• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yanımda kalması

hmm yanlis anlasilacagini düsünememistim özür dilerim..
yani gecen uzaktan bi kuzenimin basina geldi ondan yazdim...dügününde 4 aylik hamileydi..
ama tekrar sorry, byee

yanlış anlaşılma yok gayet net bi cevap yazmıştınız ben de yersiz yorumunuza tepkide bulunmak durumunda kaldım çünkü benmle ilgili bi yorum değildi.. kişileri de yaşantıları da genellememenizi tavsiye ederim...

Resmi nikahlı mısınız,imam nikahlı mı ?
Orayı anlayamadım kusura bakma
Eğer resmiyse hiç düşünme,dert etme
Resmen kocan o senin :34:

E nikah varmış işte; sadece millet gelip göbecik atmadı diye mi bütün tantana.

Evlisiniz siz .:55:

Resmi nikahlı mısınız,imam nikahlı mı ?
Orayı anlayamadım kusura bakma
Eğer resmiyse hiç düşünme,dert etme
Resmen kocan o senin :34:

resmi nikahlıyız canım...evet öyle de düğünümüz olmadı daha sonuçta. aileme nikahı suistimal ediyomuş gibi görünmek istemem. sonuçta nikah tayin için erken yaptık. herşey usülüne göre olacak

merhaba herkese. ben tek kalıyorum görev yerimden dolayı. nişanlım yanıma gelecek ziyarete ve bende kalacak 3-4 gün. ama içim içimi yiyor acaba aileme karşı yanlş bişey mi yapmş oluyorum? nikahımız da var ama aileme desemki o öğretmenevinde falan kalacak, biliyorum ki tam inanmazlar. hiç söylemesem de bi şekilde duyarlarsa burda bi kaç akraba var bizi yolda falan görürlerse. ama başka görüşme şansımız yok onun 1 hafta izni var ben çalşmaya devam ve 3 aydır görüşemedik :((( sizce napmalıyız????

sizce ne yapmalıyız? derken,bu çok geniş kapsamlı bir soru

herkesin yaşam tarzı farklıdır

ben fikrimi söyliyim asla istemezdim ateşle barut yanyana durmaz ve münasip değil tabi bu sadece beni fikrim...

siz de çevrenize ailenize göre durumu analiz edin...

sizce ne yapmalıyız? derken,bu çok geniş kapsamlı bir soru

herkesin yaşam tarzı farklıdır

ben fikrimi söyliyim asla istemezdim ateşle barut yanyana durmaz ve münasip değil tabi bu sadece beni fikrim...

siz de çevrenize ailenize göre durumu analiz edin...

fikrinize saygı duyuyorum ama 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz fırsatımız olunca da bütün zamanıızı birlikte geçrmek istiyoruz... ateşle barut noktasına çok katılamıcam.. neyin ne kadar ve ne zaman yaşanacağı ateşle barutttan değil, kişilerin niyetinden geçer diyorum ;)

resmi nikahlıyız canım...evet öyle de düğünümüz olmadı daha sonuçta. aileme nikahı suistimal ediyomuş gibi görünmek istemem. sonuçta nikah tayin için erken yaptık. herşey usülüne göre olacak

Kocan o senin
Ne yapsanız hakkınızdır :34:
Herşeye rağmen ailenide göz önünde bulundur tabi,çokta serbest takılma derim

benim arkadaşım düğünden önce nikah yaptı ama herşeyi yaşadılar düğünden önce..komşularına da söyledi nikahlı oldunu düğünün beklediğini bilirlerdi hiçbir sorun olmadı..temkinliydiler ama..bence de bi mahsuru yok sonuçta nikah var..

Son düzenleme:
fikrinize saygı duyuyorum ama 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz fırsatımız olunca da bütün zamanıızı birlikte geçrmek istiyoruz... ateşle barut noktasına çok katılamıcam.. neyin ne kadar ve ne zaman yaşanacağı ateşle barutttan değil, kişilerin niyetinden geçer diyorum ;)

kendi niyetinden emin olabilirsin ama karşındakinden asla ;)

nikah konusuna dikkat etmemişim e nikahlıysan o senin kocan artık

benim arkadaşım düğünden önce nikah yaptı ama herşeyi yaşadılar düğünden önce..komşularına da söyledi nikahlı oldunu düğünün beklediğini bilirlerdi hiçbir sorun olmadı..temkinliydiler ama..bence de bi mahsuru yok sonuçta nikah var..

canı ben bunun çok uygun olduğnu düşünmüyorum. beyaz gelinliğinle baba evnden çıktığında o özel günde bazı şeyleri yaşamak daha güzel olur benm fikrime göre ama yaşayana da saygı duyarım

gelsin 3ayın hasretini doyaa doyaaa çıkartın. eğlenin gülün. kim ne derse desin. bu senin hayatın. insan kendi hayatını doyasıya yaşamayacaksa yaşamanın ne anlamı kalır ki. boşveeeeer.

hayat sevince güzel... sevince tatlı günler... bir kuşu kelebeği... bir taşı sevin demiş ayşecik.

canı ben bunun çok uygun olduğnu düşünmüyorum. beyaz gelinliğinle baba evnden çıktığında o özel günde bazı şeyleri yaşamak daha güzel olur benm fikrime göre ama yaşayana da saygı duyarım

millet neler yaşıyor neler yapıyor canım yaa babası onun nikahına razı göstermiş..resmiyette karı kocalar..baba evinden çıkarken de vicdanen bi rahatsızlık duymazdım herhalde ben olsaydım..

Son düzenleme:
gelsin 3ayın hasretini doyaa doyaaa çıkartın. eğlenin gülün. kim ne derse desin. bu senin hayatın. insan kendi hayatını doyasıya yaşamayacaksa yaşamanın ne anlamı kalır ki. boşveeeeer.

hayat sevince güzel... sevince tatlı günler... bir kuşu kelebeği... bir taşı sevin demiş ayşecik.

:9::9::9::1::1::1::52: ayşecik dediyse tamamdır :) Allah da sizi güldürsün,gece gece koptum şurda:)

3 aylık hasretten sonra valla akraba dedıkodularını hıc tınlamam

hele bıde nıkahım varsa dunya yansa umrum da olmaz .:52:

Benimde bir ay sonra düğünüm olacak ama nikahım var. Geçen gece 3 e kadar dışarda gezdik eşimle ve kimse umrumda değildi. Bekledim arabadan gece inerken biri görsün laf etsin diye ama olmadı. Çok sinir oluyorum böyle şeylere dedikodu yapan insanları. Nasıl bir zihniyettir illa evlilik çalgı çengimidir. Valla ben mantıktan yanayım..nikahım varmı var dini nikah eee oda var Allahta müsade etmiş gerisi fasafiso...Ailem harici herşey umrumdışı.. Dahada gıcıklaşasım geliyor şu akraba ve komşulara:27:

Back
X