nisanlimla ayrıldık

Bosversene arkadasim kendi evliligine bile karar veremeyen karaktersizin tekiymis babaniz evlenmiyor siz evleniyorsunuz kendiniz ne istiyorsunuz once ona karar verin ailelerin istekleride onemli ama bu sizin hayatiniz babasini ezemezse sende ezme nereye kaciyorsun o kadar degersizmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düğünün olup olması sorun değil aslında. konuşulup cayması üstüne masraf olmasın diye kaçalım demesi çok sinir bozucu....

mevlutlü düğün olabilir, yada normal düğün.. hatta hiç düğünde olmayabilir ama uslupleri çok yanlış. bunlar oturup konuşulacak şeyler...

ha konuşulmadan saçma sapan bir nedenden ayrılınıyorsa ozamanda onların bileceği iş...

senin suçun yok... özür dilemene bile gerek yoktu... sana şermiş gibi gelebilir ama belki bu daha hayırlıdır....

en kotusude bu ya bızdede ıletısım kurulamadı hep ben ortada oldum aman o kırılmasın aman bu kırılmasın aman nısanlımla arama sogukluk gırmesın hepten koptu ıpler..

Yok seviyormu sevmiyormu diye takılma sonuca bak sevmek kaçmak degildir. Daha bi orta yolu bile bulamamış çare nişan atmak olmamalıydı. Kaçma konusunu bence hiç o seçenegi bile aklında geçirme karşı taraf kendi ailesini düşünmüş sende kendi aileni arkada bırakcaksın bunu aklından çıkarma . . Gerçekden evlenmek isteyen düğün şöyle olsun böyle olsun diye nişan bitirmezdi. Nasıl olursa olsun düğünümüz olsun yeterki derdi. Bence bunların düşüncesi nasıl olsa seviyor kaçar gibisine düşündüler sanki biraz bana plan gibi geldi. Sen görüşmek istiyorsun görüşmüyorlar ama kaçalım diyor saçmalık bi tuhaflık yokmu bu işde. Canım hakkında hayırlısı olsun nişan attım diyede hiç üzülme

Son düzenleme:
Annenle baban çok olgunlukla yaklaşmış ne istiyorlarsa onu belirtmiş,iki tarafında isteği farklı olunca olay sizin ilişkinize patlamış.ama burdaki en onemli eksen bu işi çekip çevirip yola koyabilcek olan insan nişanlındı seni kaybetmemek pahasına orta yolu bulacağına gitmeyi tercih etmiş bu nası sewgi anlayışı ben anlam veremıyorum bu yüzden nasıl ilişki bozulabiliyor.Ama yukarda arkadasların dediği gibi tek amacı kızının şanıyla ewlenmesini görmek isteyen aileni,seni böle bi mewzu için bırakan insan için ezip geçme.tek denilebilecek bu şuan:44:

Babası düğün istemeyince sana kaç mı dedi yani. Olur mu öyle şey. Ailen ne olacakmış peki bunları düşünmüş mü? Zaten babasıyla babanda nihayetinde anlaşmış. Ama belliki nişanlının babası babana anlaşmış gibi gözükmüş sadece hemde onların isteğine baban tamam dediği halde. Bence arama sorma. Seni seviyorsa hatasını anlar gelir. Ondan sonrası senin kararlarına ve olayın gidişatına bağlı. Ama kaçmayı aklından bile geçirme. Aklına sokmaya falan kalkar. Allah korusun. Kendi anne babasını karşısına alamıyor ama sana kaç diyor. Bencillik tavan yapmış.

bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum inanmıyorumda aslında ama ıcımde ates var o sonmuyo bı turlu hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum evde yapamıyorum ıste yapamıyorum kımseyle konusamıyorum

Çok üzüldüm senin icin. Insallah icinin ateşi soner ve huzur bulursun 😔

en kotusude bu ya bızdede ıletısım kurulamadı hep ben ortada oldum aman o kırılmasın aman bu kırılmasın aman nısanlımla arama sogukluk gırmesın hepten koptu ıpler..

Anlıyorum seni canım bende öyleyim benim sözlümün annesi vefat etmiş babası bişey karışmıyor siz nasıl istiyorsanız öle yapın oglum bilir diyor benim ailemde neden kimse karışmıyor diye iç geçiriyor ben memnunum bişey diyemem ama sanki senin nişanlında iş bitiyordu biraz dengeyi kuramamış o yüzden senden çıkmış artık olay

Evlenecek olan sizsiniz dügünün nasil olacagina ikinizin karar vermesi gerekiyor.
Ama anladigim kadariyla sizin nisanlinizla bile ortak karariniz yok.
Babam öyle istiyor, annem öyle istiyor diye olan size olmus.
Tabi araya bulmak nisanliniza düsmüs ama o da kolay yolu secip kacalim demis.
Seven insan vazgecmez kolay kolay, vazgeciyorsa sevmemistir.

evlerden ırak, iyi olmuş. adam babamı karşıma alamam dicek ama sen herkesi karşına al kaç dicek nasıl bi sevgi anlayışıdır bu işin kolayına kaçmak istiyo. aileden kıymetli bişey yok boşverr. seven adam bırakmazdı

O ne demek ya? Biri bana senden soğudum dese, ben de ona buz keserim. Ne yaptın da bu kadar kolay vazgeçmiş? Hiç üzülme bile bir karaktersiz için. Şimdi sevdim felan diyorsun, dışarıdan bakmak zor geliyor. Ama inan bir hayır var bu işte.

Sohbetli düğün de nasıl oluyormuş bu arada? :44: Ya biraz kız evinin nazı çekilir di mi? Paşa beylerimiz illa bizim istediğimiz diyor, sen peşinden koş başlık parası da ister kendine aslan parçası...uyuz oldum

.

yaptıgım tek sey aman kırılmasın kımse uzulmesın demek oldu en uzulen ben oldum...hatalarım yoktur dıyemem elbette vardır ama yanlıs bı cumlemı kurdum dıye dusunuyorum ama yok herseyı gectım benı kımse bır kere aramadı ne annesı ne babası ..demekkı benı hıc ıstememısler hersekılde durust oldum ama ıse yaramadı

Yazılabilecek her şey yazılmış zaten, üstüne bişey yazmaya gerek yok.
Tek takıldığım nokta iki insan nişanlıyken niye kaçma konusu geçer? Bunu aklım almadı.
Aileler onay vermiş, nişan yapılmış. Kaçmak mevzuya nasıl dahil oluyor?
Normalde aileler karşı çıkınca kaçmıyor mu kızlar sevgililerine?
Biri beni aydınlatsın.

anasının kuzusu,babasının kuklası...
bırak ne hali varsa görsün kurtulmuşsun yol yakınken...
seviyosundur aşıksındır eminim çook üzülüyosundur ama zaman herşeyin ilacı...
ilerde şükür edeceksin kurtulmuşum diye..

Düğün nasıl yapılacak diye orta yolu bulamımışlar ya, adam da en kolayı düğün de masraf da olmasın, alsın bohçasını gelsin demiş aklınca.

.

şöyleki..kaçma konusu hıc yokken babalar tartısmadan sonra sohbette karar kılındı eve gıdınce bıttı dedı bende bıtemez faln dedı bak hersey ıstedıgımız gıbı neden bıtsın falan dıye yok dugun sohbet ıstemıyorum ben kacıcaksan kac bana ben yoksa evlenmem dedı.

Ben hem seni hem nişanlını suçlu buldum.
Senin suçun bizim içimizde ukde kalacak düğün olmazsa babamın içinde ukde kalacak
Karşı tarafında sohbetli olmazsa ukde kalırdı içinde.
Yani sizin düğününüz, onlarında düğünü orta yolu siz bulmalıydınız.
Ha baktınız bulamıyorsunuz nikah olacak bitecek diyecektiniz.
Ama sizde düğün istiyorsunuz o yüzden nikah değil düğün olsun diye bastırmışsınız.

Nişanlın zaten baştan sona hata
Dünürleri geç aile kendi arasında anlaşamamış.
Bence aile kendi arasında anlaşamadı, baba resti çekti ya sohbetli ya da olmayacak düğün diye.
Nişanlında kaçalım dedi.
Ama sakın kaçma ileride ölüm var, boşanma var, aileni karşına alma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…