Nisanlimin yeni cikan hayalleri...

Bir tıpçı olarak %0'a yakın bir ihtimal görüyorum tıp kazanmasında. Edebiyat nere tıp nere? Biz bile tekrardan çalışmaya kalksak aynı yerleri kazanamayız.

++++
Bir kere alanlar farklı, tıp kazanmak için matematik + fen fullemek gerek. İlle de başka bir şey okuyacaksa hukuk gibi mesela alanına yakın bir şeye takılsın derim.

Daha çok küçüksünüz. Zamanla kararlarınız değişir. Karakteriniz oturur. Bence engel olmayın. Bu yaşta bu kadar evlilik odaklı olmayın derim. Sevgili olmanın keyfini yaşayın. Keşke ciddi işlete erkenden girişmeseydiniz

Kazanamaz merak etme. Edebiyat okurken (sözelci) tıp kazanan türkiye tarihinde yok avunsun o hayallerle.

Garip gelmedi tutarsiz geldi. Konunuzun basinda baristik yazsaniz sormazdim zaten.
Bu arada insallah nisanliniz tip kazanir ve 10 sene okur. Sonra da kendisine daha uygun biriyle evlenir
1 ay once ayrildik demistim. Senin gibi magazinci hanimlarin oldugunu nerden biliyim.. tek sen ciktin bilen zaten. Bu arada cok terbiyesizsin ne demek baskasiyla evlenir sen bunu ne hadle soyluyosun? Eminim evlisindir insallah senin kocanda seni aldatir ee boyle fesat bi insan ya terkedilir ya aldatilir yazik bi bayanin bu sekilde dusunmesi yazik :) ama uzuluyorum ne bos insanlar var en azindan biz universite okuyoruz :)

Daha okuyorsunuz ,askerlik yapilmamisken,elde meslek yokken nisanlanmak...Nerden tutsan elde kaliyor.Bunlarin arasindaki tek sorunu nisanlinin tekrar sinava girmesi goruyorsun.Ne diyim.Senin mezun olup atanma gibi bir planin yok sanirim.
Benimde hayallerim var tabiki bende dgsye girip 2 yil aciktan okul oncesi ogretmenligi okucam haberi var evlenince okursun demisti. Bilmiyorum bende

Arkadasida fizyoterapist okurken dis hekimligi kazanmis bi tane daha arkadasi. Onlari gorunce hirslanmis iste nedense...

Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim. Sonrada karakterime gelicek olursak hanfendi burdaki hanimlari biliyosunuz onlara ters olmamak mumkunmu? Nisanlima karsi ters biri degilim. Dunde bisey demedim sen kazanirsin calissan dedim. Beni ilgilendirmiyor derken? Beni ailemden istedi ben erken dememe ragmen beni nasil ilgilendirmiyor ben babama nasil hesap vericem. Onu gectim yorumlari kendinizde okumussunuz ben guzel yaklastikca onlar beni deli ediyor sizce haksizmiyim? Ters biriyim ama asla bencil degilim bence hersey goruldugu gibi degil

Aileleriniz biliyor mu nisanli oldugunuzu yoksa pastane nişanı mi bu?
Ben "nisanlinizin" yerinde olsam sizden ayrilirdim
Hayallerinin pesinde kosarken elini tutmayan insanla neden evlensin ki?
Hayalleri 3 yil sonra ciktigi icin garip geldi.. evet biliyo yasimiz 18 gibi geldi haklisiniz okul konusunda ama onun yasi 25 okula gec basladi 1 yilda kaldi.. cocuk degiliz yani

Sizi kendi konumdan hatırlıyorum ve öyle olduğunuzu düşünüyorum. bu konuda hakkındaki son yorumum da bu,o bir birey ve kendi kararlarını verebilir. ayrılmayacağınızın garantisi yok. Hayatını bu aşamada size göre şekillendiremez. Zaten neden okul bitmeden nişanlandınız onu da anlamadım.

Hayalleri 3 yil sonra ciktigi icin garip geldi.. evet biliyo yasimiz 18 gibi geldi haklisiniz okul konusunda ama onun yasi 25 okula gec basladi 1 yilda kaldi.. cocuk degiliz yani

Tamam bende seni simdi hatirladim. Sana sadece rahatsiz olabilirler demistim cunku ben kendi mahallemden oyle gordum bende feminist biriyim. Herkes ustume geldi bende sinirlendim konu ikimizin arasindaydi iste bu kadinlar ah bu kadinlar

Tamam bende seni simdi hatirladim. Sana sadece rahatsiz olabilirler demistim cunku ben kendi mahallemden oyle gordum bende feminist biriyim. Herkes ustume geldi bende sinirlendim konu ikimizin arasindaydi iste bu kadinlar ah bu kadinlar

hayallerine köstek olmayın...
unutmayın hayallerinin peşinden gitmek için sizden de vazgeçebilir...
hiç bir şeyin garantisi yok henüz...

Umarım şimdi çok sert konuşmuş olmam. Kişinin hayatında önceliği daima kendisi olmalıdır ve kendi hayallerini öncelikli gerçekleştirmelidir. Karşınızdaki kişi sizin sevgiliniz olsa dahi almış olduğu bu karar kendi hayatına son derece entegre bi karar dolayısıyla bu konuda size ne yazık ki laf düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…