Nişanlımın sürekli etrafa bakma saçmalığı?

Boş feministlik kasmayın. Adam tenezzül edip bile bakmazken yolculuk esnasında binbir türlü soytarılık yapıldı evet. Hanginiz eşinizin veya nişanlınızın başında dikkat çeksin diye boş boş hareketler yapan birine feministlik kasar? Hepiniz de sinirlenirsiniz. Bu kadar empati yoksunu olmayın lütfen. Nişanlımla bu konuyu konuştuktan sonra kendisinin de dediği şey zaten artık insanlar bunuda mı yapıyor diye yorumlaması.

Yanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz?
Burada eşin \nişanlının tavrı önemli. Eşime birinin baktığını görsem umursamam bile çünkü önemli olan eşimin bakıp bakmadığıdır benim için.
Etrafa bakan benimdir hatta :) eşime şu kız seni kesiyor derim görürsem güleriz geçer gider

Boş feministlik kasmayın. Adam tenezzül edip bile bakmazken yolculuk esnasında binbir türlü soytarılık yapıldı evet. Hanginiz eşinizin veya nişanlınızın başında dikkat çeksin diye boş boş hareketler yapan birine feministlik kasar? Hepiniz de sinirlenirsiniz. Bu kadar empati yoksunu olmayın lütfen. Nişanlımla bu konuyu konuştuktan sonra kendisinin de dediği şey zaten artık insanlar bunuda mı yapıyor diye yorumlaması.
Madem bakmıyor niye konu açıyorsunuz normalde bakıp yorum yapıyor herkes gibi bunda ne gibi anormallik var? Ve evet kalkıp insanlara soytarı diyemezsiniz canı istemiş oymamış sizi enterese eden bir durum yok. Bakmıyormuş zaten siz niye taktınız? Kesinlikle özgüveniniz yok. Bu arada elime su dökmeyen kızlar vs lafınız çiğ zira kime göre neye göre ? Güzel bir kadın vardır seksi kadın vardır normal tipte bir kadın vardır ama o kadın cool olabilir herkes sadece dışardaki kaportaya bakmıyor. Mesela zeki kadınlar daha çekicidir:işsiz:

Madem bakmıyor niye konu açıyorsunuz normalde bakıp yorum yapıyor herkes gibi bunda ne gibi anormallik var? Ve evet kalkıp insanlara soytarı diyemezsiniz canı istemiş oymamış sizi enterese eden bir durum yok. Bakmıyormuş zaten siz niye taktınız? Kesinlikle özgüveniniz yok. Bu arada elime su dökmeyen kızlar vs lafınız çiğ zira kime göre neye göre ? Güzel bir kadın vardır seksi kadın vardır normal tipte bir kadın vardır ama o kadın cool olabilir herkes sadece dışardaki kaportaya bakmıyor. Mesela zeki kadınlar daha çekicidir:işsiz:
Hey sen ne kasıyorsan kasma:KK53:

Sağ ol kız ellerin dert görmesin içimden geçenleri yazıyorsun zira ben laf anlatmaya üşendim.

Empati kuramadığınız için anlattığım halde anlamıyorsunuz. Algı ve empati problemi olan kişilere detayı anlatmakla uğraşmıcam. Tipik türk feministi düşüncelerini çekecek halde değilim. Göreceli kavramı açıklayacak kadar da işsiz.
Olay burda dans veys bakmak değil, algılar o yönde olduğu için açıklamakla yorulmayacağım.

Şu neden yanlış anlaşıldı ben anlamadım şimdi.
Nişanlıma da söylüyorum, dış görünüş olarak benden çok çok alt seviyede birine dönüp bakarsa ben bunu kabullenemem. Aynı şey gibi oluyor; siz dünyanın en ihtişamlı tablosunu çiziyorsunuz. Kağıtta öylesine duran bi resim bakılmaya değer bulunuyor.
Belki de nişanlıniz sizi dünyanın en ihtişamlı tablosu olarak görmüyor, sizi yetersiz buluyordur. Sizin kendinizi degerlendirmeniz ne kadar objektif ya da belki nisanliniz soytarı gibi dans edenleri çekici buluyordur.

Belki de nişanlıniz sizi dünyanın en ihtişamlı tablosu olarak görmüyor, sizi yetersiz buluyordur. Sizin kendinizi degerlendirmeniz ne kadar objektif ya da belki nisanliniz soytarı gibi dans edenleri çekici buluyordur.
nişanlım bana her dakika iltifat eden bir adam. onlar ve benim adımı aynı yerde geçirecek birisi zaten değil. bunun karşılaştırmasını yapmak da size düşmüyor. her zaman derler; kadının düşmanı her zaman kadındır bu yorumlar sayesinde geri hatırlıyorum hahaha

nişanlım bana her dakika iltifat eden bir adam. onlar ve benim adımı aynı yerde geçirecek birisi zaten değil. bunun karşılaştırmasını yapmak da size düşmüyor. her zaman derler; kadının düşmanı her zaman kadındır bu yorumlar sayesinde geri hatırlıyorum hahaha
Bir insana her dakika iltifat etmek çok mümkün gelmiyor insan doğasına çok uygun değil .Onlar derken burda kadın düşmanlığı yapan , otekilestiren sizsiniz. Ben değil siz karşılaştırma yaptınız , ben insanları kiyaslamiyorum. Nisanliniz sürekli baktığına göre demek ki aradığı başka şeyler var , yoksa neden diğer kadınlara bu kadar baksın

Adam sizdeki özgüven problemini bildiği için kendinizi yetersiz hissetmeyin diye iltifata boğuyor muhtemelen.
Özgüven sahibi birisi için kadınların değil yanındaki adamın davranışı önemlidir çünkü.
Kadın gerçekten basit davranışlar sergilemiş olabilir ama nişanlınızdan eminseniz sorun ne tam olarak? Konuyu açma sebebinizi kimse anlayamadı. Kadını mı linç edelim nedir yani?

Son düzenleme:
Muhtemelen nişanlınız bu sonsuz özgüveniniz yüzünden bütün kadınları mükemmel ötesi sanıyor. Kadın cinsine olan ilgisi fazlasıyla artmış durumda ki size sarılırken bile başkalarını kesiyor.
Çok ilginç bir konu. Burdaki kadınlara kızma sebebinizi anlayamadım ama. Adam sizi çok beğeniyor. İltifatlar yağdırıyor. Herkesi kesim kesim kesiyor. Hımm.. Bugünki KK dozumu aştım sanırım :silah:

Herkes herkese bakar gayet normal. Neden baskalarina bakip yorum yapiyorsunuz onu anlayamadim hem de sarilirken bile. Gozumde canlandiriyorum sana sarilmis bi sekilde "ffk baskasana kadinin etegine himmm olmus mu simdi boyle" cok sacma asdfg

Son düzenleme:
Haklısın rahatsız olmakta ama nişanlın ne niyette bakıyor bunu Kestirmelisin ve rahatsızlığını dile getirmelisin.
buarada burcu balık mı ?

Yanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz? Adamın dikkatini çeksin diye yaptığı soytarılık kalmayan birini görünce olsun çevrede herkes herkese bakar mı diyorsunuz?
Ben olsam ileride ben sana yaparım öyle fazlasını oho fln der dikkati kendime cekerdim.

Yanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz? Adamın dikkatini çeksin diye yaptığı soytarılık kalmayan birini görünce olsun çevrede herkes herkese bakar mı diyorsunuz?
Biri eşime sürekli bakıyorsa bende ona bakarım, yok arada bir göz atıyorsa sallamam, gerçekten abzürt bir şekilde bakıyorsa çok canın çekti galiba vereyimmi bir fırt derim
eşime hayatı dar etmem yani adamın ne suçu var
biri eşimin dikkatini çekmeye çalışıyorsa ki bir ara sık sık başımıza geliyordu hayatım hatun kendini paraladı dön bi bak da rahatlasın derdim, saç baş dalacak halimiz yok, gelip kocama tecavüz mü edecek hayatımızda bir daha karşılaşmayacağımız dengesiz bir insancık yani sonuçta

Ne güzel anlattınız. Burdaki çoğu kişi anlayamadı demek istediğimi anlayan sayılı insanlardansınız. Çevredeki çoğu kadının amacı bildiğimiz gibi şov yapmak, dikkat çekmek. Burda erkeğin rolü daha fazla çünkü tenezzül edip bi saniye bile bakmayan var, hiç kadın görmemiş gibi saatlerce izleyeni de var. Ben demiyorum ki; saatlerce bana baksın, sadece bana odaklansın bazılarının kanına feministlik o kadar işlemiş ki “kadın dans eder yanındaki bakmasın” gibi dar bi düşünce içerisinde. Herkes istediği her şeyi yapar tabii ki, burda büyük rol erkekte. Yanında birisi varken önünde şov yapıp dans eden birisini hiçbir kadın dakikalarca izlemesini kaldıramaz, kaldırırsa da büyük bir midesizlik söz konusu. Burdaki yorumlara ergen emojileri gönderip, boş yorum kasanlar için diyorum. Benim hayatımda olan bi adam kimseye bakamaz değil; göz teması kuramaz bilinçli olarak birisiyle veya dakikalarca kilitlenemez birisine. Ha, siz diyorsanız ne var bunda olabilir yanınızdaki adamlara kolaylıklar diliyorum.

Back
X