nişanlımla baş başa kalabilmek için yardımınızı istiyorum kızlarrr!

bu olay sizin için normal bir durumsa ve o insanla evlenecekseniz neden ailelerden gizliyorsunuz? burda yargılama niyetim kesinlikle yok ama bence siz kendinizi bu konuda sorgulamalısınız. gizli yapmak istiyorsunuz çünkü sizin aileniz veya onun ailesi ya da her ikisi bunu normal karşılamayacak, karşılamış gibi görünse bile özellikle onun ailesi tarafından bu ilerde senin için eksi bir puan olacaktır. rahat rahat kal veya kalma deme hakkı tabiki bende yok ama fikirlerimizi merak ediyorsan insanlar düğün günü bile ayrılabiliyor. şimdi biz bir şey yapmayacağız gibi masumluk yapma kendine karşı. diyelim ki sen yapmadın peki nişanlın ? ateşle barut yanyana durur mu, hadi durur belki ama belki. kesinlikle bir şey olmaz deme. nişanlınla şu an çok iyi çok mutlusundur, ama ilerde yanlış tercih yaptığını düşünüp evlenmekten vazgeçebilirsin ve bu vazgeçme durumunda karar verirken geçirdiğin gece veya geceler, yaşadığın şeyler çok etkili olur. ben isterim ki eşinle gerçekten sevdiğin mutlu olacağın için evlen, mecbur kaldığı için evlenen binlerce kız var. belki örnekler çok geniş olmuş olabilir ama bunlar hayatın gerçekleri. ayrıca şunu da eklemek isterim; erkekler kız arkadaşı ve nişanlısıyla birlikte gece geçirmeyi ço ister, bunun tamamı duygusal bir gece olması niyetini taşımaz. eğer cinsel anlamda küçük de olsa birşeyler yaşarsak kız benden daha zor vazgeçebilir diye kendini güvenceye alırlar. bu aşamadan sonra da ilişkiniz senin için sıkıntıya girer. kimse kaybetme korkusu olmayan bir erkekle birlikte olmaz. sakın yanlış anlama ben sadece genel açıdan yardım almak istediğin konunun bugünü ve yarınına bakmak istedim objektif bir gözle. karar elbette senin

yorumunuz için çok teşekkür ederim sizi çok iyi anlıyorum bende bunların farkındayım ama düşüncelerimizde şöyle ayrılıklar var anlatıyorum.nişanlımla cinsel bir birliktelik yaşamak istemiyoruz karşılıklı olarak ( o kabul etse ben bugün bile onunla birlikte olurum çünkü bakirelik bir tabu olmamalı , ben nişanlımla herşeyi yaşasam sadece içime girmese sizce ben bakire olurmuyum? evet fiziksel olarak olurum ama ya ruh? ) neden birlikte olmuyoruza gelince biz düğün gecemizin özel olmasını gelinliğimi hakkıyla giymeyi o üzerindeki kırmızı kurdeleyi tam manasıyla taşımayı istiyorum.yoksa ikimizde yetişkin insanlarız neden bunlarla uğraşalımki.

Sizin bahsettiğiniz durumla konu sahibinin durumu arasındaki tek fark konu sahibinin ilkokul öğrencisi olmaması herhalde :1:

Ne yaptınız allahaşkına? Yetişkin, nişanlı bir genç kadın sözkonusu. Yalnız başına yurtdışına dahi çıkmış. . .

Ailesi gideceği arkadaşlarının telefonunu isteyecek, bir de orda olup olmadığını denemek için birkaç defa arayacak öyle mi?

Böyle birşey bana yapılsa kıyametleri koparırdım herhalde.

Onları arkanızdan iş çevirmeye teşvik etmek istemiyorsanız, siz de çocuklarınıza bunu asla yapmayın bence.

....

Konu sahibi,

Birinizin önceden yaptığı bir planı olur, birinizi de son anda arkadaşı davet eder. Bu kadar zor olmamalı bunu ayarlamak.

Aileler her gün birbirini arayıp sizin ve nişanlınızın evde olup olmadığınızı kontrol etmiyor herhalde?

teşekkür ederim bende bunları ifade etmek istemiştim bayana ama daha sonrasında vazgeçtim üşünmemiş yorum yazmış saygı duyayım dedim :) ama siz hislerime tercüman oldunuz.

ooww bu çok tehlikeli bi konu olmuş :)
biz kızlar ortaokuldan itibaren yalan söylemeye teşvik ediliyoruz aslında ailelerimiz, çevremiz nedeniyle oyüzden ister istemez önümüze her çıkan fırsatı değerlendirip birtakım gizli, heyecan verici işlere fırsat yaratıyoruz :)
Erkeklerin ailelerine sebep sunmaları gerekmiyor bu akşam arkadaşlarla takılıcaz der olur biter, sizde sadece kendi ailenize bu açıklamayı yaparak şöyle bir bahane sunabilirsiniz
madem çalışıyorsunuz şöyle bi önerim olabilir, çalıştığınız yerin eğitim semineri vs olabilir mesela :27: gerekirse başka bir şehirde bile olabilir, hatta 2 gün bile olabilir :1: nasıl olsa eğitim semineri zorunlu birşey, gidiyorum der gidersiniz kimse size hayır gidemezsin diyemez :32:
bunu değerlendirebilirsiniz bence :51:

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum bu yüzden geçenlerde sözlümle yaptığımız kaçamaktan bahsedeyim...:24: ailenin tanıdığı bildiği güvendiği burası önemli:ssz: bi dostunu ayarla ailene arkdaşının üzgün olduğunu görüşemediğinizi onda kalıcağını söyle çok ta ısrar etme çakmasınlar :39: aynı şekilde nişanlında nerde yaşıyosnuz bilmiyorum ama işi olduğunu ya da benim sözlüm askerde olan arkadaşının yemin törenine gidiceğini ve orda kalıcağını söylemişti :9: o da ayarlasın ve buluşun..kim ne der ne düşünür bilmiyorum ama çiftlerin yalnız kalmaya çok ihtiyacı olduğunu biliyorum ..hem bundan daha dogal ne olabilir ki ! bol şans..

biz nişanlımla her hafta otele gidiyoruz 5 yıldızl,ı ben izinli oluyorum o öğretmen dersi olmuyor vs, gidiyoruz önce başbaşa kalıyoruz sonra bikinimi giyiyorum o mayosunu havuza gidiyoruz spor yapıyoruz türk hamamı sauna buhar banyosu, en sonunda da süper bir yemek ve aksam 08.00 de cıkıyoruzzz ben gece evden cıkmanın yolunu bulamadım valla:)

Back
X