kızlar nişanlımla çok sorunlar yasadık. burya açtıgım konulardanda bilirsinizz.. oda bende bu duruma çok üzülüyoruz. yenemiyo kendini ve ben bunaldımm.. psikologa gitmeyi düşünüyoruz beraberce sizde dogru olurmu... dün sordum nişanlımda tamam iyi olur dedi. çünkü ailelere anlatsak sorunumuz var die dahada büyücek biliyoruz kimseye anlatamıyorz bari yardım alalım dedik. birdiger sorumda; psikologlar ikimizi beraber kabul eder dimi. devlet hastanelerinde oluyo ya oraları soruyorum. aynı anda beraber girebiliriz degilmi bilgileri olanlar yardım edin lütfennnnn
hmm anladım . ama sorum su psikolog iki kişiyi kabul edermi??
canım öncelikle merhabalar.. ben i okulda psikolojik danışman olarak çalışıyorum.. bu konuda bildiklerimi sana anlatmaya çalışıaym inşallah faydası olur.... aslında devlet hastanesindeki psikoloğlar da sizi çift olarak alır almalıdır.. çünkü kendi işimden de biliyorum bu çok faydalı bir yöntem..ama eğer büyük şehirlerde işinde uzmanlaşmış bir evlilik terapisti aile danışmanı bulursanız kesinlikle onu tavsiye ederim. profesyonel bir yardım almakla en doğru kararı vermişsiniz.. çünkü insan kendini tanımıyor bilmiyor.. haklı sanıyor kendini ama dışardan bir bakış açısı ona gerçkleri göztermede çok yardımcı oluyor.. umarım sorununzu çözersiniz..
tabi istanbulda yaşıyorsan
kızlar nişanlımla çok sorunlar yasadık. burya açtıgım konulardanda bilirsinizz.. oda bende bu duruma çok üzülüyoruz. yenemiyo kendini ve ben bunaldımm.. psikologa gitmeyi düşünüyoruz beraberce sizde dogru olurmu... dün sordum nişanlımda tamam iyi olur dedi. çünkü ailelere anlatsak sorunumuz var die dahada büyücek biliyoruz kimseye anlatamıyorz bari yardım alalım dedik. birdiger sorumda; psikologlar ikimizi beraber kabul eder dimi. devlet hastanelerinde oluyo ya oraları soruyorum. aynı anda beraber girebiliriz degilmi bilgileri olanlar yardım edin lütfennnnn
canım mutlaka gidin..biz nişanlımla gittik daha ilk seanda faydasnı gördük..ikinci seansa kadar ilaç kullandık..çok şükür tartşmıoruz artık..anı yasıyoruz..
daha devam edicez..
özele gittik caım biz
cok güzel düsünmüssünüz:)
keske benim nisanlimda böyle birseyi kabul etse...
özel ne kadar??? bi mahsuru yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?