• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yanımda kalması

kimbilirkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
88
0
36
Kahramanmaraş
merhaba herkese. ben tek kalıyorum görev yerimden dolayı. nişanlım yanıma gelecek ziyarete ve bende kalacak 3-4 gün. ama içim içimi yiyor acaba aileme karşı yanlş bişey mi yapmş oluyorum? nikahımız da var ama aileme desemki o öğretmenevinde falan kalacak, biliyorum ki tam inanmazlar. hiç söylemesem de bi şekilde duyarlarsa burda bi kaç akraba var bizi yolda falan görürlerse. ama başka görüşme şansımız yok onun 1 hafta izni var ben çalşmaya devam ve 3 aydır görüşemedik :((( sizce napmalıyız????

Yerinizde olsam hiç sorun etmem 3 aydır zaten hasretsiniz birbirinize birde pek kıymetli akrabaların dedikodularını mı düşünüceksiniz. Olurda ailenizin kulağına giderse, günü birlik geldiğini söylersiniz olur biter:34:

Son düzenleme:
dimi kızlar :((( valla zaten günlerimiz özlemle geçiyo hep... ben çekiniyorum yine de işte. komşular falan ne düşünür diye. şuan aslında buna değil sevdiceğime kavuşmayı düşünmem lazım ama içimi rahatlattı biraz söyledikleriniz :) tşekkrler yorumlarnz için..

bencede birlikte vakit geçireceğiniz günleri düşünüp mutlu olun, sonrada tadını çıkarın=) başka birşeyle bulandırmayın kafanızı, olur da aileniz duyarsa arkadaşın dediği gibi günübirlik geldi yada 2 günlüğüne geldi öğretmenevinde kaldı der geçersiniz ama belkide duymazlar bilee=))

Aileniz bi şekilde duydu diyelim tepkileri ne olur,bunu düşünerek karar verebilirsiniz
En güzeli sizin söylemeniz geleceğini,en azından annenize

kızlar valla çok sağolun içimi rahatlattınız... nişanlımın da huzurunu kaçırdım :)) ya duyarlarsa ya biri görürse falan. ne gerek var aslında. hayat risk alınca güzel :)) görmez kimse umarı ben de aileme açıklama yapmak duruunda kalmam ... yalancı ya da gizli iş çeviren konumda olmak istemiyorum bakalım ben birlkte olacağmz zamanın tadını çıkarmaya bakıcam artık

neden birlikte öğretmen evinde kalmayı denemiyorsunuz zaten nikahınızda var sıkıntı olamz kesinlikle ev ortamı kadar rahat olmaz ama eğer benim komşularım gibi komşuların varsa düşünmek bile istemiyorum ..

neden birlikte öğretmen evinde kalmayı denemiyorsunuz zaten nikahınızda var sıkıntı olamz kesinlikle ev ortamı kadar rahat olmaz ama eğer benim komşularım gibi komşuların varsa düşünmek bile istemiyorum ..

canım komşularımla öyle çok yüzgöz değilim kimse bişey diyemez de yine bi bakış bile rahatsız eder beni o bakımdan... yoksa öyle hayatıma mdahele edecek kadar samimiyer verdmedm

Bencede fazla takiyorsun kafan kim ne diyebilirki. Kocan süpriz yapip, gelmis yanina :)))

düğünümüz olmadı henüz. tayin için nikah yaptık

Bence de etrafı ve ailenizi düşünerek hareket etmeyin,içinizden geldiği gibi davranın.Nikahınız varmış daha ne olsun,aileler de biliyor sonuçta nikahlı olduğunuzu.Bence en doğal hakkınız,ben sizin yerinizde olsam kocamla geçireceğim birkaç günden başka bir şey düşünmezdim:)

hmm yanlis anlasilacagini düsünememistim özür dilerim..
yani gecen uzaktan bi kuzenimin basina geldi ondan yazdim...dügününde 4 aylik hamileydi..
ama tekrar sorry, byee

Back
X