Nişanlımla ayrıldıkk...

Sağolasın canım.
Evet iyi düşünelim iyi olsun. Bende bu lafı uygulamaya çalışıyorum hep elimden geldiğince.
İki tarafında kendine göre hataları var.
Ben biraz fevri hareket ettim gene.
Huyum bu işte.
Sonrada üzüldüm böyle.
Nişanlımın annesi de söylemiş siz flört etmiyorsunuz böyle bitti deyip telefonda bir anda kesip atılmaz demiş.
Yalnız aklıma takılan birşey var benim.
Şimdi en son o da bana inat yapıp kararından dönme hoşçakal falan gibi birşeyler yazmıştı.
EE BUnu annesine söyleseydi annesi çocuklar karar vermiş aralarında bitmiş demezmiydi?

Güldüğüm için kızma bana, sizin olay naza dönmüş farkında mısın?
Gerçekten bitiren adam dediğin gibi aileleri yönlendirirdi. Sonuçta gerçekten istemediğimiz bi'şey olduğunda nasıl başımızdan savuşturabiliyoruz değil mi...
Senin o bitti demenin pişmanlığını yaşamanı istiyor sanırım. Tabii seni onu demeye iten nedenleri görmezden gelerek...
Bence sizin ikinizi biraraya getirip birinin çok sıkı sarsması lazım
Bu arada fevri davranıp, üzülmekte üstüme tanımam öyle huy olmaz olsun

Evet canım haklısın.
Ben kesin yüze yüz kafamda kalbimde bitirsem anneme istemiyorum hiç taviz vercek birşey söyleme derdim.
Hatta annesi hep soruyormuş haber var mı diye?
Ona göre bana gelip yeni yılımı kutlıcakmış kayınvalidem.
Ama haber yok ondan diyormuş.
Bunlar hep kafamı karıştırdı canım.

Bence yazık etmeyin inada da bindirmeyin, maddi sorunlar aşılıyor yeterki saygı+sevgi yerinde dursun:44:

Tugcecim son durumlar nedir? Var mi gelisme?
Senin icin k hayirliysa ne hayirliysa Allah im sana onu nasip etsin ins cnm. Cani gonulden mutlulugu hakettigine inaniyorum :))

Tugcecim son durumlar nedir? Var mi gelisme?
Senin icin k hayirliysa ne hayirliysa Allah im sana onu nasip etsin ins cnm. Cani gonulden mutlulugu hakettigine inaniyorum :))

Çok sağol canım.
Bir görüşme olucak gibi gözüküyor yakın zamanda.
Yüzyüze...
Açıkçası inadını kırdı.
Hayırlısı olsun canım.
Bir de Allah kalbimdeki hakkımda hayırlı eylesin inşallah. En sevdiğim duam bu şu aralar. :)
Sen de mutuluğu hakediyorsun canım benim.

Ccnm İns hakkinda en hayirli neyse o olur. Rabbimmhakkinda hayirlisini verdin ve gonlunude o hayra razi eylesin ins.
Gun ola hayr ola canim arkadasim. Bizi gelismelerden haberdar et emi.
İnan aklimdasin ne oldu ne yapi diye:)))

Ccnm İns hakkinda en hayirli neyse o olur. Rabbimmhakkinda hayirlisini verdin ve gonlunude o hayra razi eylesin ins.
Gun ola hayr ola canim arkadasim. Bizi gelismelerden haberdar et emi.
İnan aklimdasin ne oldu ne yapi diye:)))

Tamam canım haberdar ederim tabiki.
İnşallah iyi olur herşey.
Dualarınızı eksik etmeyin benden.
Bende dua ediyorum sizin içinn.

Evet bugün görüştük biittiğini zzten biliyordum.
Bunu söylemesi için onu görmemmi lazımdı yani benim?
Bana para biriktiremeyeceğini, 15 yıl daha kendini toplıyamayacağını söyledi.
Zaten anlaşamıyormuşuz.
2 haftadır çok huzurluymuş.
Üzülmemi istemezmiş çok mutlu olucakmışım.
Bunları duymak bana yetti kalktım.
Bir de bana yeni yıl hediyesi getirmiş. Kabul etmedim.
Vicdanım çok rahat benim dedi.
Bende korkak, güçsüz bir erkekten kurtuldum dedim.
Bunun için neden çağırdı beni?
Bir de o pişman olmazmış ayrıldığına bilmemne.

basit bi insanmış canım hiç bir sorumluluğu kaldıramayan güçsüzün tekiymişş bırak en iyisni yapıp kurtuldun işte öyle insanlar yanlız kalsınlar daha iyi

Cnm uzulme diyemiyorum sana. Uzul agla anlat icindekileri rahatla. Sonra icindeki hesaplasmayi bitirip onune bak. Ben senin icin hayirliisi kimse onunla olsun diye dua ettim. Hayirlisi buymus tugcecim. Zor sikintili kirici uzucu ama unutmaki cnm kimse senden daha degerli degil. Zaman herseyin ilaci cnm. Hersey inan zamanla dha guzel olcak senin icin
Allah im yardimcin olsun. Hayirli insan ile karsilastirsin seni.

basit bi insanmış canım hiç bir sorumluluğu kaldıramayan güçsüzün tekiymişş bırak en iyisni yapıp kurtuldun işte öyle insanlar yanlız kalsınlar daha iyi

Evet haklısın.
Bunu söylemesi için yüzyüze görüşmemiz gerekmiyordu.
Bende bence sen psikolojik yardım al iyi değilsin dedim.
Bencede böyleleri sevilmeyi haketmiyorlar.

Çok sağol canım.
Dışarıda çok tuttum kendimi hep gülümsedim onun karşısında birşey yokmuş gibi.
Ama eve gelince ağlamaya başladım.
Hayırlısı değilmiş evet.
Bundan sonra ben nasıl sevicem?
Ben kime güvenicem?

seni cok iyi anlıyorum su anda hata uzerine hata yapmak istemiyorsan tuğçe hemn baskasını sevmeye yada konusmaya baslama cnkü o kişiyi ancak yara bandı olarak kullanırsın baskalarını da üzmüş olursun .bnce bir müddet kendi içine çekil sosyal aktivite bul kendine ne biliyim bişiylerle ugras cık dısarı gez dolas onu sana hatrlatıcak herseyden kaç uzaklas bi müddette kalbini kapat saglıklı bi aşk yasamak istiyosan yaraların iyileşssin oyle yasa btnm . üzülmeye degmz allahın sevdgi kuluymussun evlenmeden görmssn gerck yuzunu bu evlensenzde aynısını yapardı cocuguna babalık yapacak evine kocalık yapacak sorumluluk yok onda.... !

Cnm senin yuregimle cok icten anliyorum inann. Ama evlenmis bosanmis biri olarak soyluyorum canim zararin daha basindan dondun.
Hayatta kimse unutulmaz degil. Zaman gecince yaralarin kabuk baglicak. Zamanin sarmadigi yara yok cnm. İste o yaralarin sarildiginda Allah im karsina guven ve sevgi saygi hissedecegin saygi duyacagin birini cikaracaktir.
Cok normal hissettiklerin. Ayrilikds bir surec seklindedir. Surec ilerledikce hersey yoluna girecek. Dua sabir ve sukur senin ilacin olacaktir. Allah im yardimcin olsun cnm. Dualarimdasin

Son düzenleme:

Evet canım haklısın.
Yaram kapanır inşallah.
Kendime meşgul olucak birşeyler bulmalıyım.
Evet onda aile kurucak sorumluluk, güç yok.

Teşekkür ederim canım...
Allah razı olsun.
Umarım kolay atlatırım.
Allahtan sabır ve güç diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…