• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yanımda kalması

eger esınle nıkah var fakat dugun olmamıs sanırım ben olsam aılemı ıncıtecek bısey yapmazdım:50:

Çok komik konuşuyorsunuz bazen. Aileyle ne alakası var. Kadın kocasının yanında kalacak yahu... Ha düğün gecesi birlikte olur kendi tercihidir, hayalidir orası başka ama ailesini inciltme gibi bir durum söz konusu bile değil... Kocası ayol kime ne.:21:

gelsin 3ayın hasretini doyaa doyaaa çıkartın. eğlenin gülün. kim ne derse desin. bu senin hayatın. insan kendi hayatını doyasıya yaşamayacaksa yaşamanın ne anlamı kalır ki. boşveeeeer.

hayat sevince güzel... sevince tatlı günler... bir kuşu kelebeği... bir taşı sevin demiş ayşecik.

bayıldım valla yorumunuza :))) haklısınız... anın tadını çıkarmak lazım.. millet herşeye diyecek bişey bulabiliyo. takmayıp bildiğini okuduğunda daha mutlu oluyo insan ;)

arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkr ediyorum... gördüğüm kadarıyla abes bi durum değil içimi rahatlattınız :)) nişanlımı da huzursuz etmeyi bırakim artık da kavuşcaz die sevinimiim dimi :)) eğer ki biri görür ailemn kulağına gidecek olursa o zaman toparlaycı bi yol bulcaz artıkın

canım kim nederse desin sen seni mutlu edecek olanı yap kimseyi umursamadan istemedigin bir durumla karşılaşsan bile ailenin eninde sonunda sana destek verecegini düşünüyorum zaten onları mahcup etmekten bu kadar korktugundan belli ailenin istemicegi bişey yapmayacagın

Son düzenleme:
canım kim nederse desin sen seni mutlu edecek olanı yap kimseyi umursamadan istemedigin bir durumla karşılaşsan bile ailenin eninde sonunda sana destek verecegini düşünüyorum zaten onları mahcup etmekten bu kadar korktugundan belli ailenin istemicegi bişey yapmayacagın

tabiki istemiyorum canım.. nikahımız tayin için yapıldı onların iyi niyetini ve nikahımızı suiatimal etmiş olmak istemiyoruz ikimiz de. nişanlm da o yüzden ailene söyleme geldğmi içleri huzursuz olmasın boş yere diyo ve haklı da....

Nikahınız da varmış kime ne ki? bence annenize söyleyin tepkisine göre günü birlik geldi dersiniz gören olursa da anneniz zaten biliyor olur yani :) Ama eğlenmenize bakın siz derim zaten az görüşüyormuşsunuz bunu da yok o gördü şu görecek bilmem ne deyip heba etmeyin :)

aiilenin başkasından duyması bence hoş olmaz
gizlediğini öğrenmeleri daha rahatsız edici değl mi sence onlar için?
baştan gizlemeden etmeden söyle, 1-2 ün kalacağını ve öğretmen evinde konaklayacağını belirt
inanmazlarsa inanmasınlar, başkalarından duyarlarsa sana bir daha hiiç inanmazlar, güvenmezler

İlişki boyutunuzu bilmediğimden buna yorum yapmak güç.
Ben olsam izin vermezdim.. Hasret gidermeyi düğünden sonraya bırakırdım.
Ailemi bu konuda üzmezdim. Bazı konularda katı kimisine göre geri düşünceli bir insanım.

Çok komik konuşuyorsunuz bazen. Aileyle ne alakası var. Kadın kocasının yanında kalacak yahu... Ha düğün gecesi birlikte olur kendi tercihidir, hayalidir orası başka ama ailesini inciltme gibi bir durum söz konusu bile değil... Kocası ayol kime ne.:21:

nikahları var ama henüz "evli çift" değiller
bence de bir mahzuru yok, bence de kocasıdır yanında kalabilir ama ailenin huzursuz olması çok doğal
ve başkasından böyle bişey duymaları direk kızları hakkında şüpheye yol açar bence söylemeli

Eğer kimeneyse gizlemenin de anlamı yok öyleyse değil mi ?
Gizli yapılıyorsa demek ki ortada ailesine göre doğru olmayan bir durum var.

aileme ben söylerdim sağdan soldan duymalarını istemezdim

sonuçta nikahınız var düğün sadece işin eğlencesi

ha nikahın olmasaydı farklı yorumlardım

Yapı olarak benzediğimizden anlayabiliyorum sizi, çevreden çekinmekte haklısınız

Zira öyle zihniyetler var ki AYNI EVDE KALMAYI = İLİŞKİYE GİRMEK sanıyorlar :17:

Masumiyetini yitirmiş olduklarından sanırım..

Ben eminim ki siz gözgöze bile bakınca utanan yüzü kızaran insanlardansınız , bende çok çekinirdim ve aileme laf gelmesinden korkardım ama masumane bir arada olup vakit geçirmeyi de çok isterdim açıkçası :16:

Bende olsam bende rahatsız olurdum. Resmi nikahın neden düğünden önce yapıldığının nedeni belli sonuçta. Ailelerde mutlaka onun için nikaha razı olmuşlardır.. Resmen eşi evet ama yine de ailelerin rahatsız olcağı bi durumsa bu demek ki pekte doğru bişey değil, herkes eşindir demiş ama henüz insanlar eşi olduğunu bilmiyor ha bunun bi hükmü var mı orası tartışılır.. Fakat eşi madem ki o zaman aileside eşini olduğunu biliyor yanlış bu durum değilse bu madem ki bu kadar normal karşılıyor herkes eşin diyor o zaman ailesine 'eşim buraya gelicek 3gün yanımda kalıcak' diyebilirdi :34: Düğün demek evliliği ilan etmek anlamına gelmez mi? yanına gelebilir tabi ki sonuçta nişanlısınız.. Ailenin kulağına gidersede bence dersin benimde haberim yoktu süpriz yapmış diyerekten toparlarsın canım belki de kulağına gitmez bi sorun yaşamadan görüşmüş olursunuz.. özel hayatın bu sonuçta kendin karar vermelisin elbette ama özel şeyleri düğünden sonraya saklamanı tavsiye ederim. Herşey usülüne göre olduğunda dahada mutlu edicektir seni. Yine de kendi hayatın kendin bilirsin bu sadece benden sana bi öneri :ssz:

Yapı olarak benzediğimizden anlayabiliyorum sizi, çevreden çekinmekte haklısınız

Zira öyle zihniyetler var ki AYNI EVDE KALMAYI = İLİŞKİYE GİRMEK sanıyorlar :17:

Masumiyetini yitirmiş olduklarından sanırım..

Ben eminim ki siz gözgöze bile bakınca utanan yüzü kızaran insanlardansınız , bende çok çekinirdim ve aileme laf gelmesinden korkardım ama masumane bir arada olup vakit geçirmeyi de çok isterdim açıkçası :16:

tabii tabii.. nişanlısı olan adamla göz göze bile bakınca utanıyordur.allahaşkına bişi dicem,hormonların varlığını reddedip kendimizi namuslu göstermeye çalışmadığımız zaman adam olabiliriz valla.
frijitlik övünülecek bişey değildir ya.gerçekten öyle olduğunuza da inanmıyorum ama neyse.
evlilik öncesi ilişkiyi onayladığım anlamına gelmiyor bu,onaylamıyorum ama içinde cinsel istek olmayan aşk yoktur."aşk" diyorum bak,çıkma demiyorum.eğer aşkın içinde cinsellik yoksa niye bi kıza aşık olmuyosun mesela ya da niye meşe ağacına aşık olmuyosun...

dünyadaki en masum erkek benim nişanlımdır heralde,ama sonuçta hormonları var bu masumiyete engel olan haliyle.
sanmıyorum ki uzun süren bir ayrılığın sonunda kavuşursak gözüne bakınca utanayım.

yok masumiyet kaybetmiş,yok falan falan...geçin bu olayları.yemiyoz.
bu arada eski mesajlarınıza da baktım 3 mesajdan biri vıcık vıcık ilişkimiz yoktu evlendikten sonra keşfediyoz birbirimizi o yüzden yıpranmadı ilişkimiz falan.anladık efendim,tam eski zaman ilişkisi yaşamışsınız yerlere mendil atmışsınız katibiniz almış mesaj alındı.über-ahlaklı über-düzgünsünüz.ben anladım şahsen o kadar tekrarınızdan sonra.

konu sahibi arkadaşım sonuçta o senin nişanlın ve nikahlı kocan,kimse karışamaz,Allah biliyor niyetinizin evlenmek yuva kurmak olduğunu,vicdan yapmanıza bile gerek yok.allah mutlu etsin.

Son düzenleme:
Ailenizinden saklamak istediğinize göre onaylamayacakları bir durum.
Ne diye huzurunuzu kaçıracakszınız?
Vicdanınız rahat olacak mı saklı gizli aynı evde kaldığınız için?
Ne kadar var ki düğününüze?
Ne kadar özlediğinizi anlayabiliyorum. Onunla birlikte vakit geçrimek isteğinizi de..
Amaa....
Bence olası bir tatsızlığa değmez birkaç gün özlem gidermek.
Ailenizi üzmeyin...

düğünümüz olmadı henüz. tayin için nikah yaptık

sen anladığım kadarıyla düğünden önce ilişki düşünmüyorsun. ama beraber kalacaksan hiç belli olmaz o işler.. bir an buradaki arkadaşların dediği gibi kocam diye düşünebilirsin.. hasret özlem de varmış.
ben de tayin için nikah yapmıştım ve ayrıldım. beraber kalma vs. olmadı. buna şükür diyorum çünkü çevrem bekar olarak tanıyo ve ona göre birileriyle tanıştırmaya çalışıyorlar.,
sakın nefsine yenilme.. ne olacağı belli olmuyor bu hayatta.. o zamanlar ayrılacağımı hiç tahmin etmezdim ama yine de düğünden önce yaşamak bana ters geliyodu. iyikide öyle geliyormuş.. ayrıldıktan sonra çok koyardı birlikte yaşasaydım bişey yapsaydım.

bana kalırsa beraber kalmayın.. nişanlın nasıl olsa nikahta var diye kafasında bir şeyler kuruyordur kim bilir.. hayal kırıklığına uğramasın sonra.. en iyisi öğretmenevinde kalsın.. gündüzleri hasret giderin

3 gün aynı evde kardeş kardeş yaşayacak değilsiniz, aynı evde kaldığınızı aileniz öğrenirse sizin için pek iyi düşünmeyecekler.

ya ailenize söyleyin ya da eşiniz gerçekten öğretmen evinde kalsın.

eğer size korunun diyen bayanı sanki size namussuz demiş gibi itham etmeseydiniz mesajım başka olurdu, ama sizin yapı ve yaşam tarzınıza göre aynı evde kalmanız hiç doğru değil.

Back
X