- 14 Ağustos 2011
- 28.509
- 4.372
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
aynen öyle canım.kulun adaleti şaşarda Allahın adaleti şaşmaz.sen içini ferah tut
Evet canım aynen onun için değmez üzülmeye bile.
Çünkü kafası yerinde değil.
Kafası yerinde olan insan bu cümleleri kurmaz.
Benle olmamaktan huzur duyan bir erkek için üzülmeye değmez.
Zaten geldi hemen içimi kararttı karanlık düşünceleriyle.
O benim ancak gülen yüzümü soldururdu.
ha şöyle gülen güzel yüzüne kurban olsun o herif ...
tuğçecim konunu takip ediyordum ama yazmadım hiç..hakkında hayırlısı olsun.. tabi nişanlıyken de ayrılmak zor ama iyiki evlenmeden önce görmüş oldun nasıl biri olduğunu .. çok daha iyileri çıksın karşına.. inan ki üzülmeye deymez bazen bu acı beni öldürür dediğimiz şeylere belli bir zaman sonra gülüyoruz ne kadar büyütmüşüm gözümde diyoruz.. o yüzden bu sürecin geçici olduğunu unutma çok daha güzel günler seni bekliyor inş..:)
canım daha önceki konularınıda hatırlıyorum bence doğru bir karar vermişsin çok sabrettin çok bekledin ama o senin değerini bilememiş. Yaşım 30 deme kimler kaç yaşında evleniyolar sana kocamı yok ortalıkta. Zaten biçok şey bitmiştir içinde aramaması senin için bence dhaa iyi vazgeçmen daha kolay olur. Sen sakın sözünden dönme bence doğru olanı yapmışsınilişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
Iş bulcak diye bekledim. şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
çünkü işine geldi.
üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? şuan ruh gibiyim.
sakin ol hiç de ruh gibi olma ..adam olsa senin bıraktığın açık kapıyı ter içeri girerdi demek ki onda da heves yokmuş..ailesi de aramamış demek onların da işine gelmiş...ucuz kurtuldum de boşver nişanlılık tanıma dönemidir dünyada tek erkek yok daha iyisiyle evlenirsin inş..ilerde pişman olur mu olmaz mı düşünme bile bunu...sil gitsin o seni silmiş nasılsa...atlatırsın emin ol ..ya evli olsaydın ve bir çocuğun olsaydı ve sen bitsin dediğinde bu adam hoop okey deseydi o zaman ne yapacaktın bunu düşün ve şükür de..yeni hayatında mutluluklar..
canım daha önceki konularınıda hatırlıyorum bence doğru bir karar vermişsin çok sabrettin çok bekledin ama o senin değerini bilememiş. Yaşım 30 deme kimler kaç yaşında evleniyolar sana kocamı yok ortalıkta. Zaten biçok şey bitmiştir içinde aramaması senin için bence dhaa iyi vazgeçmen daha kolay olur. Sen sakın sözünden dönme bence doğru olanı yapmışsın
evlenip ayrılmak daha zor olacaktı, kararınız pişman etmesin.
Hayat zor ama insanları anlamak daha da zor. Söylediği her cümle yaptığı her tavır o kadar yapmacık geldi ki sanırım bu 1.5 yıl ona ağır geldi sorumluluk almak birşeyleri başarmak zor geldi ve aynen dediğin gibi korkup kaçtı. Huzurlu olmasına tek sebep şu an o yükten hafiflediğini düşünmesi bence ama kafasına dank ettiğinde anlayacak kimsenin sen gibi olmayacağını. Üzülme demek istemiyorum çünkü üzülmeye değmeyecek biri gibi duruyor ailenin dediği gibi çok geç olsaydı böyle bi insanla bi hayatı paylaşsaydın daha kötü olurdun. Tek dileğim rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın canım bunca insan tarafından seviliyorsun onların iyi dileklerinin seni bulacağına inanıyorum benn
çok zordur eminim..
başına gelmeyen anlayamaz,gerçekten acı çekersın ama bir müddet sonra geçecektir emin ol..
şunu düşün sonuna kadar çabaladıgını düşünüyorsan.artık yapacak birşey kalmamıştır.
bazende şunu düşünmek gerekir inceldiği yerden kopsun...bizler bizi yarı yolda bırakacak,destek olmayak en ufak bir zorlukta terk edercekyada terki kabul edecek kişiler aramıyoruz..
hakkında hayırlısını versin yüce yaratan..
Ne olursa olsun, nişan bozulduğunu anda alınan şeyler geri verilmeli..Dinde de böyle hukukta da..Evet sana çektirdiler belki, canını acıttılar ama senin onlardan bir farkın olmalı değil mi ? Onların canını acıtmak isterken üzerinde başka birinin hakkının kalmasını istemezsin.Sen sadece Allah'a havale et.Bir kaç takıdan daha büyük bir bedel olacaktır bu emin ol..
Kalsın bence canım yollma...Kahrını sen çekiyorsun sefamı sürcekler bide o takılarla... Bence sen bozdur çatır çatırda harca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?