Nisanlimin yeni cikan hayalleri...

İnsan sevdiği insan için inşallah kazanamaz diye nasıl düşünür anlamıyorum. Belki gerçekten kazanacak veya kazanamayacak önemli olan sizin tavrınız. 2. Sınıfsınız daha askerlik yok ortada diyosunuz nişanlınız için.

ygs kimya bitirmek kolay da peki lys matematik? :)

lys matematik aralık ayında başlanırsa hazirana kadar rahat yetişecek bir alan. Zamanı planlamak önemli.

imza:lys matematikte 80'de 74 yapan bir mühendis :)

Orası öyle tabii. Ama plan yapmak kadar planlarının arkasında durmak da önemli. Hangi mühendislik? :)

Neden nişan yaptınız ki gereksiz yere aileleri işin içine soktunuz. Ben olsam saygı duyardım ama önce sizinle paylaşsa daha iyi olurdu

Üniversite okumayanlar boş insanlar mı oluyor o zaman? Mübarek öyle bi göğsünü gere gere üniversite okuyorum demişsin ki bi an tıpta doktora yapıyon sandım. Neyse ki çocuk gelişimiymiş. Onu da okumayanı dövüyolar zaten. Not: üniversite okudum ama ben

Bence boşuna üzülmeyin edebiyat okuyorsa bi sene çalışıp tıp kazanması zor.
Siz yine destek olun hevesini kırmayın ama gerçekten zor olacak.

Lisede sayısal mıydı? Temeli varsa belki olabilir ama diğer türlü imkansız olabilir.

aynen okumayani dövüyorlar.

Okul bile bitmeden bu nişan işine nasıl girdiniz

ben de konu açacaktım kendime iyi ki açmamışım buraya yazayım

ben sınıf öğretmeniyim mebde, 2.üniversite sosyoloji bitirdim ve şimdi tekrar ygsye hazırlanıyorum pdr okumak için yaşım 28 ve kızlar Allah nasip kısmet eder de kazanırsam muaf olduğum bir sürü ders var 2 yılda bitireceğim pdr yi...

sizce insan hayallerinin peşinden koşmalı mı,hayata bir kez geliyoruz bence değer üstelik evliyim,eşim de kazanırsan oku diyor çocuk yokken çevrem saçma olduğunu düşünüyor,ne gerek var 3.diplomaya işin var çocuk yap diyor ama benim tek hayalim pdr bitirip bunun üzerine kendimi geliştirmek....

sanırım kulaklarımı tıkayıp,hedefe kilitleneceğim,hayatın bir tekrarı daha yok...

bırakın nişanlınız da hayalini gerçeğe dönüştürmek için çabalasın,olur veya olmaz siz destek olun,benim eşim bana destek çok şükür

bence su siralar bir sey deme olmayinca seni suclamaz hic degilse heves etmis belliki . olmayinca belki vazgecer hevesinden.

Hahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cok

Hadi sizi dinledi edebiyat bitirdi nasıl geçineceksiniz?
Evlilik evlilik diye tutturmuşsunuz. Sanki evlenince rızk gökten yağıyor.
Bu seni ilgilendirmez evlenmek isteyebilirim istemeyebilirim ben konuyu sordum sadece. Ayrica benimde meslegim var. Demekki gecinebilmeyi dusunuyorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…