- 15 Ocak 2017
- 88
- 83
- 38
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Cevaba aynen katılıyorum
Ee baristik cokmu garip geldi?Siz ayrilmamis miydiniz?
Ayy sanane taktiniz eski konularima. Evet hala kucuk goruyorum umarim seninde egon tatmin olmustur bidaha bu konulari acmayinAy ne bileyim aklimda kalmis
Ayrilmisti bunalimdaydi,anasi mardinliydi diye kucuk goruyordu ordaki akrabalarini. Babasi tarafi karadenizliydi filan fistik. Olduydu oyle birseyler sanki yaaa
Ben sayısalcıyım tıp için iki yıl uğraştım 80.000siralama ile fizyoterapist geldi tıp için 22.000gerekiyor ki o da Kıbrıs'ta Türkiye'de 12.000 felan .Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
1.si tıp kazanamayacak, öyle bir dünya yok. Ama belki iki yıllık ataması iyi olan bir sağlık bolumu kazanabilir. Aslında guzel bir şey yapmış atanamayacagini bilip de başka bölümlere yönelmesi. Atamalar zor, işsiz kaldığında nasıl evleneceksiniz hangi para ile? Bence destekleyin bu hayalini. Hayır nasılsa tıp olmayacak ama iş imkânı yuksek olan başka bi bolum kazansa ikiniz için de hayırlısı olur.Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Nisanlini takdir ettim. Hayalleri var gelecekle ilgili. Okudugu bölümden memnun degil. İş bulma konusunda tereddütleri var. Yeni hedefler koyuyor kendine gelecek adina.Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Takmadim niye takayim. Sadece tutarsizlik var. bir diyorsunuz ki nisanlimdan ayrildim,bir diyorsunuz ki evlencez bilmem ne. Bize ne ise acmayin konuyu. Bu da moda herhalde konulari acip acip da sonra sananeeeee diye cemkirmekAyy sanane taktiniz eski konularima. Evet hala kucuk goruyorum umarim seninde egon tatmin olmustur bidaha bu konulari acmayin
Garip gelmedi tutarsiz geldi. Konunuzun basinda baristik yazsaniz sormazdim zaten.Ee baristik cokmu garip geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?