nişanlımın teyzesi

Herkese karşı asık suratlıysa yapacak birşey yok, onunda mizacı öyle demek ki
Ama ben nişanlınıza bildireceğiniz bişey olduğunu düşünmüyorum
Belki de kendince görev belirliyor, sen masayı topla sen bulaşıkları yerleştir derken kendi de bulaşıkları akıtarak..

Ben olsam emri vakiden hoşlanmadığımı ifade ederdim açıkça.

aman takmayın kafanıza evlenince kırk yılda bir ya görürsünüz ya görmezsiniz bunun için nişanlınıza söyleyip de huzurunuzu bozmayın daha az muatap olun teyze ile..

Böyle ufak tefek seyleri nisanlina hemen duyurma bence,
ortada cok buyuk birsey yok,
o demeden aslinda sen demeliydin yapabilecegim birsey varmi diye

bence hiç evlenmeyin:)şaka gibi evlilikte bunlar gibi 100lerce sorunla karşılaşacaksınız,nişanlınıza ne söyleyeceksiniz,teyzenin canı sizin yardımınızı istemiş olabilir,gelin adayısınız sonuçta sizinle vakit geçirmek isteyebilir ,yada en kötüsü size iş yaptırmak istemiş ,bunları sorun edecekseniz,evlilikte daha nice sorunlar var ,bilmenizi istedim,insanları idare ,etmeyi,olumlu düşünmeyi,her şeyi eş adayınıza söylemeyi düşünmeyin ,sevgiler.

hiç sinir oldugunu bellı etmee daha fazla gereksız seylerle ustune gelebılır..bence cok buyuk bı problem degılll kendıaılesı öle degıl demıssınızz bu konuyu hıcc acmadan kapatınn ömür boyu onla görusecek degılsınızz...yeni olann herseyy göze batar ılk basta takmayın :) ufak tefek seylerı görmezden gelmezsenız gercek bır sorun oldugunda haklı bıle olsanızz ciddiye alınmazsınız..helekı nısanlınıza aslaa su söle buböle demeyın..hakkınızda hayırlısı:)

aman takmayın kafanıza evlenince kırk yılda bir ya görürsünüz ya görmezsiniz bunun için nişanlınıza söyleyip de huzurunuzu bozmayın daha az muatap olun teyze ile..

annem de aynısını söylüyo haklısın valla evet daha az muhattap olucam

Böyle ufak tefek seyleri nisanlina hemen duyurma bence,
ortada cok buyuk birsey yok,
o demeden aslinda sen demeliydin yapabilecegim birsey varmi diye

ben zaten o anda sürekli iş yapıyodum getir götür yapıyodum masadan mutfağa. yani öylece oturmuyodum ki

çok doğru söylüyosunuz valla gerçek bi sorun olduğunda ciddiye alınmamak konusunda. ben hiç böyle düşünmemiştim...

demeyin yaa gerçekten öyle mi ben böyle ufak bişeye bile taktıysam gelecek daha büyük şeylerde napıcam o zaman??

Kızlar Allah aşkına sizmi çok ince düşünüyorsunuz yoksa benmi çok saftım,
sözlüyken,nişanlıyken ve şu an evliyim hiç böyle şeyleri kafama takmamıştım,
bu siteyide eskiden bilmiyordum,bilseydim belki bende burdan huy kapıp konular açardım.

tatlım nişanlına söylenecek bir durum yok ortada,kadın ona masayı topla demiş sanada makinaya diz demiş
gayet normal birşey,ayrıca asık suratlı olması mizacından olabilir veya bir sıkıntısı vardır,seninle ilgili bir durum yok.

Bazı insanların karakteri malesef asık suratlı insan suratlarına bakmak istemez ama yakınlarında

çevrende ise mecbur :) Belli ki sizi sevmiş yada deniyor olabilir iş yapıyormu yapmıyor mu diye

hkalısın canım :)) çok ince düşünmemek gerek galiba:)

Bazı insanların karakteri malesef asık suratlı insan suratlarına bakmak istemez ama yakınlarında

çevrende ise mecbur :) Belli ki sizi sevmiş yada deniyor olabilir iş yapıyormu yapmıyor mu diye

çok büyük ihtimalle öyle oldu zaten. başka bi amaç gelmiyo aklıma. bi de bi arkadaş dedi ki nasıl düzüyorsun diye bakmak istemiştir:) benim de 2. veya 3. dizişimdi yani :))

çok doğru söylüyosunuz valla gerçek bi sorun olduğunda ciddiye alınmamak konusunda. ben hiç böyle düşünmemiştim...

aynenn canım bıraz ılerısını düşünerek hareket etmenı tavsıye ederımm ılk baslarda cok sey gözune batacaktır tuhaf gelecektır normall bunlar sonucta senn daha yenı tanıyorsunn hemen bıseylerııı dile getirip sıkayet etmee zamana bırak kazanan sen olursunnn..araya sevıyelı mesafe koysenden daha ıyı bır gelın de olmaz onların gözunde emın ol :) ha gercektenn çok çokk buyukbır sorun oldugunda da ozamannn kendınııı acıkca ıfade edebılırsınn..herseyıı sıkayet eden bırı ımajı verırsennde dedıgım gıbı haklılıgın kalmazz ....ve bu dönemlerdekı her tartısma her sorun tümm evlilik hayatın boyuncaa karsına cıkacaktır o yuzdennnn bu dönemı sorunsuzz atlatmaya calışmanı tavsıye ederım en cok da....

bence nişanlına söyleme
kimseye fazla güvenme
evlenmeden önce hiç hoşlanmadığım eşimin akrabalarını şimdi seviyorum; önceden sevdiklerimi de şimdi sevmiyorum mesela..yani hiç belli olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…