- Konu Sahibi DilaraGkhnn
-
İşyerinde o kadar erkek varken neden nişanlınız ? Bu bir.
Evli barklı kadın işyerinde dedikodusunun çıktığı erkekle canımlı cicimli konuşuyor kocası gık demiyor ? Bu iki."
Canım kelimesini geçtim MÜSAİTİM kelimesi birçok şeyi anlatmaya yetiyor da artıyor bile. Bu üç.
Kadın yakalandığını farkedince panik yapıp ayaküstü binbir yalan söylemiş yemeğe gelin işi palavra. Bu beş.
Madem öyle kadının kocasının da evde olduğu bir vakit onlara yemeğe gidin bu meseleleri açın. Kadına yemeğe geliyoruz dediğinde tutuşacaktır ve gerisi çorap söküğü gibi gelirAma gittiğiniz vakit mutlaka bu meseleleri açmanız gerekir bence kadının kocasının hiçbirşeyden haberi yok. Kocası evde yokken yada uyuduğunda yani "MÜSAİT" olduğunda nişanlınızla konuştuğu apaçık ortada.
Benimde 8 yıllık bir birlikteliğim var, bende nişanlıyım. İnan bana bu şüpheyle yaşanmaz.
Hepinize ayri ayri cok teşekkür ederim. Bu ayrıntılı faturayi nasil cikarabilirim bilgi verebilecek.
Bu arada evet nasilsin yazmis.bir kac dakika cvp alamayinca musaitim yazmis
Ah ne dusunecegimi sasirdim. Kiz tam bir mal dun beni bahane bulup yazdı. Tersledim.aptal mi uyanik mi bilemiyirum.
Ah ne dusunecegimi sasirdim. Kiz tam bir mal dun beni bahane bulup yazdı. Tersledim.aptal mi uyanik mi bilemiyirum.
Nisanlim hic bir sekilde fatura dokumlerini vermeyi kabul etmedi. Iki gündür de ayrintiliyi faturaya hat sahibi olmadan ulasamayacagim söylendi. Ben gözümü acmaktan yanayim. Kendimi kandirmaktan sıkıldım. Bana diyor bana güvemiyormusun? Son kartta çekildi yani. Avea kullaniyor bu arada ve ben ne yaptiysam ulasamadim.korktugu ve sakladigi konuşmalar var belli. Ahh birde o faturalara ulasabilseydim ahhh.
Nisanlim hic bir sekilde fatura dokumlerini vermeyi kabul etmedi. Iki gündür de ayrintiliyi faturaya hat sahibi olmadan ulasamayacagim söylendi. Ben gözümü acmaktan yanayim. Kendimi kandirmaktan sıkıldım. Bana diyor bana güvemiyormusun? Son kartta çekildi yani. Avea kullaniyor bu arada ve ben ne yaptiysam ulasamadim.korktugu ve sakladigi konuşmalar var belli. Ahh birde o faturalara ulasabilseydim ahhh.
Bu durumda güvenmek için bir sebep yok.
Temiz olsaydı çekinmezdi buyur bak diye gözüne sokardı.
Ver yol gitsin ver.
Güvenmiş..Şöyle bir durumda Güven sadece bir erkek ismi benim için
Nasil anlatsam nerden baslasam bilemiyorum. Yillar oldu birlikteyiz. 15 ay asker bekledim. Laf olmasin diye dışarı çıkmadım.nisanlisi askerde süsleniyor diyecekler diye saçımi yapmadım makyaj yapmadim. Bir yerde gidip cay icmedim. Laf olmasın diye. Ona laf gelmesin diye. Rabbimin taktiri bu demekki. Hayirlisi buymuş. Rabbim yardimcim olsun inşallah
Hepinize ayri ayri cok teşekkür ederim. Bu ayrıntılı faturayi nasil cikarabilirim bilgi verebilecek.
Bu arada evet nasilsin yazmis.bir kac dakika cvp alamayinca musaitim yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?