kaynakli sinir krizi benzeri durum yasiyor gibi geldi

Alışveriş yaptığı siteyi ara. Şu şu sipariş nolu alışverişim alıcısına ulaşmamış sanırım, bana kargo takip nosunu verebilirmisiniz mailden silmişim, kargo şirketini arıcam de. Kargo şirketini ara şu siparişim ulaşmamış, hediyeyi aldığım kişinin haberi yok de bakalım teslim edildiyse, teslim alan kişiyi söylerler belki. Tabi bunları nişanlınmış gibi bi erkeğe de konuşturabilirsin.

hatırlamıyorum dediği an iş bitmiştir zaten. arkadaş denemiş ama ondan sonrası bilinmez. bacım ayrılmışsın güzel, ayarı verdin şimdi bekle.
olayı tam olarak anlatıp olan biteni dökülmedikten sonra yüzüne bakma. telefonlara çıkma
ailene çok zorsa ayrıldık deme kavgalıyız konuşmuyoruz de geç.

sonra baktın herşeyi anlattı ondan sonrası artık sana kalmış

Nasıl ayrıldınız ki?Normal şartlarda nişanlının seni ikna etmek için çabalaması gerekirdi, kestirip attı mı yani?
Bitti dedim. Boyle bir seyi gorup susamazdim adam gibi aciklama yapmadan uste cikmaya calisiyosun dedim. Ciddi oldugumu gorunce ne vardi smdi aksamimizi zehir etmeye sanki dedi baskasi olsa hayatimda seninle niye nisanlanayim niye yanimda tutayim vicdanim rahat dedi. Anne babasinin ustune yemin etti hatirlamiyorum doye bide ya

1 yıl sonra mı arıyorsunuz derler

Siparis numarasi yokki urunun sadece urun hakkinda soru sormus alip almadgi gorunmuyo

Adam da tam öküz yaa. Size doğum günü hediyesi almış, ama nereden aldığı, ne kadara aldığı belli olacak şekilde kargoyla mı yolluyor?

Insan kendi alır kargodan, öyle verir...

Diğer olayda da aynı şekilde muhtemelen bir kıza hediye almış ya da alacaktı. Ona da kargoyla yolluyor. Aldığı hediye de deodorant, iyi bari kalıp sabun falan yollamamış.

Adamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyor

öyle iyi hatırlıyor ki bence. sonuçta bir kadına alındığı belli ve yanına da not yazdırmış. insanın bunu hatırlamaması için hafızasını kaybetmesi lazım. ona herşeyi mahvedenin kendisi olduğunu söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…