Nişanlımla beraber psikoloğa gitmeyi düşünüyoruz.

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
kızlar nişanlımla çok sorunlar yasadık. burya açtıgım konulardanda bilirsinizz.. oda bende bu duruma çok üzülüyoruz. yenemiyo kendini ve ben bunaldımm.. psikologa gitmeyi düşünüyoruz beraberce sizde dogru olurmu... dün sordum nişanlımda tamam iyi olur dedi. çünkü ailelere anlatsak sorunumuz var die dahada büyücek biliyoruz kimseye anlatamıyorz bari yardım alalım dedik. birdiger sorumda; psikologlar ikimizi beraber kabul eder dimi. devlet hastanelerinde oluyo ya oraları soruyorum. aynı anda beraber girebiliriz degilmi bilgileri olanlar yardım edin lütfennnnn

kızlar nişanlımla çok sorunlar yasadık. burya açtıgım konulardanda bilirsinizz.. oda bende bu duruma çok üzülüyoruz. yenemiyo kendini ve ben bunaldımm.. psikologa gitmeyi düşünüyoruz beraberce sizde dogru olurmu... dün sordum nişanlımda tamam iyi olur dedi. çünkü ailelere anlatsak sorunumuz var die dahada büyücek biliyoruz kimseye anlatamıyorz bari yardım alalım dedik. birdiger sorumda; psikologlar ikimizi beraber kabul eder dimi. devlet hastanelerinde oluyo ya oraları soruyorum. aynı anda beraber girebiliriz degilmi bilgileri olanlar yardım edin lütfennnnn

Devlet hastanelerinde psikiyatristler olur genelde.

Siz bence özel bir yerde çift terapisi almalısınız

Evet,psikolog yerine aile danışmanlığı,evlilik danışmanlığına falan gitmeniz gerekiyor sizin.

nerde nasıl gideriz gibi bi fikrim yok daha önce hiç böyle yerlere giden biri olmadım yada giden arkadaşlarım olmadı. araştırcam tşkler.

canım öncelikle merhabalar.. ben i okulda psikolojik danışman olarak çalışıyorum.. bu konuda bildiklerimi sana anlatmaya çalışıaym inşallah faydası olur.... aslında devlet hastanesindeki psikoloğlar da sizi çift olarak alır almalıdır.. çünkü kendi işimden de biliyorum bu çok faydalı bir yöntem..ama eğer büyük şehirlerde işinde uzmanlaşmış bir evlilik terapisti aile danışmanı bulursanız kesinlikle onu tavsiye ederim. profesyonel bir yardım almakla en doğru kararı vermişsiniz.. çünkü insan kendini tanımıyor bilmiyor.. haklı sanıyor kendini ama dışardan bir bakış açısı ona gerçkleri göztermede çok yardımcı oluyor.. umarım sorununzu çözersiniz..

canım öncelikle merhabalar.. ben i okulda psikolojik danışman olarak çalışıyorum.. bu konuda bildiklerimi sana anlatmaya çalışıaym inşallah faydası olur.... aslında devlet hastanesindeki psikoloğlar da sizi çift olarak alır almalıdır.. çünkü kendi işimden de biliyorum bu çok faydalı bir yöntem..ama eğer büyük şehirlerde işinde uzmanlaşmış bir evlilik terapisti aile danışmanı bulursanız kesinlikle onu tavsiye ederim. profesyonel bir yardım almakla en doğru kararı vermişsiniz.. çünkü insan kendini tanımıyor bilmiyor.. haklı sanıyor kendini ama dışardan bir bakış açısı ona gerçkleri göztermede çok yardımcı oluyor.. umarım sorununzu çözersiniz..

tşk edrm... haklısınız insan hep ben haklıyım dogrultusunda gidiyo ve sorunumuz ne onu bile bilmiyoruz neden böyle oluyo. oda bende seviyoruz birbirimizi bunun olmasınıu istemiyoruz. ailelere açsak büyük sorunlar çıkar. oyüzden psikologa gtmeyi düşündük. belki bizim görmedigimiz şeyi görürler:( bilmiyorum kafam çok karışık inş çözülür sorunlarımız.

evlilik terapisti ücreti nekadar bilgim yok. suan çok bi ücret ödeyecek durumda degiliz. nişanlımın askerligi yaklaşıyo ve para biriktirmek sorundayız. ailesi arkasında degil tek başına oldugu için evimizi kendimiz düzcez dügünümüzü kendimiz yapcagız. nasıl olcak bilmiyorum ama oyüzden özel yerlere gidemem :50:

canım mutlaka gidin..biz nişanlımla gittik daha ilk seanda faydasnı gördük..ikinci seansa kadar ilaç kullandık..çok şükür tartşmıoruz artık..anı yasıyoruz..
daha devam edicez..
özele gittik caım biz

cok güzel düsünmüssünüz:)

keske benim nisanlimda böyle birseyi kabul etse...

canım mutlaka gidin..biz nişanlımla gittik daha ilk seanda faydasnı gördük..ikinci seansa kadar ilaç kullandık..çok şükür tartşmıoruz artık..anı yasıyoruz..
daha devam edicez..
özele gittik caım biz

özel ne kadar??? bi mahsuru yoksaa

cok güzel düsünmüssünüz:)

keske benim nisanlimda böyle birseyi kabul etse...

gayet normal bi şekilde konuştum sorunlarımızın bizi bitirdiginin oda farkında oyüzden kabul etti hatta iyi düşünmüşsün dedi. ikna et sende ben inanıyorum iyi gelcek bize...

özel ne kadar??? bi mahsuru yoksaa

canım nişanlımn tanıdıgı vasıtasıyla indirimle gittik seans başı 135 tl ama biz mesleğnde ün yapmış birine gittik birde istanbulun en iyi hastanelerindendi..
istanbuldaysan daha uyguna özel hastaneler bulabilirsin canım..özele gidin derdim devlette gerçekten ilgilenmıyorlar..özeldeki gibi olmuyor..

Son düzenleme:
Back
X