Kompleksli, takıntılı, süreli kusur arayan/üreten biri. Ömrün bunun alınmaları, bahane bulmalarıyla kaygı bozukluğu içinde geçer. Bence sinyaller çok büyük, boşanmak çok daha zor, iyi düşün.Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Neden anlayışlı bir şekilde konuşmuyor ki çok yanlış bu kabalık da nedir iyi düşününBu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Kendisi içinde okumazdk bi fatiha o derece leş bi adam oldugunu düşünüyorm.Ya konuda o kdr falso var ki.. aksam konuscaklarmış
Akşam size gelcem dedi anneme anlatcakmis kim haklı kim haksız dedi bnce oncekindede kavga ettim gelmemişti yine gelmexKendisi içinde okumazdk bi fatiha o derece leş bi adam oldugunu düşünüyorm.Ya konuda o kdr falso var ki.. aksam konuscaklarmış
Bide bağırdı bnde ağzıma geleni soyledimNeden anlayışlı bir şekilde konuşmuyor ki çok yanlış bu kabalık da nedir iyi düşünün
Annesinden ayrılmıyorsa ne diye evleniyor bu erkekleri hiç anlamıyorum karşısındaki bayanı ne sanıyorlar köle mi iyice ortam bozulduBide bağırdı bnde ağzıma geleni soyledim
Olsun. Sakın ikinci nişan millet ne der diye düşünme. Millet iki konuşup kapısını kapatıp kendi hayatına bakarken sen boşanmak için uğraşırsın.Yaşım 30 ikinci nisanim
Gelmedi, gelmez...Akşam size gelcem dedi anneme anlatcakmis kim haklı kim haksız dedi bnce oncekindede kavga ettim gelmemişti yine gelmex
30 yasındasınız.. çocuk gbi gelip annenize neyi anlatcak .. ölmüş kocanızdan vurdum kızınızı ama o da benm abimi yemeğe çagrmadı mı diyecek.. bireysel bi kavganız olsa anlayabilirim.. z.çmış zaten sıvamaya gelip birde tüy dikeyim diyor heralde..Akşam size gelcem dedi anneme anlatcakmis kim haklı kim haksız dedi bnce oncekindede kavga ettim gelmemişti yine gelmex
Yarım yamalak yazmışsınız.Senin anan benim anam muhabbeti yapmayın.Cabuk ayrilirsiniz.Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Vay beYarım yamalak yazmışsınız.Senin anan benim anam muhabbeti yapmayın.Cabuk ayrilirsiniz.
Nişan atmak ayıp birşey değil.Olsun. Sakın ikinci nişan millet ne der diye düşünme. Millet iki konuşup kapısını kapatıp kendi hayatına bakarken sen boşanmak için uğraşırsın.
Hiç yaşım 30 ikinci nişanım diye düşünmeyin. 30 geç bir yaş değil, ikinci kez nişan atmak berbat bir evlilik yapmaktan iyidir.Yaşım 30 ikinci nisanim
Yüzüğü pıt diye fırlatmasına bayıldım
Hatta kolay nişan atmak isteyenler için şu taktiği öneriyorum. 6.06’ya bakabilirsiniz. Keşke 2 ay önce nişan atmadan önce bu videoya denk gelseydim. Ben kaçırdım, bari siz yapın
İllerde şiddete kadar gider bu evlilik ya da canı sıkıldıkça kapı dışarı edicek kadını, ya da topla eşyalarını ananın evine diye carlayacak baskı uygulayacak! Bu adamla konuşulsa da çözülmez bu ilişki. Bir insanın karekteri değişmez, değişmiş gibi yapar.Ne demek bu?! O adamın var ya alnını karışlarım alnını. Terbiyesiz bir varoşla nişanlısın. Kaldı ki şimdiden böyle ilerde hadsizlikleri seyret.
İnanın ben de oturdum bunu düşünüyorum niyetim gaza getirmek değil ama nasıl susabiliyorlar kendilerini nasıl bu kadar erdirebiliyorlar anlamıyorum.Insanlarin sakinligine hayranim. Biri bana babam rahmetli diye laf soksa heralde bogazina cökerim, konu sahibi nikahi ertelemekten bahsediyor
Adam simdiden ben annemin kölesiyim mesajını vermiş sana annesinin her halti sorun etmesi de ayrı birşey zaten . Bence yol yakınken dön yine de ikinizin bileceği işBu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Bir kere bile baban rahmetli kelimesi duymadım.Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
İnanın ben de oturdum bunu düşünüyorum niyetim gaza getirmek değil ama nasıl susabiliyorlar kendilerini nasıl bu kadar erdirebiliyorlar anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?