Nisanlimla dügüne 4 gün kala ayrildik, kendini kötülüyor bana. Amaci ne? ltfn yardim

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,

belki cogunuz okumussunuzdur, ben nisanlimdan ayrildim dügünümüze 4 gün kala. Simdi bir sorum olacakti, kendisi bana yaziyor ama hep kendini karaliyor kurtuldn benim gibi birinden, benden sana koca olmazdi, iyi yaptin dogru yoldasin, git önüne bak benden bi cacik olmazdi vs. kendine hakaret ediyor bana karsi kendini kötülüyor. Benim anlamadiigm sey geri dönüs yok diyor kaderine küsmüs icine atmis herseyi olmaz artk mantiksiz diyo onca sey yasandi bunlari görmemezlikten gelip tekrar yapamayiz tadi tuzu olmas eskisi gibi diyor ama neden hala kendini bana kötülüyor aci cektigini dile getiriyor anlamiyorum, amaci ne olabilir? Lütfen akil verin fikir verin arkadaslar.

duygu sömürüsü işte...
geri dönüş yok madem ne gerek var konuşmaya...

duygu sömürüsü işte...
geri dönüş yok madem ne gerek var konuşmaya...

iyide anlamadigim sey neye duygu sömürüsü yapiyor? Eger kendi diyorsa geri dönüsü yok diye amaci ne bu duygu sömürüsüyle neye ulasmak istiyor anlamis deiglim cok mantiksiz cok

yokmu hic fikri olan? neden yapiyor olabilir bunu?

O evlenmek istemiyor ve sevgili olarak takılma taraftarı herhalde vicdan yapıyor sanırım şu an. Sizde ona şöyle demeyi deneyin;" bende aynı fikirdeyim. Artık kendi yollarımızda devam etsek ve birbirimizi aramasak mesaj yazmasak daha doğru bir davranış olacak. tartışmayalım kendine iyi bak hoşça kal" gibi yani kesin ve net olun. Siz onu istiyor musunuz hala asıl soru bu?

onu cok seviyorum özledimde ama mantikli degil artik geri dönmek herkes karsi buna aileler karsi aileler karsiykende mutlu olamaz insan mecburuz ayri kalmaya belki oda ayni durumun icindedi ailesi kesin kes istemiyodur tekrardan olmasini barismamizi vs.

canım ben daha önce yazdığın yazıdan ayrılmanızı okudum. O kadar olaya rağmen hala burada onun yazdıklarından anlam çıkarmak için paylaşım yapıyorsan evet çok seviyorsun anladım. Fakat aileler bir tarafa eğer bunu siz isterseniz bu aileler ikna olur ben sende o gücü görüyorum. Ama eski nişanlın maalesef ailesine karşı boynu bükük güçlü değil. Ve nişanı atman iyi olmuş. Evlilikte zamanla seni ezdirirdi iyice çünkü daha tarihi söyleyemeyen bir kişiden bahsediyoruz. ben ailesine saygısız olsun demiyorum ama en başta senin için cıvık diyen annesine öyle bir cevap vermeliydi ki o anne birdaha senin hakkında yorum yapmamalıydı ve oğlunun eşi olacak insana saygı duymalıydı. Hayırlısı budur belki. Bırak belki zamanla kişiliği oturur. Ve herkesi karşısına alıp kararını kendi iradesiyle uygular.Ama ömrünün sonuna kadar da onu bekleyemezsin. Çok üzülürsün belki ama verilmiş sadakan vardır kurtulmuşsundur bilemezsin. senin eski nişanlının kişiliği kanımca oturmamış kusura bakma.Ona karşı kesin tavrını koy ve görüşme bile. Gerekirse tel numaranı değiştir.Artık senin olmadığını anlasın.

cok güzel yazmissin arkadasim, haklisin o daha kisiligi yerine oturmamis birisi daha cocuk akilli yasinin 26 olmasina ragemn
ben ona bakarak daha olgundum her konuda, canim yaniyor o yüzdende yüzüne diyemiyorum bir sekilde teselli veriyo onunla yazismam ama aslinda bu ikkimiz icinde iyi birsey degil. Kesip atsam yine yazcam duramicma diye korkuyorum cünkü cok sabirsiz
biriyim ben duramiyorum. O cok sabirli o yazmaz etmez ama nasil kesip atcam direk söylicem görüsmesek daha iyi olur diye? Sevdigim icinmi zorlaniyorum bunu demeye kesip atmaya? Ne yapmaliyim sence?

Sen kurtulmuşsun kuzum bu aşk duygusu herşeyi kör ediyor biliyoruz hepimiz kurtulmuşsun.Çünkü aynı evde yaşamaya başlayıp yıl demiyorum bi kaç ay sonra iyice içlerine girince mahvolurdun aşk maşk görmezdi gözün. umarım en kısa sürede unutursun. Sakın unutamam deme emin ol unutacaksın

inan onun tek korkusu ailesi ailesi daha dogrusu babasi demistir birdaha asla bir araya gelemzsiniz onu unut diye
buda babasina karsi ailesine karsi gelmemek icin unutmayi acisini kalbine gömmeyi tercih etti adim gibi biliyorum
oda cok üzülüyor özlüyor ama korkusu daha büyük askindan. Asiri sevseydi asik olsaydi bu korkuyu yenerdi öyle degilmi? Yada yanlismi düsünüyorum?

Evet sevdiğin için böyle tabi ki.. Ama emin ol bu acı geçici hep bunu düşün bu acı geçecek şu an bunu yaşamak zorundayım de kendi kendine ama geçecek de. başka uğraşlar bul arkadaşlarınla vakit geçir. Ama onu hatırlatan herşeyi yok et hayatından (ortak arkadaşlarınızla dahi görüşme) onun hakkında bilgi alacağın insanlardan bile bi süre uzak dur. Düşün bir kere o neden senin kadar güçlü değil.Neden sen kendini feda edeceksin? Ya çok klişe bir söz ama o insan son insan değil daha niceleri çıkar karşına. Şu an yapman gereken en önemli şey oruç tutar gibi uzak ol ona.

haklisin ask kör ediyor insani dogru seyleri asil grülmesi seyleri görmüyor insan. Görmemezlikten geliyo yakistiramiyor sevdigi insana bunlari. Ama inan cok zoruma gidiyor biizim sorunumuz yoktu sorun ailesiydi bana davranislariydi onlar bitirid ama bunu görmüyor o. Korkuyor onlardan kendi fikrini söylemiyor istesede beni sevsede korkuyor. Insallah unuturum inan cok istiyorum bunu cünkü babamda kesinlikle karsi onu kirip baisni egmek istemiyorum canim babam en büyük destekcim. O bana gercekleri anlatinca ne hala seviyosn bunu diyorum kendi kendime geliyorum ama sonra yine basliyo aci. Gidip gidip geliyo duygular cok karmasik bir durumdaiym

cok dogru diyorsun ona uzak olmam lazim ama kendimi tutamiyorum ALLAHIM delircem dua ediyorum bol bol ama bi sekilde yaziyorum duramiyorum hepde ben baslatiyorum bunu o degil o hakim olabiliyor kendine, yazismaya baslayincada duygu sömrüsü yapiyo kendini acindiriyo vs.

Canım bak ben yanlış anlamıştım o sana kendisi böyle mesajlar atıyor sandım. ama o sana hiç mesaj yazmıyor sen ona mesaj atıyorsun ve karşılığındada bunları söylüyor. Şimdi daha iyi anladım. Canım yapma bak ona bu şekilde mesaj yazarak kendine acı çektiriyorsun. Bu çocuk senin gibi sevmiyor bence. Tek taraflı hiçbişey olmaz o da çok seviyor yazmışsın ama senin gibi sevse o da dayanamaz emin ol. sabırla ilgisi yok bunun. O işine geldiği gibi davranıyor sen kendine yazık etme tatlım. Çok zor değil bu biraz sahip çık kendine tel numaranı değiştir. ve arama kendine değer ver.

haklisin canim bunu yapmak zorundayim yoksa iyice bunalima girecem. Oda belki aci cekmemi istiyor. Eger deseydi aci cekiyorum kendini kötüleyip beni kazanmaya calissaydi neyse derdim ama burda aci cektigini söyleyip kendini kötüleyerek birde geri dönüsümüz yok demesi bence bana aci cektirmek icin. Eger demeseydi geri dönüs yok diye ozaman derdimki bu beni geri kazanmaya calisiyor onun icin duygu sömürüsü yapiyor ama bu durumda tek amaci var benim sürünmem aci cekmem cünkü onu terk ettim diye intikam pesinde gibime geliyor. Icimdende bir ses diyoki o öyle yapmaz o kinci degil. Cidden kinci degil cok iyilik sever bir insandi bir yöndende inan icim el vermiyor. Sadece aci cekiyo ailesinden korktugu icin bisey yapamiyo gibime geliyo. Of kafam cok karisik vallahi ya

amacı seni üzmek ve bitmesini istememesi. gururunu yenip sana geri gel diyemiyor. erkekler böledir cnm sakin aldanma. sırf kendilerine yediremedikleri için öle şeyler söleyip msj atıyorlar. ben senin yerinde olsam g. tavan gezerdim çünkü senden kopamıyor. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…