nisanlimla ayrıldık

[SUP][/SUP]

Sürekli boyle farkli düşünceleriniz var, sasiriyorum doğrusu..
Çoğunluğa hep Zıtsınız..
Neyse.
Bence o adamdan koca olmaz...

Ay her gun ayri bi tip cikip cok muhalifsin rerorero demese kuserim
Size ne ayol ne ustunuze vafize sizin, isinize bakin

Adamin maddi durumu sorunlu nikah olsun diyo kizin ailesi yok illa yemekli dugun olacak, bu sebepten nisan atiliyo. Evet bana gore oglan hakli.

Peki, iyi günler sizeee

ne kaçması saçmalama sakın aklından geçirmee !
ilerde çoluguna çocuguna ne diceksin?

sen üzüleceğine nasıl bir derten kurtulduğuna sevin
burdan bakınca daha net anlaşılıyor
bedavaya getirmeye çalışmışlar
ama tuzlu gelceğini görünce vazgeçmişler
muhtemelen
eski nişanlın
kendisine kaçacak bir kız bulur o eve kapatır
ve hayvan gibide yaşatır

kaçarsan eger nikah yapıp mecbur bırakcaklar seni..
Ailen haketmio üzülmeyi. böle gidersen hiç bi zaman mutlu olamazsın.
Nasılsa döner sakın kaçmaaaaaaa sakınnnnnnnnnn

Hayırlısı olmuş ailesinin ağzına bakarak bitirmiş resmen aileleri o kadar işin içine sokmuşsunuz ki ikinizde de burada hata var babam böyle istiyor annem bunu belirtiyor falan düğün sizin düğününüz şahsen aileler sanırım yapacak o yüzden bu laflar oluyor yoksa gidin neyi tutacaksanız ayarlayacaksınız ayarlayın sadece yaptık ettik nasıl demek kalmalıydı ailelere ama burada nişanlınızla ortak kararınız hiç olmamış o bu dengeyi sağlayamamış sizde destekleyememişsiniz üzüldümbana kaçacaksan kaç ne demek ne size ne ailenize verdiği değer saygı belli ben bunu anlarım işi yokuşa sürmek neden anlaşılıyor sonra ayrılıyor falan nikahtan da olabilirdi ama sonuçta ötekinde karar kılınmış bence Allahın sevdiği kuluymuşsunuz gerçek yüzünü göstermiş hep kendi istedikleri olacakmış ne sizin ne ailenizin bir değeri olmayacakmış sakın büyük bir hata yapıp ta sizi kimsenin sevemeyeceği kadar seven ailenize sırtınızı dönüp gitmeyin değmez inanın değmez

Son düzenleme:
geçmiş olsun şekerim. belli ki dini bütün bir aile değilmiş, yoksa sohbetli neden istemezler ki.. .

iyi olmuş, rabbim sana daha iyilerini nasip eyler inşallah, tü tü tü bin maşallah...

sohbetli düğünü hiç duymadım nasıl ki.
bu arada o babasını karşısına alamaz ama siz alabilirsiniz öylemi.
çok bencilmiş

Mükemmel yazmışsınız

kuesura bakmayin ama nisanliniz çok bencilmiş.babami karşima alamam diyor.ama sizin ailenize reati cekip onkari boynu bükük birakip kaçmanizi istiyor.evlendiginizde ne olcak siz birseyi gene cok istediginizde ailesi istemediginde kocaniz sizi deil gene ailesini dinlicek ve bu hep böle gidicektr emin olun.birkere o şansi vermemeyin ona kacmamakla en iyisini yaotiniz telli duvakli çik baba evinden.eger o sizi seviosa ailesini ikna etmek için çabalar siizin karsiniza tekrar gelir.ee gelmiosa demekki sandiginz kadar da sevmiyordur çunku sevgi aşk az emek fedakarlik ister

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Arkadaşlara katılıyorum bencede sakın ama sakın aileni arkanda bırakıpta o adama gitme. Kaçmak ne demek. Bir genç kız için evinden gelinliğiyle çıkması kadar güzel bir duygu yok. Seni seven isteyen insan evlenmeye bu kadar az kalmışken herşey bitti deyip geri çekilmez. Her zorlukta,her anlaşmazlıkta pes eden bir adam evliliğin sorumluluğunu üstlenemez diye düşünüyorum. Evliliğe bu kadar yaklaşmışken saçma sapan bir sebep yüzünden senden soğuyan adam bırak soğusun keşke hiç özür dilemeseydin. Esas onların gelip sizin gönlünüzü almaları lazım.umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…