Ne güzel anlattınız. Burdaki çoğu kişi anlayamadı demek istediğimi anlayan sayılı insanlardansınız. Çevredeki çoğu kadının amacı bildiğimiz gibi şov yapmak, dikkat çekmek. Burda erkeğin rolü daha fazla çünkü tenezzül edip bi saniye bile bakmayan var, hiç kadın görmemiş gibi saatlerce izleyeni de var. Ben demiyorum ki; saatlerce bana baksın, sadece bana odaklansın bazılarının kanına feministlik o kadar işlemiş ki “kadın dans eder yanındaki bakmasın” gibi dar bi düşünce içerisinde. Herkes istediği her şeyi yapar tabii ki, burda büyük rol erkekte. Yanında birisi varken önünde şov yapıp dans eden birisini hiçbir kadın dakikalarca izlemesini kaldıramaz, kaldırırsa da büyük bir midesizlik söz konusu. Burdaki yorumlara ergen emojileri gönderip, boş yorum kasanlar için diyorum. Benim hayatımda olan bi adam kimseye bakamaz değil; göz teması kuramaz bilinçli olarak birisiyle veya dakikalarca kilitlenemez birisine. Ha, siz diyorsanız ne var bunda olabilir yanınızdaki adamlara kolaylıklar diliyorum.