nişanlımın teyzesi

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
kızlar merhaba

bikaç gün önce damat bohçası götürmeye gittik nişanlıma. nişanlımın teyzesi de vardı. yemekten sonra mutfağa geçtim anda eltimin bulaşık yıkamak istediğini ama teyzenin izin vermediğini gördüm. teyze asla izin vermedi sen oraları toparla ben bulaşıkları hallederim dedi çok kesin bi ifadeyle. eltim de bıraktı, masayı toplamaya koyuldu. bikaç dakka sonra ben mutfağa girdim masadan topladıklarımla beraber, teyze bana sudan geçirdiklerini makinaya koymamı söyledi. şok oldum ama hiç çaktırmadım tabi. tamam dedim dizmeye başladım. yani anlıycağınız eltime yaptırmak istemedi ama bana yaptırdı o işi :) bu kadının suratı hep asık çok muhabbete girmez. nişanlımın çekirdek ailesi çok güleryüzlü ve sempatik olmasına rağmen bu kadın hep suratı asık. yani nasıl desem tamamen antipatik bi tip. ne yapmam lazım kızlar ne diyosunuz? nasıl davraniyim ben bu kadına? nişanlıma söyliyim mi?

Nişanlınıza neyi söyleyeceksiniz anlayamadım? kadın asık suratlıymış eltinize sen topla ben yıkarım demiş ama size de makinaya diziver demiş,ee yani? eltinizle arasında bilmediğiniz bişi olabilir, sizi benimsediğini göstermek istemiş olabilir ,eltinizin yorulduğunu düşünüyor olabilir herşey olabilir yani,bu tür şeyleri kafanıza takmayın bence

:) kusura bakma güldüm niye güldün dersen evliyim ve az çok nedenini tahmin edebiliyorum senin nasıl dizişine bakmıştır kesin :) yok saçmalık deme böyle insanlar var nasıl davranman gerektiği konusuna gelince içinden geldiği gibi davran asla gösteriş olsun diye bişey yapma

Kimbilir belki de sizi çok seviyor ve sizinle zaman geçirmek istiyordur. . Hemen kötü düşünmeyin . .Nişanlınıza söylenecek bir durumda görmüyorum doğrusu

gerçekten miiiiiiiiii? inanmıyorum bu benim aklıma gelmemişti hiçç :)) allahım yaa insanlar neden böyle ? itiraf ediyim bu benim 2. veya 3. bulaşık makinesi dizişimdi. kesin beğenmemiştir yani :)

doğru aslında çok kafaya takılıcak bir şey değil diyorsunuz. ama kadın bana tavırlı yani nedense ilk günden beri ben de anlamadım ki

iki şık var bir lnsanın yüzü asıksa, hayattan istediğini alamamıştır yani hayatın tokatını yemiştir, yada senin hakkında olumsuz şeyler duymuştur birde hiç bir sebep yok yıldızınız uyuşmamıştır, acaba ,hangisi? bende merak ettim

yaşını almış insanlar öyle bi düşünceye sahip senin yine 3 müş ben hiç elimi işe sürmezdim evlenene kadar Nişanlına söylemek istersende ki zaten halası normalde asık suratlı biriyse şaka yoluyla söyle bence yada unut gitsin bi daha kine halacmm ben bulaşıkları hallederim sen otur bi de kahve yapayım nasıl olsun de belki yüzü güler ama içinden gelirse bu dediğimi yap gelmezse boşver gitsin

doğru aslında çok kafaya takılıcak bir şey değil diyorsunuz. ama kadın bana tavırlı yani nedense ilk günden beri ben de anlamadım ki

:) herkesin mizacı bir değildir, belki tavırlı değildirde yapısı öyledir ki sizde asık suratlı falan demişsiniz:) yakın çevremde de var öyle insanlar evine gittiğinde sanırsın ki o senden nefret ediyor surat asık pek gülmez vs ama biraz kaynaş oooo can ciğer olursun dediğim gibi bazı insanların mizacı öyledir üstüne alınacak birşey göremedim ben, ileri dönemlerde inşallah evinizi kurduğunuzda iletişiminizi o zaman gözlemleyin eğer tavırlı olduğunu ve sadice size öyle davrandığını görürseniz sizde mesafeli davranızsınız olur biter o size canım balım demek zorunda değil ,sizde ona ama bunun kararını vermek için çok erken düğün sitresi sanırım bir bakış bile zora gidiyor:)

bence yıldızımız uyuşmadı negatif elektrik veriyoooooooooor

evet doğru yeri gelirse şaka yollu söylerim. ee peki seni de böyle testten geçirmişler miydi :)

:) doğru galiba kimse kimseyi sevmek durumunda değil. şimdilik beklemede kaliyim o zaman ben :)

iyimser bakmak gerekirse bende şöyle düşündüm,
eltinin elinden sudan geçirirken almış.
çünkü su sıçrar kıyafeti kirlenir vs diye,
yani suya bulaştırmamak için,
suyla işi bitip dizmeye gelincede senden yardım istemiş: )
onun düşüncesiyle niyeti bu olabilir.
belkide eltini pek sevmiyordur onunla değilde senle kaynaşmak adına yapmış olabilir.

ama senin açından da bakınca ister istemez insan böyle düşünür,bende bazen yaşamıyor değilim.
benim çok basit bir çözümüm var:mesafe.

hmmm evet bu da güzel bi bakış açısıı. çok haklısınn olabilirrr:) evet ben de mesafe koyucam meraba nasılsınız dan öteye gitmiycem ne gerek var. kadının yaptığı harekete bak binbir türlü anlam çıkarabiliyor insan

bakış açına göre çok anlam çıkıyor evet,
siz bir iyilik yapın ve iyi tarafından bakın,
fakat dediğim gibi mutlaka bir mesafe olsun aranızda,
o zaman herşey çok daha kolay oluyor ve hiç bir tavır size koymuyor.
insanın canını en çok değer verdiği insanlar yakar.
verdiğiniz değer aldığınız kadar olsun,fazlası sizi üzer.

çok teşekkür ederim çok haklısın. ben iyi yanından bakıp mesafeyi koruyayım, kusur aramaya çalışıcam. öpüyorum çok :)

Aman beğense ne beğenmese ne o kimmiş, peeeh. Seni beğenen beğenmiş ona laf düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…