Nişanlımla ayrıldıkk...

Hımm olabilir aslında haklısınız.
Bakalım artık neler olucak.
Açıkçası yüzyüze bir kez enine boyuna konuşmak isterdim herşeyi.

canım benimkinin anası 5 ay sonra aradı ya 8 gün öp de başına koy...
o kadar tanıdık geldi ki şu anlattıkların...

Seninki baya abartmış.
5 ay sonra arayıp ne dediki?
Benimki 10 gün sonra aradı işte.
İyice düşünün hemen karar vermeyin diyor.
Bizim aramızda halletmemizi beklemiş.

tugce sen ne diyorsun,aiile ne diyor bu duruma

yani sen istiyor musun?

Şuan baştan beri okuyorum tekrar burda yazılanları.
Düşünüyorum.
Annem sen bilirsin iyice düşün diyor.
Babam daha sert tabi bu durumda.
Bana gelince bir kez yüzyüze konuşup düşüncelerini öğrenmek isterdim.
Gözlerinden beni özlemişmi görmek isterdim aslında.
Ama şu da var ki benim gönlüm onun bir adım atmasından yana.

Kızlar benim size bi sözüm var. Balık baştan kokar ve ön teker nereye giderse arka teker oraya gider. Bu yüzden kapatın sayfaları. Biliyorum bu zor, ama inanın sizin için sağlıklı olan bu olacak...

tugce su durumda, ben parasal konularda ayrilmayi hakli görürüm

yani erkek tarafindan olani,cünkü kadin ayrilirsa para icin o zaman bilir ben yapamam

ama erkegin sorumlulugu bu konuda cok zor,mesela sen calisiyor musun?

bir erkek eve para getiremediginde o onun icin kötü olur,

bir kadin calismazken evde parasal sorunlar olsada cikip kimse sen calismiyorsun demez

ama erkek calisamazsa ya da istekleri karsilamiyorsa o zaman herkes erkege yüklenir..

ben en basindan beri yani onun yazdigi mailde samimiyetine inandim,ayrilmayi kabullenmesinin nedenini az cok gördüm..

ama sen diyorsun ki bana karsi kötü,bana karsi kaba,o zaman farkli bakmak gerek..

simdi ayrilma sebebi olarak parasal sorunlar,evlilik zamaninin uzamasi belirsizlik

filan o bundan bunalmis seni oyaladigini düsünüyor..sende arti ve eksi olarak düsün.

neler arti neler eksi neyi yapabilirsin neden fedakarlik edebilirsin,

tabiki bide onun istemesi var o ne düsünüyor bunu asacagina inaniyor mu?

ya da seni bekletmenin acisindan vazgececek mi? ben burada ayrildik ama adam beni sevmiyormus olayini göremiyorum..

ailece zor günler geciriyorlar anladigim kadariyla ve bütün yük bunun omzumda

Babasıyla artık görüşmüyor.
Babasının durumu iyi ama oğlum düğününü yapıyım demiyor.
O nedenle yük onun üstüne kaldı evet.
Belki bende çok üstüne gittim.
Ve de psikolojisi bu maddi durumlardan bozulmuş gözüküyor.
Bende onları düşünmüyorum şimdi canım.
Neler olur nasıl olur? v.b
Sevmiyor gibi değil çünkü hep çok sevdiğini söylerdi.

canim bir konusun bakalim,iyice düsün tasin kararini ver

ne olursa olsun kararin verdigin kararin arkasinda ol..

ama bence kararin olumusuz bile olsa harcama nisanlini,cünkü bence o sana iyilik yapmak icin ayrilmayi kabul etmis..

kendince seni kurtardi

Evet kendince beni kurtardı.
Doğrumu değil mi bu düşünmek lazım.
Bir süre beklemede kalıyım diyorum ben canım.

Ailenizde hergün iletişim mükemmel sanırım Yok öyle bir dünya
Benim çevremde nişandan tut, nikahın olduğu gün bile ailevi durumlar yüzünden gerilip didişmiş çift var şimdi maşallahları var. Hep aynı cümle "o evre kıymetini okadar iyi anladım ki".
Geçen ben de "küçük ayrılıklar" diye konu açmıştım kötü olur diyen de var eskisinden daha iyi de...

Oyüzden ben imkan olursa yüzyüze konuşmanız taraftarıyım. Tüm sayfaları okuyamadım gerçi...
Ancak pek sevgi, saygı eksikliğine dayalı değil sanki. Telefonla vs olacak işler değil. Ailenin seni geç aramasını ben olumsuz görmedim. İlk günlerde aramak olayı körüklerdi bana kalırsa...
Sessiz kalarak aklınızın başınıza gelmesini istemiş, büyükler olarak karışmayıp olayı ciddiye bindirmek istememişlerdir.

Allah hakkında een! hayırlısını versin inşallah.

Tuğçecim maddi sorunlar aşılamayacak sorunlar değildir.
psikolojisi gerçekten bozuk olabilir erkekler için parasal konular gerçekten çok önemlidir,neredeyse namus meselesi yaparlar o derece.
ama ben hakaret olayına takıldım canım ya.
ben eski nişanlımı özlediğim de ettiği hakaretler geliyo aklıma bildiğin kalbim sıkışıyo o an.
nişanlını tanımıyoruz elbette ki bu kadar süre O'nunla olmuşsan değecek çok tarafları var demektir.
ama bir süre sonra insanda ne sevgi ne tahammül kalıyo ki sen şimdiden bir kısmını tüketmiş gibisin.
özellikle maddi konulardaki sorunlar,insanların birbirlerine olan destekleri ile daha kolay aşılabilir ya da duruma alışılır.
dikkat ediyorum da en başından beri tüm konularında hep kibar nazik ve saygılı cevaplar vermeye çalışıyosun insanlara,benim bile bazılarına karşıdan sinirlendiğim.
diyeceğim o ki kırılgan bir yapın var gibi sanki,lütfen bundan sonra ne yapabilirim ki başka diyerek herşeyi iyi, varsın bu tarafı da kötü olsun kimse 4 4 lük değil diyerek hakaretlerinin üzerini kapatma.bir gün mutlaka patlıyor.

canim senin icin cok zordur kesin yani bukadar aradan sonra. Sonuna kadar da hakklisin.

Üzülme.. biliyorum bunu demek cok kolay ama belki illerde daha büyük sorunlar yasicaktiniz. Seni bu sekilde oyalayan bi insan senin arkanda durmazdi.
Ne olursa olsun ne sorunlar yasasin, sen onu beklemissin simdiye kadar. Fakat o bunlari görmemis.

Allah sabir versin canim insallah bi an önce atlatirsin.

Aminn canımm...
Haklısın bir kez oturup yüzyüze konuşmak mantıklı olur.
onun gözlerinden, hareketlerinden, konuşmalarından daha iyi anlarım ne istediğini.
Bizim açıkçası böyle birşey ilk kez başımıza geldi.

Sevgiliyken olsaydı bukadar afallamazdın emin ol. Şuan sorumluluklar, ciddiyet derken iki katı yıpratmıştır seni.
Lütfen güzel düşün, güzel olsun. Annem nasıl düşünürsen onu çağırırsın der
Okuduğumdan beri bunlar barışacak diyorum ama hayırlısıysa olsun inşallah mühim olan o...
Zor ama üzme sen tatlı canını

Canım açıkçası bende sinirlenince çok ağzımdan çıkan lafı pek bilmem.
Belki de ayrılalım derken biraz ağır konuşmuş olabilirim.
Yeni yeni aklıma geliyor.
Açıkçası bu iş yürürmü yürümezmi iyice düşünmek istiyorum.
Psikolojisi bozuk olmuş olabilir canım dediğin gibi.

Teşekkür ederim canım.
Şimdi farklı durumlar var işte.
Hayırlısı olsun yaşayıp görücez neler olucağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…