Nişanlımın sorunu ne?

Bitirmeyi kaç kere düşündüm inanın ama sonra nolcak dedim bitirince. Üzülen ben olcam ağlıcam zırlıcam. Uzun zamandır beraberiz. Kolay olmayacak. Sonra başkasını bul sonra tekrar kendini anlat. Aynı şeyler.yaş 29 zaten. Ayrılırsam da hayatıma kimseyi almam ben. Yoruldum artık hayattan da insanlardan da.
Şu kafada gittikçe sağlam bir değişim bekleme. Çünkü ne yapsa yanındasın, başı ağrımıyor adamın yaptıklarından.

Bekleyip görcem. Uzaktayız diye böyle oluyor diyorum bazen. Belkide kendimi kandırıyorum kimbilir.
Bekleyip gor tabi de bundan degisik bir sey goremezsin.
Benim esim bankaci hem de cok kalabalik olan bankalardan birinde calisiyor. Evet 4 saat konusmadigimiz olur ama aradigim zaman acamazsa geri arar musait oldugunda.
Ya boyle kabul edip kafaniza takmayacaksiniz ya da sona dogru yaklasicaksiniz.
Peki hep boyle mi sadece bugun mu boyle oldu? (Orasini kacirdim😔)

Son düzenleme:
Normal olan budur bence ilk günlerdeki o sirekli mesajlaşılan hallerin olmaması doğaldır. Ben ilişkinin bu monoton halini seviyorum açıkçası.
Benim eşimin 2 telefonu bar şahsi ve iş.
Şahsi telefonu işe gidince çekmeceye atar sessize alıp ve bütün gün bakmaz öğlen belki bi de çıkarken.
İş telefonundan arıyorsam eğer anlıyor ki acil durum açıyor.
sen çalışıyor musun bilmiyorum ama ben de iş yerinde vakit bulamıyorum. O aradığında da unutuveriyorum o an açamadıysam.
bana doğal olan bu gibi geliyor. Gün içinde acil bir şey olmadıkça konuşmak mantıklı değil.
konuşmuyoruz çalıştığında onu sorun etmiyorum.bende çalıştığımda konuşamıyorum. ama mesajlaşırız. yani 9 saat içinde mesajlaşıyoruz. bugün 9 saat haber alamadım merakta ettim açıkçası hiç böyle yapmazdı dedim. başına bişey mi geldi filan. iş dışı 2-3 saat haber alamayınca merak eden bir insanım.merak ettim.ama umursamadığını görünce kızdım, üzüldüm. fazla değer veriyorum sanırım. naparsa yapsın demem lazım galiba.

Bekleyip gor tabi de bundan degisik bir sey goremezsin.
Benim esim de bankaci hem de cok kalabalik olan bankalardan birinde calisiyor. Evet 4 saat konusmadigimiz olur ama aradigim zaman acamazsa geri arar musait oldugunda.
Ya boyle kabul edip kafaniza takmayacaksiniz ya da sona dogru yaklasicaksiniz.
Peki hep boyle mi sadece bugun mu boyle oldu? (Orasini kacirdim😔)
bugün böyle oldu. 9 saat hiç haber alamayınca. telaşlandım birazda bişey mi oldu diye. ama umursamamış resmen.bunu ona söylediğimde ters davrandı.

Hep yalan dolan allahım ya hafta sonu yasakta ne çok çalışmış öyle pes. Daha evlenmeden böyle salmış kendini sakın arayıpta iyice havaya sokma adamı

Aramayı sormayı bırak. Üzerine düşe düşe bu adamların totosunu kaldırıyorsunuz. Gözlerine kişiliksiz geliyorsunuz. Adam yerine konulmuyorsunuz böyle yapa yapa.

bugün böyle oldu. 9 saat hiç haber alamayınca. telaşlandım birazda bişey mi oldu diye. ama umursamamış resmen.bunu ona söylediğimde ters davrandı.
Belki akli iste bir seye takildi, bir problem yasadi bu aksam bekle bence sonra bir daha konus. Bu pandemi doneminde sokaga cikma kisitlamasi oldugunda calisiyor olmak sinirini bozmus olabilir. Anlamak lazim. Cunku insanlarla dolu bir yerde calisiyor. 🤷‍♀️

Aramayı sormayı bırak. Üzerine düşe düşe bu adamların totosunu kaldırıyorsunuz. Gözlerine kişiliksiz geliyorsunuz. Adam yerine konulmuyorsunuz böyle yapa yapa.
Doğru ama biraz ağır olmuş sanki ay 🤦🏻‍♀️🙄

konuşmuyoruz çalıştığında onu sorun etmiyorum.bende çalıştığımda konuşamıyorum. ama mesajlaşırız. yani 9 saat içinde mesajlaşıyoruz. bugün 9 saat haber alamadım merakta ettim açıkçası hiç böyle yapmazdı dedim. başına bişey mi geldi filan. iş dışı 2-3 saat haber alamayınca merak eden bir insanım.merak ettim.ama umursamadığını görünce kızdım, üzüldüm. fazla değer veriyorum sanırım. naparsa yapsın demem lazım galiba.

değer değil de bu ilişkiden beklenti. Benim böyle bir beklentim olmuyor mesela. Ben de eşime değer veriyorum ama bütün gün işimle ilgilenşyorum öğlen olunca arkadaşlarımla lak lak etmekten aklıma gelmiyor adam. Sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa bu bilmiyorum ama sevgi ve değer bununla ölçülmez sanırım.

tahminimce nişanlınız market çalışanı, bugün marketler çok yoğundu biliyorsunuz. geçen sene markette çalışırken bazen bizim bile yemek molası yapmadığımız oluyordu. insanın bir mesaj atmaya vakti olmuyor, biraz anlayış :)
Bilmiyorum kasiyer değilki müdür yardımcısı. Çalışanlar daha çok koşturuyor..bi mesaj atılabilir. Wc ye bile gitmemiş hiç inanmadım. O zaman düzgünce cevap verebilir. Yeteri kadar anlayış gösteriyorum. Ama yetmiyor sanırım. Ne hali varsa görsün demem mi lazım anlamadım.
kaçan kovalanır derler ya bende ilgilenmedim aramadım bi ara hiç farketmedi bile. Noldu diye sormadı. İlgisini çekemiyorum artık. Aslında içimde birikenler bunlar hani dolarsın bi anda patlar ya insan küçük kıvılcım yeter.öyle işte durumda. Bahane oldu bu da.

Esimde yogun calisir aradigimda cogu zaman acamaz ama sonra doner, bilir ki onemli birsey icin aramisimdir ama ben de isteyken aradiginda acamadigim oluyordu hatta sonra donmeyi falan da unuturum, ypgun bir gun ise iki dk oturdum simdi arayamam derim ama aramizda hic bunlar sorun olmaz yani isteyken beni aramasa ne olur hatta benim icin iyi bile olur zaten kafam dolu...aldrmayin sevgiliyken ya da nisanliyken acmadiginda ben de trip atardim ama gereksizmjs simdi goruyrum, is yerinde birbirimizi gerek olmadikca aramayiz ama eve gelince muhabbetimiz ilgimiz gayet iyidr

Evliliğimin ilk zamanları geldi aklıma bende çok sorun ediyordum bu durumu etmemeye başlayınca kendi kendine çözüldü. Bazen o aradığında bende dönemiyorum ( pandemi öncesi) iş arkadaşlarımla kahve saatim oluyor veya yemeğe çıkıyoruz ya da işim dolayısıyla şehir dışından misafirler gelince açamıyorum geri dönemiyorum, oluyor böyle şeyler o zamanlar anlamıyordum ama artık anlıyorum. Diyeceğim o ki boşuna canını sıkma ufak tefek şeyler bunlar bunun için ayrılık olmaz çok daha geçerli başka bir sebep varsa düşüne bilirsin.

Esimde yogun calisir aradigimda cogu zaman acamaz ama sonra doner, bilir ki onemli birsey icin aramisimdir ama ben de isteyken aradiginda acamadigim oluyordu hatta sonra donmeyi falan da unuturum, ypgun bir gun ise iki dk oturdum simdi arayamam derim ama aramizda hic bunlar sorun olmaz yani isteyken beni aramasa ne olur hatta benim icin iyi bile olur zaten kafam dolu...aldrmayin sevgiliyken ya da nisanliyken acmadiginda ben de trip atardim ama gereksizmjs simdi goruyrum, is yerinde birbirimizi gerek olmadikca aramayiz ama eve gelince muhabbetimiz ilgimiz gayet iyidr
Maalesef ben eskisi kadar ilgi göremiyorum. İş dışında da artık ilgisi yok eskisi gibi

Evliliğimin ilk zamanları geldi aklıma bende çok sorun ediyordum bu durumu etmemeye başlayınca kendi kendine çözüldü. Bazen o aradığında bende dönemiyorum ( pandemi öncesi) iş arkadaşlarımla kahve saatim oluyor veya yemeğe çıkıyoruz ya da işim dolayısıyla şehir dışından misafirler gelince açamıyorum geri dönemiyorum, oluyor böyle şeyler o zamanlar anlamıyordum ama artık anlıyorum. Diyeceğim o ki boşuna canını sıkma ufak tefek şeyler bunlar bunun için ayrılık olmaz çok daha geçerli başka bir sebep varsa düşüne bilirsin.
Ben ayrılmam ama o ayrılmak isterse dur da demem açıkçası.cesaretim yok sanırım ayrılık kararı vermeye.uzun süreli bir ilişkimiz var alışkanlık mı desem ne desem bilemedim.yani onsuz sanki olmaz gibi. Benim ailem dışında kimsem yok. Bi de nişanlım. Sanki onu da kaybedersem dünya boş bi yer gibi gelir. O benim hem sevgilim hem arkadaşım. Bütün dünyamı sanki ona göre ayarlamışım gibi. Öyle oluncada o da öyle davransın gibi hissediyorum sanırım.evdeyim şuan iş arıyorum. Çalışınca bir işle meşgul olunca bazı şeyleri takmıyosun evde de olunca takılıyosun ondan oluyor. Her şey üzerime geliyor sanki sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Bunaldım. kpss ye girdim. Tabiri caizse it gibi çalıştım. O da olmadı.sanki her şeyde başarısız gibi hissediyorum kendimi. İşe yaramazın teki. Bunları ilk defa burda anlatıyorum nişanlıma bile anlatmadım. Bana acımasın diye ama çok doldum. Şuan size niye anlatıyorum onu bile bilmiyorum çok yalnızım,başarısızım 😢

Back
X