- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi guclukadin28
-
ay yorumları resmen "ee yuh bu kadar da değil" diyerek okudum. İnsanları küçümsemeyi ne çok seviyoruz topluca.
kendimden bir örnek vereyim lise hayatım boyunca okuldan kaçtım,Ankaranın en büyük dershanesine yazıldım,sembol dershanesi bilenler vardır,sonra ordan atıldım,sigara içtim babamı her gün okula çağırdılar,şuan e okul denilen zımbırtıya girip baksak notlarım hep 50 nin altındadır hep sözlülerle geçtim.
ee sonunda noldu? tm yani eşit ağırlık öğrencisiyken bir anda kararımı değiştirdim,mühendis olucam dedim. Afedersiniz it gibi çalıştım. tıpçılardan daha yüksek sıralama yaptım.
ki konu sahibinin nişanlısı üniversite okuyor,kendince bir çalışma düzeni vardır. bence bu süreci iyi yönetirse hacettepe tıp değil belki ama küçük bir anadolu şehrinde kazanabilir. resmen adamı tiye almışsınız "ekiekeike zaten kazanamaz" diyerek. Sınav sistemini bilmiyor musunuz acaba? ygs kimya dediğinizi kafasına koyan adam 1 ayda bitirir. olmayacak bir şey göremiyorum ben eğer kararlı bir insansa.
konu sahibi sizi de az çok biliyorum bencilsiniz,buradaki cevaplarınızdan da belli ters birisiniz. adamı rahat bırakın bence kimsenin hayatında alacağı kararlara karışmaya hakkınız yok.
ygs kimya bitirmek kolay da peki lys matematik? :)
lys matematik aralık ayında başlanırsa hazirana kadar rahat yetişecek bir alan. Zamanı planlamak önemli.
imza:lys matematikte 80'de 74 yapan bir mühendis :)
Orası öyle tabii. Ama plan yapmak kadar planlarının arkasında durmak da önemli. Hangi mühendislik? :)
Tebrik ederim dilerim ki mesleğinizde de çok başarılı olursunuz.bilgisayar mühendisliği
Üniversite okumayanlar boş insanlar mı oluyor o zaman? Mübarek öyle bi göğsünü gere gere üniversite okuyorum demişsin ki bi an tıpta doktora yapıyon sandım. Neyse ki çocuk gelişimiymiş. Onu da okumayanı dövüyolar zaten. Not: üniversite okudum ama ben1 ay once ayrildik demistim. Senin gibi magazinci hanimlarin oldugunu nerden biliyim.. tek sen ciktin bilen zaten. Bu arada cok terbiyesizsin ne demek baskasiyla evlenir sen bunu ne hadle soyluyosun? Eminim evlisindir insallah senin kocanda seni aldatir ee boyle fesat bi insan ya terkedilir ya aldatilir yazik bi bayanin bu sekilde dusunmesi yazik :) ama uzuluyorum ne bos insanlar var en azindan biz universite okuyoruz :)
+1Edebiyat okurken tıp kazanırsa saygı duyun bence
Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Üniversite okumayanlar boş insanlar mı oluyor o zaman? Mübarek öyle bi göğsünü gere gere üniversite okuyorum demişsin ki bi an tıpta doktora yapıyon sandım. Neyse ki çocuk gelişimiymiş. Onu da okumayanı dövüyolar zaten. Not: üniversite okudum ama ben
Okul bile bitmeden bu nişan işine nasıl girdinizNisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Hahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cokÜniversite okumayanlar boş insanlar mı oluyor o zaman? Mübarek öyle bi göğsünü gere gere üniversite okuyorum demişsin ki bi an tıpta doktora yapıyon sandım. Neyse ki çocuk gelişimiymiş. Onu da okumayanı dövüyolar zaten. Not: üniversite okudum ama ben
Bu seni ilgilendirmez evlenmek isteyebilirim istemeyebilirim ben konuyu sordum sadece. Ayrica benimde meslegim var. Demekki gecinebilmeyi dusunuyorum dimiHadi sizi dinledi edebiyat bitirdi nasıl geçineceksiniz?
Evlilik evlilik diye tutturmuşsunuz. Sanki evlenince rızk gökten yağıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?