Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Kompleksli, takıntılı, süreli kusur arayan/üreten biri. Ömrün bunun alınmaları, bahane bulmalarıyla kaygı bozukluğu içinde geçer. Bence sinyaller çok büyük, boşanmak çok daha zor, iyi düşün.
(Böyle birinden boşandım yıllar evvel )

Neden anlayışlı bir şekilde konuşmuyor ki çok yanlış bu kabalık da nedir iyi düşünün

Kendisi içinde okumazdk bi fatiha o derece leş bi adam oldugunu düşünüyorm.Ya konuda o kdr falso var ki.. aksam konuscaklarmış

Vallaha bende cagrirdim suratinin ortasina ilk yumrugu sonra yüzügü yerlestirmek icin. Normalde siddet yanlisi degilim, ama ölmüs babadan vurmal leş olmanın kacinci seviyesi acaba.

Kendisi içinde okumazdk bi fatiha o derece leş bi adam oldugunu düşünüyorm.Ya konuda o kdr falso var ki.. aksam konuscaklarmış
Akşam size gelcem dedi anneme anlatcakmis kim haklı kim haksız dedi bnce oncekindede kavga ettim gelmemişti yine gelmex

Akşam size gelcem dedi anneme anlatcakmis kim haklı kim haksız dedi bnce oncekindede kavga ettim gelmemişti yine gelmex
Gelmedi, gelmez...
Kemalim yapmaz...
Ölmüş babanızdan vuruyor ve siz buna rağmen nikahı erteliycem diyorsunuz.
Ne diyelim Mutluluklar!!!

30 yasındasınız.. çocuk gbi gelip annenize neyi anlatcak .. ölmüş kocanızdan vurdum kızınızı ama o da benm abimi yemeğe çagrmadı mı diyecek.. bireysel bi kavganız olsa anlayabilirim.. z.çmış zaten sıvamaya gelip birde tüy dikeyim diyor heralde..

Yarım yamalak yazmışsınız.Senin anan benim anam muhabbeti yapmayın.Cabuk ayrilirsiniz.

Babanla alakalı ne diyor, yani insanın nişanlısının hiç tanımadığı, rahmetli babası ile ne derdi olur, nasıl o kişiyi gündem edip insanları oradan vurabilir? Diyelim yapıyor, böylesine insan denir mi, kaldı ki evlenmek!
Böyle bi şeye nasıl bi kılıf uydurup devam ediyorsun mesela konu sahibi? Öyle demek istemedi mi diyorsun, aslında iyi biri iyiyken çok iyi, sinirlenince böyle mi diyorsun, ne diyorsun da devam edebiliyosun Allah aşkına??

Ne demek bu?! O adamın var ya alnını karışlarım alnını. Terbiyesiz bir varoşla nişanlısın. Kaldı ki şimdiden böyle ilerde hadsizlikleri seyret.
İllerde şiddete kadar gider bu evlilik ya da canı sıkıldıkça kapı dışarı edicek kadını, ya da topla eşyalarını ananın evine diye carlayacak baskı uygulayacak! Bu adamla konuşulsa da çözülmez bu ilişki. Bir insanın karekteri değişmez, değişmiş gibi yapar.

Insanlarin sakinligine hayranim. Biri bana babam rahmetli diye laf soksa heralde bogazina cökerim, konu sahibi nikahi ertelemekten bahsediyor
İnanın ben de oturdum bunu düşünüyorum niyetim gaza getirmek değil ama nasıl susabiliyorlar kendilerini nasıl bu kadar erdirebiliyorlar anlamıyorum.

Adam simdiden ben annemin kölesiyim mesajını vermiş sana annesinin her halti sorun etmesi de ayrı birşey zaten . Bence yol yakınken dön yine de ikinizin bileceği iş

Bir kere bile baban rahmetli kelimesi duymadım.

Daha siz nişanlısınız.
Neden diline pelesenk olmuş bu kelime.

Sordunuz mu hiç neden böyle söylüyor.
Ne demek istiyor.

İnanın ben de oturdum bunu düşünüyorum niyetim gaza getirmek değil ama nasıl susabiliyorlar kendilerini nasıl bu kadar erdirebiliyorlar anlamıyorum.

Bunun yolunu insan kendi yapiyor. Esimle ilk bulusmamizda "aileme yapilan saygisizligi kendime yapilmis bilirim. Affetmem" dedim. Herkes haddini bilecek. Hepimizin ailesinin iyi kötü huylari vardir, ama disardan kimsenin laf etmeye hakki yok. Daha esin olmayan biri de el daha. Ilk laf ettiginde konu sahibi sert tepki göstermeliydi. Simdi bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…