- Konu Sahibi bedaliza23
-
vallahi işin zor ne diyim bilemedim ki Allah yardımcın olsun.
daha evlenmeden böyleyse evlenince nasıl olacak kimbilir..
ne düşünsen ne yapsan haklısın bence..
belki gözünü karartıp vazgeçmen bile gerekebilir.
son bir kez konuşmayı dene istersen ya da ona seni kaybedebileceğini hissettir.
korksun yani onu bırakmandan..
anladığım kadarıyla nişanı yapınca nasılsa artık benim anlayışına kapılmış, rahatlamış..
kıymetini yeniden anlaması için belki biraz sensiz kalması gerekiyodur.
umarım eskisi gibi olursunuz.
sanırım yanlış alıntı yapmışsınız.cnm merhaba. nişanlıyım bende sorunlar yaşıyorum benimki ilgisizlik değil maddiyat şuanki tartışmam kına oldu mesela düşün artık yapmıcakmışım masraf edemezmiş benimkide emrivaki oldu biraz ben istedim ailem istesede istemesede verdi dediğin gibi bitirsem aileme mahcup olmak var. sanıyorum düğün öncesi stres sıkıntımı neyse artık ama sanki bu stresi tek başlarına yaşıyorlar biz onlardan daha fazla düşünüyoruz bi çok şeye kızıyoruz ama onlara farkettirmemeye çalışıyoruz. bi kere nişandan sonra dediğin gibi onlar tamam artık bu iş bitti dönmez artık diye düşünüyolar halbuki nişan bu nikah değil bunun ayrımını yapamıyolar vede sevildiklerini anladıklarında tamamdırı derler kendi kendilerine. sen nişanlına bu durumdan rahatsızlık duyduğunu anlat anlamıyosa bir süre görüşmemeyi iste 1 kaç gün tavır yaptığında kaybetme korkusunu az da olsa yaşıcaktır kendine çeki düzen vermesi gerek kendimden biliyorum insanı evlenmekden soğutuyolar.
Bende bu soruyu kendimee okadar soruyorum ki evlenince nasıl olacak diye ama hep soru işareti cevabı..Teşekkür ederim umarım oluruz.:80:vallahi işin zor ne diyim bilemedim ki Allah yardımcın olsun.
daha evlenmeden böyleyse evlenince nasıl olacak kimbilir..
ne düşünsen ne yapsan haklısın bence..
belki gözünü karartıp vazgeçmen bile gerekebilir.
son bir kez konuşmayı dene istersen ya da ona seni kaybedebileceğini hissettir.
korksun yani onu bırakmandan..
anladığım kadarıyla nişanı yapınca nasılsa artık benim anlayışına kapılmış, rahatlamış..
kıymetini yeniden anlaması için belki biraz sensiz kalması gerekiyodur.
umarım eskisi gibi olursunuz.
Aslında bizim tartışmalarımızın yarısı da maddiyat en küçük şey problem yapıyo benim kendi alışverişime bile nasıl ödeyeceksin diyo sanki ben ondan para istiyormuşum gibi birşey desem hemen birüsür ödemeler var falan filan bende tabi böylee deyince patlıyorum o bana bende ona bu işler gerçekten çok zor harbi evlilikten soğutuyorlar oysaki ne heyecanlıydım ilk başlarda gelinliğim eşyalarım araştırma yapıyodum şimdi isee günlerce bakmadığım oluyo umarım senin içinde herşey yoluna girer..cnm merhaba. nişanlıyım bende sorunlar yaşıyorum benimki ilgisizlik değil maddiyat şuanki tartışmam kına oldu mesela düşün artık yapmıcakmışım masraf edemezmiş benimkide emrivaki oldu biraz ben istedim ailem istesede istemesede verdi dediğin gibi bitirsem aileme mahcup olmak var. sanıyorum düğün öncesi stres sıkıntımı neyse artık ama sanki bu stresi tek başlarına yaşıyorlar biz onlardan daha fazla düşünüyoruz bi çok şeye kızıyoruz ama onlara farkettirmemeye çalışıyoruz. bi kere nişandan sonra dediğin gibi onlar tamam artık bu iş bitti dönmez artık diye düşünüyolar halbuki nişan bu nikah değil bunun ayrımını yapamıyolar vede sevildiklerini anladıklarında tamamdırı derler kendi kendilerine. sen nişanlına bu durumdan rahatsızlık duyduğunu anlat anlamıyosa bir süre görüşmemeyi iste 1 kaç gün tavır yaptığında kaybetme korkusunu az da olsa yaşıcaktır kendine çeki düzen vermesi gerek kendimden biliyorum insanı evlenmekden soğutuyolar.
Aminn inşallahhh teşekkür ederim Allah ta senden razı olsun..Son bir kez daha konuşacağım eğer böylee olucaksa artık yanında ben olmayacağm diyeceğim..Bakalım hakkımda hayırlısı.:)sen bu adamla 1 ömür gecireceksin, ve eyerki simdiden biliyorsan, görüyorsan, anliyorsan olmayacagini.. mutsuzsan istemiyorsan mutlaka nisani at kim ne derse desin isterse ailen sana kizsin ama ailen onlar mutlaka anliyacaklardir.. senin mutlulugun daha önemli.. zararin neresinden dönsen kardir demisler.. hakkinda hayirlisi olsun, allah yardimcin olsun
6 aylık evliyim ve pazartesi günü avukatımla konuşmayı düşünüyorum.. eğer kavga girdiyse sorunların varsa kesinlilkle evlenme...
evlilik öyle garip öyle başka bir dünyamışki... inan çok zor. sevgiliyken yaptığınız kavgalar hiç bişeymiş gibi geliyor... ama evliyken sana salak demesi bile öyle agrına gidiyor ki.. bi kez daha düşün. hatta binlerce kez. ama saygının bittiği bi ilişkiyi inan evliyken yürütmek çok zor.
Nişanlımlımla kavga etmedeğimiz gün yok gibi nişanlandıktan sonra herşey okadar değiştiki beni kaybetme korkusu hiç yok bana karşı minnetsizki anlatamam.İstiyorki herşeyi o yapsın o etsin her istediği olsun banada okeylemek düşsün.Flört dönemimiz okadar güzeldiki üzerime titrerdi şimdi küçük bir atışmaa büyük bir kavgaya dönüyo küfürlüde konuşmaya başlayınca bitti istemiyorum dedim ailesine söyledim onlarda onunla konuştuk asla daha olmayacak dediler olursa eğer biz yapacağımızı biliriz diyorlar ama yine aynı yine aynı seyrek aramalar,buluştuğumuzda konuşmuyoruz bile yemeğe falan gidiyorsak yemek yiyip dönüyoruz.Son günlerde farkettim sokakta el ele bile dolaşmıyoruz napıcam bilmiyorum bir yanım ayrıl diyor bir yanımda düzelecek ama inanın yüzüm hep asık iş arkdaşlarım nişandan önceki seni istiyoruz diyorlar.Ben istedim nişanlanmayı aileme sadece onay vermek düştü şimdi istemiyorum nasıl diyecem bunu düşündükçe bunalıma giriyorum.Yüzüm asık olduğunda direk yine naptın diyorlar onu okadar seviyorlarki onların yanında üzerime titriyo ilgili alakalı ama başbaşa yada telefonda özelliklee,atışmadığımız an yok onunla çok konuştum tamam olmayacak diyor yine aynı düğün hazırlıkları yapıyoruz birbirimize destek olmak varken neden üzelim yada ben onunlaa beni mutsuz etsin diye nişanlanmadım onunla nasıl bir yuva kuracam desteklerinizi bekliyorum:85:
sanırım yanlış alıntı yapmışsınız.
nişanlısıyla anlaşamayan ben değilim yanlış anlaşılma olmasın.
Nişanlımlımla kavga etmedeğimiz gün yok gibi nişanlandıktan sonra herşey okadar değiştiki beni kaybetme korkusu hiç yok bana karşı minnetsizki anlatamam.İstiyorki herşeyi o yapsın o etsin her istediği olsun banada okeylemek düşsün.Flört dönemimiz okadar güzeldiki üzerime titrerdi şimdi küçük bir atışmaa büyük bir kavgaya dönüyo küfürlüde konuşmaya başlayınca bitti istemiyorum dedim ailesine söyledim onlarda onunla konuştuk asla daha olmayacak dediler olursa eğer biz yapacağımızı biliriz diyorlar ama yine aynı yine aynı seyrek aramalar,buluştuğumuzda konuşmuyoruz bile yemeğe falan gidiyorsak yemek yiyip dönüyoruz.Son günlerde farkettim sokakta el ele bile dolaşmıyoruz napıcam bilmiyorum bir yanım ayrıl diyor bir yanımda düzelecek ama inanın yüzüm hep asık iş arkdaşlarım nişandan önceki seni istiyoruz diyorlar.Ben istedim nişanlanmayı aileme sadece onay vermek düştü şimdi istemiyorum nasıl diyecem bunu düşündükçe bunalıma giriyorum.Yüzüm asık olduğunda direk yine naptın diyorlar onu okadar seviyorlarki onların yanında üzerime titriyo ilgili alakalı ama başbaşa yada telefonda özelliklee,atışmadığımız an yok onunla çok konuştum tamam olmayacak diyor yine aynı düğün hazırlıkları yapıyoruz birbirimize destek olmak varken neden üzelim yada ben onunlaa beni mutsuz etsin diye nişanlanmadım onunla nasıl bir yuva kuracam desteklerinizi bekliyorum:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?