Nişanlımla aramı bozmaya çalışan erkek arkadaşlar !

sitareyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
26
7
86
Ankara
Merhaba hanımlar. Sevgiliniz, nişanlınız ya da eşinizin etrafında sizle arasını açmaya çalışan erkek arkadaşları olsa ne yapardınız? Abartıyor muyum diyorum ama mesajları okudum. Nişanlıma benim yanıma gelmemesini , romantik olmamasını, evlenince yüz vermemesini, kendinin beş ayrı kadınla yazıştığını ve bunun gibi şeyleri söyleyen arkadaşları var. Bu kişilerle görüşmesini istemedim yenilir yutulur şeyler yazmamışlar. Yine de içime kurt düştü bunu islami bir siteye sordum ara bozan arkamdan konuşan kişilerle görüşme dersem kul hakkı mı olur diye cevap şunu yazmışlar " sen karışma buna nişanlın karar versin " sizce bu normal mi. Görüş dersem evliliğimiz bozulur saçma değil mi bırak nişanlın karar versin cevabı. Bu kişiler nişanlımı sürekli sıkıştıran bana karşı dolduran tipler siz olsanız bu kişileri hayatınızda ister miydiniz şaka gibi görüşme dersem günahı bana olurmuş

Görüşme demenin nesi günah yani burda kime ne zarar geliyor da günah oluyor o kısmını hiç anlamlandıramadın. Ayrıca sen ne dersen de nişanlın görüşmeyi istediği sürece çok bi şey ifade etmez. İş kendisinde biter. Ama sen fikrini söyle tabi ki

Ben olsam istemezdim öyle kişileri eşim olacak insanın yanında. Ama Malesef bu tarz konuşmalar geçiyor erkekler arasında. Hangi birini susturacaksin. Uzak tutacaksin. Milletin aklı uckurunda artık. İnşallah nişanlın sağ salim çıkar aralarından.

Düzgün bi evliliğin olsun istiyorsan ilişkisini kessin o arkadaşlarıyla, İslami durumu bilemem.

İslami siteden tatmin olabileceğin bir cevap alamayınca du bide kadınlar kulübüne mi sorayım dedin
İşin islami boyutunu bilememde mantık eşin karar versin diyor o iradeye sahip biri değilse zaten azat et gitsin
Farzet ki öyle dedim. Kadınların da fikri önemli benim için. 5 yıldır üyeyim ve ilk kez bir şey danışıyorum. Kavga etmek değil niyetim. İslami boyutunu bilen bir hanım vardır belki burada da öyle değil mi? 8 yıl olunca hadi azat ettim demek kolay olmuyor zaten görüşmüyor sadece islami açıdan vicdan yaptım. Sağol yine de

Ayni anda 5 kadinla gorusen biriyle gorusmemesini soylemek nasil gunah olabilir ki. Tam tersi olsa senin bir arkadasin ayni anda 5 erkekle konussaydi fetvayi veren kisinin tercihi kariniza birakmalisiniz diyecegini hiiiiic sanmiyorum.

Hayatini bir turlu duzene sokamamis ask yasadigini sandigi 5 kizdada mutlulugu yakalayamamis ve bunun hirsiyla cevresindekileride kendi mutsuzluguna cekmeye calisan gereksiz kisiler var esinin etrafinda kiskancligindan yapmiyorsa bende bisey demiyorum onlarin yuzunden nisanlinla arani bozup sakin onlara bu mutlulugu yasatma derim ben inatlarina her firsatta biribirinize ne asik oldugunu saygili sevgi dolu oldugunuzu gosterin ozellikle onlarin yaninda sen gorusme onlarla dedikce onlar daha cok ustelicek en guzeli gormezden gelmek evlenince zaten onlarla gorusmeye vakit bulamicak emin ol sorumluluklari olcak cunku canim rahat ol

Her İslami site yazan yere de güvenmeyin. Boş beleş tiplerin olduğu belli. Net başında kim yazıyo o bile belli değil..

Onun dışında elbette hoşlanmadığınızı söylüyceksiniz.. evlendikten sonra aranızı bozucak tiplerden uzak olcaksınız.. 2 taraf için de geçerli bu..

8 yıl uzun değil mi yahu .

İslami site diye orda yazan kişiler doğru yazacak diye bişey yokki, onlarında çoğu ehil olmayan insanlar
Görüşme deme hakkınız var, çünkü nişanlınızı kötü işlere sevketmeye çalışıyorlar

Kuzum kızma birşey demedim
Demek istediğim karşısında arkadaşlarını böyle konuşturmamalı siz nereye kime kadar önleyebilirsiniz

5 ayrı kadınla yazışıyorum diyen kişi de evli bu arada.. Zaten nişanlım görüşmüyor bu sözlerden sonra ama diğer ortak arkadaşları da bana cephe alıyor. İsl
Kuzum kızma birşey demedim
Demek istediğim karşısında arkadaşlarını böyle konuşturmamalı siz nereye kime kadar önleyebilirsiniz
Kızmak değil kusura bakma birden çıkışır gibi oldum kalp kırmak asla istemem. Hepinize çok teşekkür ederim. Ben fazla hassas takıntılı biriyim kul hakkına mı giriyorum derken evet giriyorsun tadında bir cevap alınca sorun bende mi diye siz hanımlara da danışmak istedim.

Tek tek cevaplayamadım tekrar sağolun. Hanım dayanışması gibi bir başka antidepresan yok bence :) 8 yıl uzun değil mi diyen arkadaşım uzun da laf mı :) biz çok şey atlattık asla birbirimizden vazgeçmedik ayıramadılar okul iş bulma başka şeyler derken geçti yıllar. Bu kişiler de ayrılmamız için yapıyorlar ama bana günahı varmış büyük bir islami forum bunu diyen de. Evli olduğu halde 5 ayrı kadınla yazışan adamla al görüş diyecekmişim karışmayacakmışım anormalmişim ben :)

Biz sevgiliyken vardı böyle üç beş kopil. Ben yanındayken yapmadıkları saygısızlık kalmaz instagramdan benle koyduğu hiçbir fotoyu beğenmezlerdi. Sonra bana karşı aralarından birisinin ilgisi olduğunu öğrendim. Kendisi benim eski lise arkadaşım oluyordu bu arada, ortak arkadaşımızdı. O zamanlar nişanlımla ayrıldığımız sürede bana mesaj attı. Konuşmak istedi niyet belliydi. Hepsinin ekran resmini çektim ve seninle görüşmemiz gereken bir şey var diyip buluştuğumzuda ona arkadaşının pisliklerini gösterdim. Şükür o gün bugündür hepsini ayıkladı hayatından.

Bunlar fesat insanlar başkalarının mutluluğunu çekemezler. Delilin olmadan kötülüklerini ispatlamak için malesef görüşecektir.

Kimi evliliğinde mutlu değil , kimi terkedilmiş , kimi kimseyi bulamamış kişilerle uğraşıyorum malesef ben de. Mutluysan erkekler kadınlardan çok daha tehlikeli. Kadın kıskanır belli edee bunlar yüzüme belli etmeyip arkamdan iş çeviren kişiler. Tesadüfi öğrendim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı çoğu. Aileler tanıyor hani bir anda hepsini sil demek aileleri de sil demek olduğundan düşündürdü bu konu beni. Seninki de ayrı bir boyut darısı benim başıma :)

Ahahahaa eşimi de arkadaşları ocak başı diye götürür gece kluplerinden çıkarırlardı. Bi de saf gibi etiketlemiş içlerinden biri. Ortalığı ayağa kaldırmıştım tangalı üstsüz hatunları görünce.. eşim açmadı tabi direkt arkadaşına yazdım evli barklı adamı götürdüğünüz yere bakın bi de yalan konuşuyonuz utanmaz reziller bidaha asla sende gel diye aramayın eşimi. Yarım saate eve gelmezse eğer hiç gelmesin dedim 15 dakika sonra kapıdalardı. Ve çocuk haklısın yenge özür dilerim vırt zırt bi şeyler yazmış :))

Tabi aradan zaman geçti bunlar karşılaşmış yolda eşim nereye böyle demiş. Bizim grupla toplanıyoruz ama yenge cadaloz olduğu için sana teklif dahi etmiyoruz demiş nam salmışım nam :))))) umrumda mı hiiçççç değil ohhh iyi yapmışım..

Cadoloz mu ? Bence bu kadarıyla bıraktığın için melek gibi birisin. Ben yılanın başını baştan ezeyim günah falan dendi ama bu kadarına katil olurum o daha günah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…