Ben gayet sakinim zaten herkez gibi bende görüşümü belirttim konu benim üzerime yöneldi. Sizinde mantık yapınız bilip bilmeden eleştrilir şiddet yanlısıymış gibi gösterilirse sizde celallenirsiniz
Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?
Benzer seyleri bir arkadasim yasamisti. Aslinda 5 yil birlikte olmalarina ragmen ne olduysa adam gercek yüzünü sonradan göstermeye baslamisti. Nisanlilardi ve evlenmelerine cok az bir süre kalmisti. Evlerini düzenlemeye gittikleri bir gün, perdeyi yanlis taktigi icin sinirlenip adam kizin bilegini büküyor. Kiz tepki verince daha beter ittire kaktira kavga ediyorlar, cok büyük küfürler hakaretler. Sonra ayrildi direk. Simdi baskasiyla evli ve iki kizi var.
Bence cesaretini toplamali ve ayrilmalisin. Daha evlilik baslamadan bu kadar yipranmak ve böyle yakisiksiz durumlar yasamak hic hos degil. Evlendigine pisman olursun.
Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?
Az önce böyle bir konuya cevap yazdım aradaki tek fark yazdığım kişinin erkek arkadaşıymış sizin ise nişanlınız.Gerçi sizin durum dahada vahim kol burkmalar hele hele yüze tükürmede neyin nesi,sanki sizi biriyle yatakta yakalamışçasına bir tepki vermiş yok yani böyle bişey.Nişanlım gelcek benim yüzüme tükürcek yemin ederim onun suratına s.çmayan ne olsun.Neyse lafı fazla uzatmayayım ben az önceki yorumumun aynısını sanada yazıyorum söyleyeceğim tek şeyde kesinlikle ayrıl.Çünkü hayatının hatasını yapmana son 1 adım kalmış onuda atarsan sonun kötü.
Sana tek tavsiyem kesinlikle bir erkek için değişme,bir erkeğin seni değiştirmesine izin verme.Ya seni olduğun gibi kabul eder yada çeker gider.Bu vatandaş daha şimdiden böyle düşünüyorsa evlendiğinizde kapıdan çıkmayı bırak camdan bile bakamazsın.Yazık etme kendine.Bence onun için değişme onu kaybedersin belki ama kendini kazanırsın.Sen,sen olmaktan asla vazgeçme.Bir zamanlar benim başımada gelmişti böyle bir olay,hemde o kişi benim şu anki eşim :) Senin dediğin gibi kıyafetime makyajıma kotumun darlığına düşük beline,küpeme vs...bir çok saçma sapan şeye daha.Şimdi diyeceksin madem öyle neden evlendin.Daha bana bu tür isteklerini sıraladığı an sen kimsin arkadaş dedim,erkek arkadaşım olman bana at gözlüğü takacaksın anlamına gelmez dedim.Ya beni böyle sever kabul edersin yada sana yallas dallas dedim.Ki şu an beni kaybetmemek için bu şekilde kabul eder gibi görünüp dereyi geçene kadar ayıya dayı derim politikasını uygulayacaksan sen kaybedersin,bu konu bir daha açılırsa aşkta biter evlilikte dedim.Hatta bu isteklerini sıralayınca bana yok dar kot giyme ağır makyaj yapma göz kalemi çekme oje sürme 3 küpe takma...bende ona nasıl biri olmamı istersin dedim bana resmen paçoz gibi ol demek istedi kot 1-2 beden büyük olacak makyaj yapılmayacak saç boyanmayacak falan.Bende ona dedimki tamam ben bunları yapıcam ama sende benim istediğim gibi olacaksın dedim kabul etti.Sen nasıl olmamı istiyosun dedi bende ona tayt giymesini söyledim ben tayt giyen erkeklerden çok hoşlanırım dedim ve eğer bu söylediklerimi yapmamı istiyosan sende tayt giyeceksin dedim.Konu bu şekilde kapandı o zamandan beri hiç bir şeyime karışmaz,karıştığı gün resti çekeceğimi çok iyi bilir çünkü.O nedenle taviz verme canım verdiğin an daha fazlasını istemeye başlar bir gün bir bakmışsın Afgan kadınları gibi yüzünde demir bir maske öyle geziyorsun.
tabii ki ayrılmak senin için daha hayırlı görünüyor. ne yaşına ne ahlaka ne toplumsal kurallara ne de dinimize göre hareket etmiş. benim sevgilim/nişanlım tam tamına nasılsa şimdi kocam da aynen öyle. yani sen işanlınla evlenirsen aynı şeyler devam eder.
huylu huyundan vazgeçer mi? baban senin suratına tükürdü mü hiç? hakaret etti mi?
BİRAZ UZUN OLDU AMA İLKKEZ İÇİMİ DÖKTÜM..............
cnm yasadıklarına üzüldüm benimde bi hikayem var buna benzer ama sonu iyi biten..
bigün annemin bi akrabasının kızı ayşenin evlenip bize yakın biyere taşındığını öğrendik ben daha 18 yasındayım ozaman ilkkez tanışıcam gittik ayşeyle tanıştım kaynanasıda yanındaydı oturduk neyse orda bi foto dikkatimi çekti eşinmi diye sordum kaynım dedi eve geldik geç olmuştu yattım rüyamda ayşenin kaynanasın beni o fotodaki kişiye yani oğluna istemeye geldiğini gördüm rüya diye üstünde durmadım aradan bi zaman geçti bize geldiler fotodaki kişide geldi şimdi kendisi eşim oluyobenden etkilenmiş direk evlenme teklif etti bende daha önce hiç kimseyle flört etmemiştim kabul etmedim çok diller döktü sonra kabul ettim 1 sene kadar flört ettik çok mutluyduk kendimi prensesler gibi hissediyodum sonra aileler öğrendi öğrendi diyorum ama canım babam hala görücü usulü oldu diye biliyo bu konuda biraz katılar muhafazakarlar annem öğrendi kızdı kabullenmedi eşim yine çok dil döktü onuda ikna etti askere gitti 3 aylık askerdi sözlendik yüzük parmağıma girince hayatım kabusa döndü sevdiğim adam gitti yerine hakaret eden şiddete meyilli kıskanç bi maganda geldi ama ilk aşkım nasıl seviyorum öl dese ölürüm o derece oda bana öyle beni canı gibi seviyo çok eminim ama yaptıklarına katlanamaz oldum 15 ay asker yolu bekledim geldi yine huylarına devam bi küs bi barışık düğün günü geldi çattı çeyiz serildi şehir dışından misafirler geldi ben nişanı atmaya karar verdim ama kopamıyorum okadar cok seviyorumki anlatamam bu olanlardanda aileme hiç bahsetmiyorum duysalar aynı dakika bitirirler bigün tak etti nişanlıma ayrılmak istediğimi söyledim kesinlikle olmaz seni bırakmam dedi ben bitti dedikçe çıldırdı ortalığı birbirine kattı ailemin yine haberi yok ama onun ailesi biliyo hepsi beni ikna çabasında ben biraz daha düşünüyüm dedim yüzük parmagımda kaldı bi arkadasın kınasına gittim orda kaldım onun içinde bi ton kavga ettik neyse orda evli bi kız eski sevdiği çocuğu anlatıyodu çocuk buna bi tokat atmış bi anlık sinirle ayrılıp şimdiki eşiyle evlenmiş hala onu sevdiğinden unutamadıgından bahsediyodu eşine bakınca bile onu gördüğünü söylüyodu çok etkilendim bende öyle olmaktan korktum gözüm karardı aşkıma yenik düştüm herseyi göze aldım evlendim çünkü canımdan bile çok seviyodum belki bana kızanlar olabilir ama tatmayan bilemez şimdi 3 senelik evliyiz ve çok mutluyuz beni el üstünde tutar kimseye laf söyletmez kimseye muhtaç etmez evde benim sözüm geçer bi hasta olsam gözü bişey görmez aileme bana çok saygılı nasıl anlatıyım bilmiyorum ama iyiki nişanı atmamışım diyorum hala ilk günkü gibi seviyorum oda öyle kötü olan bütün huylarını evlenince bıraktı anladımki hepsi evlilik psikolojisiymiş dönemlik bişey yani nişanlılk dönemim zehir oldu ama bu mutlu günlerim hepsini unutturdu bana şimdi bi bebeğimiz olsun istiyoruz çok iyi bi baba olucandan eminim benim hikayem bu cnm ilk defa anlatıyorum bunları ailem hala bilmez o günleri hiç anlatmadım...
senin ilişkin hakkında ne desem bilmiyorum benim gibi gözünü karart desem herkes benim kadar şanslı olmayabilir değişmeyebilir bütün ömrün zehir olabilir bitir desem belki ilerde hersey çok iyi olur sen en iyisi yüreğinin sesini dinle dinleki sonra keşke demeyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?